Barnevern som ikke fungerer, kan bidra sterkt til at barna blir Kriminelle. Dette står i Samfunnsfagboka som er pensum på videregående skoler i Norge!

Her stå det i Samfunnsfagboka: Barnevern som ikke fungerer, kan bidra sterkt til at barna blir Kriminelle. Ja, det kan jeg skrive under på skjer alt for ofte….💔men gjøres det noe? Hvor er de som skal hjelpe barna ?

15016297_1286682098045089_3641504069181530929_o

samfunnsfag bok vidregående om bv

Hvor er vårt samfunn, som skal støtte å bidra til trygghet for barna? Alt for mange barna blir rotløse, forvirret, voldelige. Rus blir ofte deres flukt og de finner ikke sin egen identitet. Mange barn/unge tar sine liv under og etter barnevernets «omsorg». De lurer, hvem er jeg, hvor er min foreldre, hvem er de, hvorfor ville de ikke ha meg eller se meg?

Alt for mange barn får ikke omgås sin egen familie. De blir holdt vekk i fra sin mamma og pappa ja, hele familien. De blir foret med løgner om foreldrene. Dette akseptere barnevernet og får god hjelp fra  fosterhjemmene som igjen skaper foreldre-fremmedgjøring/fiendtlighet og samværssabotasje! 

Barna settes i lojalitetskonflikt og dette er greit for barnevernet, fylkesmann? Dette er alvorlig. Det Skader barnet og hvor er kompetansen til de som jobber med barn?

Hvor er barnet og deres Menneskerettigheter midt i alt dette?

Hvorfor tar de så mange barn vekk ifra familien for så å gjøre de kriminelle, ødelegge dem fysisk og gjøre dem psykiske syke?

Hvorfor ikke samarbeide med familiene? Hva med å gi dem den samme hjelpen som fosterhjemmene får? I Fosterhjemmene og institusjoner øsles det ut med full lønn og masse støtte, veiledninger, støtteforeninger, støtte til reiser for familiene og ferier. Idrettsutstyr til barna, klær, konfirmasjon, briller, tannregulering osv osv.

Hvorfor kan ikke de samme resusjer komme når barna bor hjemme?

Da hadde vi sluppet alle disse krenkelsene, selvmordene, mindre kriminalitet, mindre fysisk og psykisksykdom. Barna ble ikke foreldrefremmedgjort/fiendtlighet. De fikk bo og omgås sine foreldre, alle kunne snakket i sammen- dialog. Ikke bare en side som kom frem.

Fra 1990-2009 døde 1797 eller tok mennesker sine liv under og etter barnevernets «omsorg»  Hva med deres foreldre og alle som vi ikke vet eller vil vite om ?død

Tror dere virkelig at barna ikke vil se eller bo hos sine foreldre? Når barnet blir foret med stygge ting om foreldrene eller at dem ikke vil se barnet eller bare tenker på seg selv osv osv, så tror barnet det de voksne rundt forteller eller snakker om i fosterhjemmet/institusjonen.

Barna kan ikke vite sitt eget beste!

De skal ei ikke vite sitt eget beste. Det er vi voksne som skal ta ansvar og trygge barnet! Barn må ikke få det ansvaret på sin skulder!

sorg

Det er ingen selvfølge lenger at barna får bo hjemme hos sin familie.

Barnevernet går alt for fort og ofte inn og ødelegger familiene, forfølger, lyver, hersker, manipulerer, skaper uro, skaper frykt, lager historier om foreldrene. Så er det mange usanne påstander fra innkommende bekymringmeldinger, som ofte står der som en sannhet…

Det lyves og saksbehandlere sier de skal hjelpe, men istedet så tar de barnet vekk sånn sakte tortur… Hjelpen er VELDIG sjelden i hjemmet! Altfor mange som jobber i barnevernet er falske, de sitter og sier at det er så flott at du spør om hjelp. Det viser at du tenker på barnet… Så, vips så mistet du barnet!

