Før så var jeg utkledd som alle andre, nå er er jeg utkledd som meg selv… Disse ord har jeg lånt av Jahn Teigen

Ja, som alle andre så er det lett å ta på seg roller for å bli likt, bli ivaretatt, bli godtatt, få jobb, få venner, få kjæreste osv osv. Listen er lang for hva en ikke gjør for å bli godtatt, for hva?

Hva er det å bli godtatt og blir en noe lykkeligere av den grunn?

Jeg selv hadde på meg masker på masker, som om jeg var på maskeradeball i over 35 år. Jeg gikk inn og ut av alle mine masker, som plutselig etter en fødsel ble et maskefall.

Jeg lå da innlagt på Psykiatrisk, på Ullevål, frivillig, for jeg hadde mye vondt, smerter og hadde på den tiden også spurt barnevernet om hjelp til min lille datter da 1 1/2 år. Jeg hadde også fått «medisiner». Cocktail blanding. Feil sådan, som gjorde meg helt flat. Ja, rett og slett død i mitt eget liv…. Grøss og gru for en tid….

Jeg prøvde faktisk å forlate denne verden i 2005, med god hjelp fra legene, men det ville ikke livet meg. Det ville meg noen mer. De «medisinene» var en feilmedisinering, som er lett å ty til for leger. Ta disse så blir alt så bra. Da blir du frisk og lykkelig, jenta mi. Dum og naiv var jeg. Problemet løst for legen, når de ikke finner ut av hva som egentlig feilet meg. Tok meg 5 år å vite at jeg hadde ME/CFS (se link under om hva den sykdommen gjør med en).

Skulle ha saksøkt den legen! Det er alvorlig å bare gi en person antidepressiva, vival, sobrill og sovemedisin samtidig som jeg hadde 2 barn boende hjemme! Men jeg var våken og gikk selv til barnevernet og spurte om hjelp. Hmmm, ikke viste jeg hva som lå på lur og ventet på oss. Nå 13 år etter kan jeg sitte med fasiten i hånda og si at hadde jeg visst om John Alvheims 10 Bud, så hadde jeg valgt noe helt annet!!!

john alvheims 10 bud

Legen sa jeg hadde fått en maskedepresjon, som gjorde at nå var jeg på vei ut i livet, men som også ble en tøft ferd, da jeg plutselig stod der naken, redd, og alene med meg selv! Det var begynnelsen på en smertefull ferd med barnevernet hengene over oss i alle disse årene med sykdommen som herjet og ei eldstedatter som har vært besatt av sin egen lille halvsøster.

Jeg forstod ikke helt hva dette innebar, denne maskedepresjonen. Jeg var også syk i min fysiske kropp med ME/CFS, samtidig som maskefallet var et faktum.

Den reisen ble både tøff og lærerik og depresjonen gikk over, men ME sykdommen gikk i en berg- og dalbane, mens min eldste datter og hennes far satte ut løgner om meg til barnevernet om at jeg bare lurte alle, brukte sykdommen for at andre skulle syns synd på meg, manipulerte leger, sykehuset m.m.  

Dette var tøft og min yngste datter ble og blir utsatt for foreldre-fremmedgjøring PA/PAS og samværsabotasje (ligger en video under). Vi har mistet hverandre og vår gode datter mamma relasjon pga min eldste datter og hennes far. Begge sendte inn en stygg bekymringmelding. Den som sendte bekymringsmelding blir også fostermor! Penger har makt har jeg lært igjennom mitt 50 årig liv.

944214_655179751176389_1284353368_n

Fostermor tjener nærmere 500,000,- i året på sin lille halvsøster og på å sverte meg for henne (Foreldrefremmedgjort). Da jeg og ei god venninne, som er ei god støtte spiller, spurte om vi kunne få hjelp hjemme hos oss, min yngste datter da 9 år og en sønn på 17 år og meg.

Hva fikk vi av hjelp? Ingen verdens ting. Jo, et helvetes mareritt.

Sønnen på 17 år og jeg kom i en konflikt pga alt dette kaoset, som han sa jeg vet ikke hvem min mamma er lenger, etter noen dager med full skitt-snakking om meg hos sin eldste søster. Sommeren 2013  fikk vi kontakt igjen, men da igjen klarte min eldste datter å sette kjepper i hjulene med å lyve til han igjen! Dette fikk jeg vite av min andre sønn da 24 år. Et  stygt spill i mot meg for å splitte hele familien og dette elsker barnevernet for da er jo jeg helt gal…. og de får fostermor med på sin side! Alt hun gjør og sier blir sannheten. En sak har flere sider! 

Jeg sier som min mamma sa til meg: Mocca, sannheten kommer for sin dag. Sannheten som sårer men som fjerner all tvil!

Min mamma er med meg med og min pappa. Deres kraft og styrke har de begge gitt meg igjennom sine liv.

Når jeg hørte sangen til Jahn Teigen – Utkledd som meg selv, sa jeg JA til meg selv. Ja, til å stå opp. Vise til min sannhet og at jeg ga slipp på mitt gamle show, mitt spill for å ikke bli fordømt, bli sett ned på, ikke bli likt, ikke vise min smerte osv osv, men i dag så har det også  fått sin pris.

Medaljen har 2 sider.

Hva med denne jenta som sitter i midten? Hun blir holdt vekk i fra sin mamma. Henne som har født henne. Henne som er en viktig del av hennes liv. Hennes biologiske bånd.

Så derfor står jeg opp og viser til min sannhet. Viser til våre menneskerettigheter. Viser til hennes rett til liv med sin mamma! 

Jeg kjemper en god kamp for hennes Menneskerettigheter og mange med henne. Det var som om hun viste:

mamma er best

Vi alle har rett til å bli sett og hørt

Vi alle har oss selv

Vi er vår egen beste venn

Viktig å våge sitt sanne jeg, ikke la andre bestemme over ditt eget liv

Vis deg frem, kle deg naken for deg selv ,våg deg selv, lytt til ditt hjerte, gi fra ditt hjerte

Ikke bli for egosentrisk se andre og aksepter forskjeller

Vi alle har våre Menneskerettigheter

En for alle, alle for en

 

Her litt om hva ME/SCF gjør med et menneske, en kort video!

http://www.me-foreningen.info/om-me/hva-er-me-kort/

 

Her ligger jeg med behandling Rituximab

sykehuset

 

Her med Maske på hi hi. Jeg etter behandling på sykehus i Stavanger og derfor munnbind for immunforsvaret er lavt nå.

meg i rulle stol 2016 mai

Titt tei her er jeg etter behandlinger og utkledd som meg selv som kjemper for rettferdighet og for at Norge skal etterleve sine menneskerettigheter, grunnloven og Barnekonvensjon.

lett blanding utkledd som meg selv

meg selv til bloggen

Trond og jeg med mange flere som kjemper for våre Menneskerettigheter. Her i EMD i Strasbourg 2018

foran EMD

Her er en av de mange Menneskerettighets lovene Norge Bryter!

Menneskerettskonvensjon art 8

Så en  kort video som viser Alvoret med foreldrefremmedgjøring PAS/PA

 

Her er noen gode råd å ta med seg!

Stå opp kjære medmenneske. Våg sannheten og deg selv!

Løgner skrider frem på lange ben… Sannheten kommer etter aldri så sen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s