Sorgens dag, 17. mai – Norge bryter grunnloven og våre Menneskerettigheter, ja, hver eneste dag, 365 dager i året! Våkn opp Nordmenn og våg å se sannheten!

Denne boken kom ut i forbindelse med grunnlovens 200 års jubileum i 2014! Denne bør du les og del videre.

Skammens Historie

Jeg er ei mamma i dyp sorg, savn, mitt barn og nærmere 60 000  andre barn og ungdom, med alle sine mammaer og pappaer, familier og venner er også rammet.

Barna er fratatt sine foreldre. Vi er skjøvet til siden, blir sett på som farlige, at vi mangler omsorgevner, blir sett på som ustabile i møte med barnevernet/overgriperne, vi blir sett på som bråkete, lager støy for at vi ønsker samvær med våres barn og at vi ønsker å få hjelp hjemme så barna kan bo hjemme hos sine biologiske foreldre!

I dag 17. Mai 2019 så har Norge igjen feiret en løgn, en illusjon, feirer forbrytelser begått av myndighetene uten og blunk, det smiles, blåses, spises og champagne deles i en falskhet jeg ikke trodde var mulig!

Hvor er nestekjærligheten, omsorgen, empatien for sine medmennesker? Vet du egentlig at Norge Bryter grunnloven og våre menneskerettigheter hver eneste dag? Ser du hva som virkelig forgår i Norge?

Bilde under her med tekst #heierna… la jeg ut i dag 17. mai på nærmere 60 grupper på facebook, instagram, twittert m.m til 100 vis av venner, diverse politikere med et håp om at flere våkner opp og ser hvor alvorlig lovbrudd som begås i Norge.

 

#heierna Grunnloven brytes hver eneste dag i Norge, hvorfor feires da 17 Mai? den burde vært avlyst!😞💔 Jeg oppfordrer alle Mammar og Pappar, besteforeldre, søsken, tanter, onkler osv osv til å gjøre det samme på sin side. Nå er det nok Maktovergrep og maktmisbruk på menneskene i Norge! Norge Bryter menneskerettigheter og vårt biologisk prinsipp hver eneste dag.💔Vi må ha en uavhengig gransking av alle barnevern i Norge🤓🧐

hei erna.jpg

Heia denne oppgående ungdom på 15 år, hun forteller dette jeg har prøvd å si i mange år, synd hun ikke vet om alle maktovergrep på barna våres og familiene 💔

Les og del folkens denne er til oss alle og til ettertanke!🧐🤔

Artikkel: https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/e8O6El/Brunost-er-ikke-godt_-og-Munch-er-oppskrytt-Gratulerer-med-dagen_-Norge–Stine-Bentzen

Typisk Norsk dette hun 15 årige ungdommen sier her, tøff er hun som våger sannheten!

 

Her kan dere alle se barn under barnevernet i 2017, det er enda flere nå i 2019.

ssb rapport barn med tiltak

Tall fra SSB/Statistisksentralbyrå  vedr barn under barnevernet i Norge 2017.

https://www.ssb.no/en/barneverng/?fbclid=IwAR1wBC-LiWq5YPyHgAdVio1N1o2rc6Z3N0s46T0lP1o3DvuSC3HXh1IiqYI

 

Har dere tenkt hva dette koster samfunnet? Psykisk og fysisk syke, barn og unge blir og rusmisbrukere og traumatiserte for livet.

Mange tar sine liv og noen dreper andre i ung alder.

Se denne artikkelen under her fra Barneombudet:

– Syv tilfeller er syv tilfeller for mange.

Det sier Inga Bejer Engh, som ser med bekymring på at syv personer har blitt drept av barn i Norge siden 2014.

DRAPENE SOM RYSTER NORGE:

Varsler full gjennomgang av barnedrap

https://www.tv2.no/nyheter/10613394/

Her har det offentlige sviktet på alle punkter! Her kunne mange liv vært reddet om barnevernet ikke hadde vært så kunnskapsløse når det gjelder barna og retten til deres biologiske familie! Dette er ikke siste ord som er sagt i denne saken! Helt tragisk for dem som har mistet sine nære og kjære.💔😞

Ja, dette koster liv!

død

Det brukes nærmere 40 milliarder på Barnvernet i Norge nå i 2019, det ble brukt 20 milliarder på barnevern i 2016.

Mange spør seg hva som vil bli tallene for de kommende år, og hvordan pengene skal hentes inn?

Vårt forsvarsbudsjett i Norge er på ca 56 milliarder, hva tenker dere da?

Våkn opp å vis at dette godtar vi ikke lengre. Norge bry seg svært lite om sine medmennesker, gamle, unge og syk blir tilside satt, bompenger popper opp og tømmer oss, strømmen som taper kontoene våres. Politikerne og deres familie og venner hover inn til seg selv. Korrupsjon i alle korridorer.

Klasseskiller er i ferd med å bli en sannhet!

Finnes ei rettsikkerhet- for sannheten skal ikke frem i lyset, vedr lyd og bilde i fylkesnemnda og rettsaler og på barneverns møter! 

Hvor skal dette ende???

Skammens Historie

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s