Ytringer! Hvem er det som hetser, kriger, hater og truer, jeg spør? Er det projeksjoner fra de offentlige ansatte? Det må da være Noe….!

så sant
Mitt livsmotto

Ja nå er vi inn i et nytt år 2019 , nye muligheter som vil bli et kjempende år, vi kjemper videre for våre barn i Norge.

Barna MÅ bli sett og tatt på alvor og at deres Menneskerettigheter blir bærende og at sannheten kommer frem! Norge har 9 saker opp i EMD i Strassbourg, ja 9 saker…Det sier jo ganske så mye om vårt land som bryter våre Menneskerettigheter hverdag!

Satt her og tenkte…Mange tanker som ligger her inne i hodet mitt, men det er noen tanke som stadig kommer… som jeg ikke klarer å gi slipp på! 

Trusler, krig, kjempe, hetsing, hat….ordene skrives ofte i media, i det offentlige-rom om oss som kjemper for våre Menneskerettigheter, for våre barnsrettigheter…

 Hva legges i de ordene?

Trusler hva betyr det når de offentlige bruker det ordet ? jo at vi truer dem! Hva er sannheten? Jo at vi ytrer oss om sannheten om det som forgår bak kul-lisene i barnevernets regi! Er det er trussel? Føler de seg tatt med buksene nede?

Krig hva betyr det? når de offentlige sier at vi kriger…. Vi foreldre besteforeldre, søsken som kjemper om å få våre barn hjem igjen? Er det en krig? Hvem definerer krig?

Kjempe hva betyr det? Når de offentlig ofte sier at du må slutte å mase om å få barnet hjem, eller få mer samvær, at vi foreldre må akseptere at barna har fått ny mamma og pappa osv. Vi kjemper for våre barn, vi kjemper for våre Menneskerettigheter, vi kjemper for vår rettferdighet og at sannheten skal frem!

Hetsing hva betyr det? Et ord det offentlige ofte bruker på oss om vi ytrer oss! Er det Hets når vi viser til sannheten??? Er det hets og si hva en mener om det som faktisk skjer? 

Hat hva betyr det?  At vi hater fordi vi kjemper en kamp, vi forteller sannheten om hva som har skjedd i møte med barnevernet, på forskjellige facebook grupper og viser til vår sannhet!

Hadde jeg sagt og brukt de samme ord som de i barnevernet har brukt om meg, da hadde jeg blitt arrestert tvert…

Noen eksempler: at jeg var full, sint, psykisk-syk, har dårlig foreldre ferdigheter, ustabil, ubalansert der jeg burde være fattet, uforsonbar, lager for mye vafler, tar på min datter for mye,klemmer eller kysser for mye på min datter, prater for mye, ler for høyt, er for aktiv, er for glad, gjør for mye med min datter, konfliktskapende, skaper uro, ondskapsfull, ikke veilednings-bar,lytter ikke, tenker bare på meg selv, henger over bordet i møter med bv, sint, lyver,  jeg må trekke meg tilbake, holde meg unna min datter, ser ikke min datters behov, skaper uro i fosterhjemmet, forfølger min egen dattern , sinte blikk, strenge blikk, må ikke si noe om min sannhet i brev til min datter, er på feil steder som på butikker, offentlige steder osv osv 

Nå full Samværssabotasje skapt av barnevernet og fostermor!

Jeg har snart 1000 sider med dokumenter som viser til sannheten om hvem som er hva! Det må da være Noe!!!

Jeg spør hva hadde dere der ute gjort om dere mistet et barn, barnebarn basert på skjønn=antagelser? Hadde du bare lent deg tilbake å tenkt ja ja dette går også over og barnet har vel ikke behov for oss som foreldre, sine besteforeldre, sine søsken hele sin familie! 

Så hvem er det som kriger, hater, truer og hetser???

Det må da være Noe!!!

Er det sterke projeksjoner her fra det offentlige?

Vi MÅ kjempe i sammen for våre Menneskerettigheter! Vi MÅ vise våre politikerne at våre Menneskerettigheter ikke blir fulgt! Vi må vise at våre barn skal slippe å måtte ta ansvar for all den urett som barnevernet påfører dem! Barna trenger sitt biologiske-bånd, sitt opphav for å få sin identitet, sine røtter…Vi må fortelle våres bekymringer, vi må ikke la barna våres lide mer!

