Brev til barneombudet Inga Bejer Engh vedrørende Norge dømt i EMD den 6 september 2018. Svar jeg fikk fra noe som jobber på Kontoret hennes.Film fra feiring av Norges domfellelse i EMD med Marius Reikerås og Rune Fardal og Knut Mansåker.

biologiskebåndet må ikke brytes

Her er mail jeg sendet til Inga Bejer Engh

Monicha Anethe Nymann <monica.nymann@gmail.com>

19. sep. 2018, 22:10

til post, blindkopi: meg

Hei Inga Bejer Engh
 
Jeg lurer virkelig hvordan skal barneombudet forholde seg til dette som blir sagt i denne video jeg har lagt til her under, som forteller at Norge bryter loven gang på gang og nå er det flere saker opp til EMD.
 
Det skal jobbes for at familien skal gjenforenes og der er barnevernet ansvarlig. Dette er noe som omtrent aldri skjer. Denne dommen slår fast det samme som Norge ble dømt for i EMD for mange år siden, men som ikke har vært tatt inn av domstolene. Det betyr at norsk barnevern og rett har brutt norsk lov omtrent hver gang det har vært dømt til varig omsorgsovertakelse eller tvangsadopsjon, da også barnevernet må rette seg etter dommer i EMD. Vi kan da forstå at norsk forvaltning i mange år har sviktet barnas menneskerettigheter grovt.
 
 
Denne videoen er fra 1993 det vil si 25 år siden og dette bare fortsetter! Dette er grav alvorlig! denne er verdt å se.
 
 
 

Denne videoen er i fra Nå i september 2018 hvor Norge tapte i EMD, brudd på art. 8 i menneskerettskonvensjonen.

 

 
 
 
Her ser du Loven jeg hendviser til;
Barnevernloven § 4-16 pålegger barneverntjenesten å følge nøye utviklingen til de barn som det er truffet vedtak om omsorgsovertakelse for, og likeledes utviklingen til deres foreldre. Et vedtak om omsorgsovertakelse skal oppheves dersom vilkårene ikke lenger er til stede, jf. barnevernloven §§ 4-12 og 4-21. Det følger direkte av barnevernloven § 4-21 første ledd, første punktum at fylkesnemnda skal oppheve et vedtak om omsorgsovertakelse når foreldrene kan gi barnet forsvarlig omsorg. Både kompetansen til å frata foreldrene omsorgen og til å oppheve vedtaket om omsorgsovertakelse er således lagt til fylkesnemnda, jf. barnevernloven §§ 4-12 og 4-21. Barneverntjenesten har derfor ikke hjemmel til å foreta tilbakeføring uten at det foreligger formell opphevelse av omsorgsovertakelsesvedtaket fra fylkesnemnda./5-59-1249403
Så mitt spørsmål til deg som barneombudet som skal sørge for at barna har det trygt og godt? hvordan blir barna behandlet på rett måte i henhold til loven?
Dette skaper mye traumer, psykisksyke unge og selvmord i Norge! Det er hårreisende statistisk fra 1990-2009 som er  tall  hentet fra Barnevern i Norge 1990-2009, En longitudinell studie, NOVA rapport 9/14, side 174, tabell 8.7.  hvor det under og etter barnevernets omsorg døde/selvmord -totalt 1797 barn/unge som døde! og etter 2009 vet vi ingen tall på døde, etter år under barnevernets omsorg? 
 
Jeg kjenner mange som er blitt fanget i dette og mange som har tatt sine liv. Disse ble aldri sett! Jeg leste inne på deres side Barneombudet  at det utrolig mange barn som roper etter hjelp! som også er under barnevernets omsorg. Hva med dem? Ja mange barn må bo hjemme i fra i perioder eller for alltid pga dårlig omstendigheter.
Det som svært sjelden skjer er at barnevernet jobber med tilbakeføring som jeg henviser til her! Og dette er alvorlig da det skapes et dårlig miljø i barnet, mister sin identitet m.m
Jeg ber deg virkelig ta tak i dette. Du kan jo bare sjekke ut dette jeg skriver her så ser du sannheten!
 
Håper på et svar fra deg Inga Bejer Engh og tar gjerne et møte personlig for å drøfte dette tema!
Vi begge ønsker barna det beste så la oss gjøre det som er best, at de får komme hjem til sine foreldre/familien, så lenge muligheter ligger til rette og det ikke er vold,rus eller overgrep i familien.
 
Håper virkelig dette blir tatt tak og ikke blir skjøvet vekk.
På forhånd takk.
 
Med vennlig hilsen
 
Monicha Anethe Nymann

Vedleggsområde
Forhåndsvis YouTube-videoen 1993 bv TV2 1a3 36m 1,22GB

1993 bv TV2 1a3 36m 1,22GB

 Her er svaret jeg fikk fra Barneombudet ikke henne jeg henstilte brevet til – Inga Bejer Engh!

barneombudet 1.jpg

 

barneombud 2.jpg

Så jeg spør dere der ute hva tenker dere om dette?

Jeg hadde satt pris på innspill tanker og ideer om hvordan vi skal kan bedre rettsvernet for barna og foreldrene. 

For sånn jeg leser dette brevet så sier de at Norge ikke ble dømt og at vi gjør alt rett!

Enstemmig dom mot Norge i Den europeiske menneskerettsdomstol (EMD) i barnevernssak.

https://www.dagbladet.no/nyheter/romkvinne-ble-nektet-all-kontakt-med-datteren—brudd-pa-menneskerettighetene-sier-emd/70179244

Norsk barnevernspraksis krenker retten til familieliv

October 4, 2018

advokat Erlend Liaklev Andersen

 

3 kommentarer om “Brev til barneombudet Inga Bejer Engh vedrørende Norge dømt i EMD den 6 september 2018. Svar jeg fikk fra noe som jobber på Kontoret hennes.Film fra feiring av Norges domfellelse i EMD med Marius Reikerås og Rune Fardal og Knut Mansåker.

    1. Ja Ragnar du sier noe, jeg kunne virkelig ønske at jeg hadde noe svar! Men tror helst det er mye frykt blant oss mennesker, vi er redde for jobbene våres, vår ære, miste venner eller familien om en våger å stå frem, viser til sannheten. Vi ser jo at mange etter de har blitt godt voksne eller pensjonerte kommer frem og forteller om opplevelser de har hatt vedrørende korrupsjon , barnevernet e.l Men hadde vi våget å stå sammen og vist oss så hadde flere og flere våge sannheten. Følg pengene sies det….Trist men sant og våres barn blir taperne og at ikke politikerne ser at om 10-15 år så er det disse barna som skal styre vårt land og hva da! Tenk på alle erstatnings krav som vil komme! Takk som bryr deg og vi får holde sammen og vise vår styrke.Det er mange med oss ;O)

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s