Det er en tortur, en smerte du ikke kan forestille deg og som ingen kan forstå om en ikke selv har opplevd denne grusomheten og miste sitt barn! Godt er det! Men, viktig å prøv og se det for deg. Hvordan ville du/dere ha opplevd å miste et barn basert på skjønn=synsinger, antagelser? Hva da?

Så er det alle fordømminger- det må da være noe….

Tenk deg  at du er den personen som er i møte hos barnevernet og du opplever det som om du ble overfalt/slått ned. Så tar overfallpersonen (saksbehandler) og streker ut hånden for å hjelpe deg opp, så neste gang du møter samme person så gjør vedkommende det samme igjen og igjen og igjen og dette bare fortsetter og fortsetter. Det blir verre og verre overfall etter vært som månedene og årene går. Stadig nye overfallpersoner (saksbehandlere) da de byttes ut for å psyke oss foreldre ut. Ja, en psykiskterror. Saksbehandler sier: Nei, jeg kan ikke vite hva som står i dokumentene før jeg ble saksbehandler og hva som er blitt gjort og sagt, for da var ikke jeg saksbehandler, så ikke skyld på meg og forresten så jobber jeg bare 3 dager i uka og det er mange  flere barn enn ditt barn her, så jeg har ikke tid til å sette meg ordentlig inn i alle saker….

WOOOW. Der sitter jeg, Mamma og kjemper en kamp for mitt barn, for hennes rettigheter, våres menneskerettigheter, så får jeg denne holdningen slengt mitt i fjeset!

Jeg har snakket med hundrevis av mennesker/familier som forteller mye av de samme historiene. Jo, mer jeg har åpnet meg om min egen situasjon, jo flere forteller at de har en nabo, en venn eller en i familien som har opplevd barnevernets ødeleggelser. Historier som jeg ikke trodde var mulig at mennesker måtte opplevde i vårt land Norge!!!

Hvorfor skjer det ingen endringer? Ønsker vi ikke at barna skal få leve med sin Mamma eller Pappa? Ønsker vi all denne smerten, kaos og frykt? Ønsker vi at barnevernet skal være noe vi frykter?

Jeg selv som mamma har tatt kontakt med barnevernet da jeg så barn som ikke hadde det bra hjemme når mine eldste barn var små. Trodde på et barnevern, men da gjorde de ingenting. Der var det vold, grov vold mot et lite barn.

Trodde de hadde kunnskap og var hjelpere! Nå har jeg våknet og sett baksiden og er rystet, sjokkert og fly forbanna på den ødeleggelsen de begår mot så mange uskyldige barn og deres foreldre! Min tillit er svekket og min styrke er nå å kjempe for våre Menneskerettigheter som brytes hverdag i Norge.

Se for deg at barna hadde fått leve sammen med sin mamma og pappa, søsken, besteforeldre, tanter og onkler. Ja, hele deres biologiske familie. Familien kunne samarbeide med barnevernet. Sitte rundt bordet å finne ut hva trengs for at barnet kan bo hjemme. Støtte og stilt opp for familiene. Funnet løsninger som kunne gjort at barnet kunne bo hjemme.

Vi har penger og ressurser i Norge. Det brukes over 40 milliarder på barnevernet pr år!

Hvorfor ikke bruke de samme ressurser hjemme i hjemmet? Hvor er vårt samfunn og hvorfor står ikke flere opp for denne uretten, mange vet🤔 Du må ikke sove …

Så jeg henviser igjen til denne boken som vår kjære Synne viste oss da hun gikk på Videregående. Hvor det står: barnevern som ikke fungerer, kan bidra sterkt til at barna blir Kriminelle. 

Så kjære medmennesker, kjemp for våre barn, deres foreldre, deres familie og våre Menneskerettigheter! Vi vet jo for det meste hva det gjør med et menneske og miste sine forfedre….💔Ref- Tore på Sporet, hvem tror du at du er og  mange der ute med egne erfaringer….

Menneskerettskonvensjon art 8

Her vi ♣ i EMD Strasbourg i Frankrike 17 oktober 2018  for å støtte opp for våre Menneskerettigheter som Norge bryter hverdag.

3 kløvern

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s