Det må synliggjøres at Barna våres blir hjernevasket, manipulerte av barnevernet, i fosterhjem, adoptivhjem, på institusjoner og barna kan IKKE vite sitt eget beste etter år under et maktregime som jeg ikke trodde var mulig i NORGE!  Oppgående mennesker burde vite at barn som lever i lojalitets-konflikt, i fangenskap er redde, usikre, lojale og ikke vet sitt beste! De velger parti, der de bor, får mat! Barna skal ikke lide, få ansvar for våre voksens handlinger. Vi må vise handling å ta ansvar å se bakenfor denne urett som vår stat begår mot 100 000 vis av barn og deres foreldre!

Det må da være noe!

Våg å stå frem, vis til sannheten det er ingen hets, trusler, krig eller hat i det! Det er sannheten som sårer men som fjerner al tvil! 

Husk å stå opp , ytre deg og vis til dine Menneskerettigheter og velg ord og utsagn som du kan stå inne for, vis til din sannhet, det å være ren i ord!

mor og datter stjerner

For meg handler det om ekte kjærlighet mellom min kjære datter og meg mamma. Jeg var oppgående mamma og spurte om hjelp hjemme fra barnevernet i 2012! Min kjærlighet , min kamp om rettferdighet skal seires for min datter og  meg, min omsorg for henne viser jo nettopp dette!

Jeg er hennes voksen person , hennes mamma, som skal vise vei! Det er min jobb , min oppgave som forelder å se til at min egen datter som jeg har båret i min egen kropp skal bli sett, bli ivaretatt og ikke blir ødelagt med løgner, manipuleringer, maktovergrep og mistet sin rett til sin Mamma.

Det er jeg som har gitt henne et liv og hun har rett på sitt biologiske opphav, sin mamma, sitt familieliv, hun har rett til sine Menneskerettigheter!

Den europeiske menneskerettskonvensjon art. 8

 

Art 8. Retten til respekt for privatliv og familieliv

  1. Enhver har rett til respekt for sitt privatliv og familieliv, sitt hjem og sin korrespondanse.
  2. Det skal ikke skje noe inngrep av offentlig myndighet i utøvelsen av denne rettighet unntatt når dette er i samsvar med loven og er nødvendig i et demokratisk samfunn av hensyn til den nasjonale sikkerhet, offentlige trygghet eller landets økonomiske velferd, for å forebygge uorden eller kriminalitet, for å beskytte helse eller moral, eller for å beskytte andres rettigheter og friheter.

 

Her er jeg i EMD i Strasbourg, Lobben mot Norge, 17 oktober 2018 og deres Menneskerettighetsbrudd! 

jeg i EMD

https://www.nhri.no/menneskerettighetene/

https://snl.no/ytringsfrihet

https://www.fn.no/Om-FN/Avtaler/Menneskerettigheter/FNs-verdenserklaering-om-menneskerettigheter

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Siste Monichaner

Menneskerettighetsforkjemper

De Bortgjemte

og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom

TRUDE HELÉN HOLE

Highly respected Norwegian author, journalist, artist, sommelier and lecturer

Arctic Free Speech

Hvem, hva, hvor og hvordan? Journalistikk slik jeg har skrevet det!

Psykopatene blant oss

Det beste våpen mot psykopaten er kunnskap!

Stepappahjerte

Hele Norges stepappa blogg

Wings of the Wind

Est. September, 2009 - ReEst. April, 2010

Barnehageopprøret

#egentlig #faktisk #uforsvarlig

Carstens Design Nettbutikk og studio

Det gode liv skaper du selv, vi bidrar gjerne

ME-foreldrene

Sammen for ME-syke barn og unge

Serenity Siren

- mental illness warrior

Aprodop:

Apropdop: En blogg apropos dop. Om rusomsorg, narkotikapolitikk og mye,mye mer

Motiverte Mammaer

motivertemammaer@gmail.com

Siste Monichaner

Menneskerettighetsforkjemper

De Bortgjemte

og hvordan ME ble vår tids mest omstridte sykdom

TRUDE HELÉN HOLE

Highly respected Norwegian author, journalist, artist, sommelier and lecturer

Arctic Free Speech

Hvem, hva, hvor og hvordan? Journalistikk slik jeg har skrevet det!

Psykopatene blant oss

Det beste våpen mot psykopaten er kunnskap!

Stepappahjerte

Hele Norges stepappa blogg

Wings of the Wind

Est. September, 2009 - ReEst. April, 2010

Barnehageopprøret

#egentlig #faktisk #uforsvarlig

Carstens Design Nettbutikk og studio

Det gode liv skaper du selv, vi bidrar gjerne

ME-foreldrene

Sammen for ME-syke barn og unge

Serenity Siren

- mental illness warrior

Aprodop:

Apropdop: En blogg apropos dop. Om rusomsorg, narkotikapolitikk og mye,mye mer

Motiverte Mammaer

motivertemammaer@gmail.com

%d bloggere liker dette: