Ekspert slår alarm: Det jukses som aldri før!

Ja dette er nok et eksempel på at det lønner seg å være svindler, korrupt en luring eller tyv…..!

tyver,svindlere.jpg

Ekspert slår alarm: Det jukses som aldri før

Jeg synes det er forferdelig trist og leit. Jeg liker absolutt ikke utviklingen jeg ser. Det virker ikke som noen bryr seg om det og sakene blir ikke straffeforfulgt. Dermed er det fritt fram for svindlerne og det hele blir en ond sirkel, som bare forsterkes. I både Tyskland og Sverige blir dette slått knallhardt ned på. Der likestilles det med tyveri og ran. Det er jo slik det burde være, for det er jo svindel, som noen skor seg godt på, slår han fast.

– Man kan jo selvfølgelig gå til sivilt søksmål. Det er en mulighet, men det er jo også både en dyr og ikke minst tidkrevende prosess. De fleste vegrer seg for det. Bare tenk på advokathonorarene i en slik sak, de kan bli skyhøye.

https://www.tv2.no/broom/10124511/

Ja dette som står her er jeg så enig i, dette må gjøres noe med! Jeg mener dette er jo tyveri og ran! kan vi  akseptere dette lenger?

Jeg selv har noe eksempler her:

Vi leide ute en bolig og leietaker gjorde ikke opp for seg. Nektet å betalte det som stod i kontrakten han hadde skrevet under på, vann og en husleie! Vi tok det til husleietvistutvalget for å innkreve pengene som leietaker skyldte og som vi hadde husleie kontrakt på! Oppsigelsen var korrekt. Kort fortalt så ble det et forlik, personen slapp unna med å betale halve summen av det han faktisk skyldte oss! Så det var den rettferdigheten selv om vi kunne bevise alt!

Hadde det vært det offentlige eller banken som var innkrevern, så hadde han måtte betale alt, eller han hadde fått betalings anmerkninger m.m

Hva lønner seg da? En skriver en kontrakt og den er jo verdiløs…For svindlere lurer seg unna og mange orker ikke kampen det tar tid å inndrive beløpet. En får kanskje halve beløpet eller om en får noe i det hele tatt!  Vi i Norge skal jo være så innmari snille ……Så forbrytelser lønner seg!

Et annet eksempel:

Vi hadde engasjert en snekker Espen Andre Lundvoll , som han heter. Heretter kalt luringen.

Vi i sameiet ønsket å sette opp 2 doble garasjer! La ut dette på Mitt anbud på Finn.no.  Han luringen lurte styreleder og han fikk jobben! Dette er en luring uten sidestykke. Kunne ikke den jobben han skulle gjøre, sette opp 2 doble garasjer, han holdt aldri tidsplanen, skulle alltid ha penger/forskudd med mange unnskyldninger som styreleder beit på! Luring kom ikke når han skulle, tok ikke telefonen, jobbet  noen få timer i ny og ne….Kom og dro! Ja alt var svindel….. og faktisk verre en den filmen Norske Byggeklosser…Den må dere se!

norske byggeklosser.jpg

link her: https://www.viasat.no/film/norske-byggeklosser»

Luringen brukte feil materialer og dårlig materialer, ja alt ble et total vrak av en garasje. Han er en stor lyst løgner, snylter og han manipulerte oss alle…..

Jeg var «heldig» og fikk kontakt med en annen person som også hadde blitt ruinert av denne luringen. Denne personen  skrev et vitne utsagn  og sendte meg, hvor det står det samme vi har opplevd, fikk også se bilder av det rakle-verket han hadde gjort på hans hytte! Det var så tragisk og jeg forstår ikke at det går an å være sånn drittsekk av et menneske!

Selv inne på mitt anbud på Finn.no valgte de bare å la han fortsette å stå der med sitt firma? Ennå jeg  skrev inn en klage på han, dette hadde den andre personen også gjort!

Ingen ord som kan dekke hvordan denne luring bedrev sitt spill.Garasjene eller rakle-verket kom opp etter han holdt oss for narr i over 1 år, ble aldri ferdig( se bilde under her) luringen begynte å kreve inn resterende oppgjør før garasjene var ferdig stilt, noe vi i sameiet nekte å utbetale. Vi hadde da gjennomskuet hans spill! men det som var synd det hadde blitt betalt ut alt for mye til han underveis!

Bildet under her viser garasjen, da han sa han var ferdig å begynte å kreve rest av pengene! Heldigvis la han på takstein!!! Ehh ikke alt og det som var riktig så ille, han la takstein feil vei og glemte å legge på tak mønene! Så nå er det full utsikt mot stjernene og vannet kommer inn! Det var de garasjene….;O( 

ferdig garasje

Så tok luring å sendte inkasso krav på oss, ja på oss i sameiet…da han ikke fikk rest oppgjør! Garasjene var jo ikke ferdig! Vi valgte selvfølgelig ikke å betale, i kontrakten stod det at vi ikke skulle utbetale rest beløpet før garasjene var ferdigstilt! Han fortsatt å presse på styreleder og truet med det ene og det andre!

 Så sendte denne luringen inn krav til forlikrådet, men møtte aldri opp selv….Rart var det? Han har selvfølgelig gjort dette før….Han har drevet et spill, slått seg selv personlig konkurs tidligere og startet opp  nye firmaer! Dette er vist enkelt å gjøre og luringer lurer som aldri før!

Hadde han møtt opp i forliksrådet ville det ha vært vi som måtte betale han halvparten av det restbeløpet som stod igjen…

penger b-gjengen

Da forlik sier:

 Forliksrådet skal forsøke å få tvisten løst i minnelighet, i samsvar med formålet til forliksrådsbehandling. Hvis partene har erklært at de ikke ønsker dom i forliksrådet, kan rådet sette fram forslag til løsning og gi uttrykk for sine synspunkter i tvisten.

https://jushjelpa.no/skal-du-i-forliksradet/

Nå har vi i sameiet sendt inn til forliksrådet, erstatning på 170,000,- så vi er spente på å se hva som kommer ut av det? Men jeg tror ikke vi får noe verdens ting, han slår seg vel personlig konkurs igjen…..Eller har alt gjort det. Han eier nok ikke spikeren i veggen der han bor, tenker jeg!

Er dette riktig måte å behandle de som er ærlige og redelig? Nei!  Som det står i artiklene over her: svindlere blir jo vernet i Norge! Norge er virkelig utfor stupet……Et korrupt land som ikke står for ærlighet og oppriktighet!

Hvor er rettferdighet, redelighet og ærlighet blitt av mellom oss mennesker?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s