Nå MÅ Politikerne våkne opp, faktisk se hva som skjer med vårt land! Er det dette landet vi ønsker? Et land som ikke overholder våre Menneskerettigheter, FN barnekonvensjon og grunnloven de trosser EMD……!

Her under ligger en del rykende ferske artikler som viser hva som skjer i Norge i dag 2020. Det er så trist at ikke flere våkner opp og ser alvoret, det er faktisk grove Menneskerettighetsbrudd mot barn og familier, dette har pågått i Norge i over 200 år ref «skammens-historie»

«Staten har ansvar for menneskerettighetene»

Dette står i vårt FN-sambandet, jeg vet ikke om jeg skal le hysterisk eller gråte……Dette er jo blank løgn Norge gjør jo det motsatte setter innbyggerne opp i mot hverandre lager store klasseskiller og bryter ned de sårbare!

«Det er norske myndigheters ansvar å sørge for at menneskerettighetene til innbyggerne i landet blir overholdt. Staten har både plikt til å ikke bryte menneskerettighetene selv, og til å forebygge og forhindre at innbyggerne bryter hverandres menneskerettigheter.

Denne beskyttelsesplikten er ekstra sterk ovenfor sårbare grupper som barn, eldre, funksjonshemmede og minoriteter.»

https://www.fn.no/tema/menneskerettigheter/norge-og-menneskerettighetene

Under her i artikklen, sier de det jeg har ropt om i 7 år få min datter hjem og hjelp oss hjemme….Jeg spurte barnevernet om hjelp hjemme pga min sykdom ME/CFS og til avlastninger i helger, følge henne til skolen og handling 1 gang i uka. Hva skjedde jo barnevernet trodde på en bekymringmelding om meg, uten å sjekke sannhetsgestalten kun en side blir sannhet (det har blitt en stor livsløgn om meg)

Barnevernet Østensjø i Oslo tok i fra meg min kjære datter, da 8 år. Nå 7 år etter er hun totalt foreldre-fremmedgjort, jeg har mistet alt- omsorgen ,foreldreansvaret, ingen samvær, telefonkontakt, brevkontakt…verre kan det ikke bli! Jeg gråter hver eneste dag og mitt hjerte gjør så vondt, sorgen er uutholdelig vanskelig å puste.

Tenkt deg selv hvordan hadde du opplevd å bli fratatt ditt barn basert på skjønn=tror,synser og mener noen om deg som forelder? Hadde du bare lent deg tilbake og gjort som barnevernet sa: slutt og mas, ikke lag bråk du må lene deg tilbake dette går snart over…..Hæææ dette er ingen influensa, eller omgangsyken som går over etter 1 uke eller 2, Nei dette er et barn, min kjære datter et menneske som har rett til sin mamma,så får jeg høre nå har hun fått nye foreldre og at biologiske foreldre må trekke seg tilbake! Mitt hjerte er så såret og ødelagt.

Hva gjør barnevernet de fjerner henne fra meg kutter hennes bånd til meg sin mamma,som aldri har vært voldelig, rus eller overgriper, jeg var fysisk-syk og var så dum å be om hjelp!!!

Husk min kjære datter Amina du er alltid i mammas hjerte,💖 se opp mot stjernene en sommer kveld og vit at de samme stjerner skinner for oss begge 🌟⭐️✨

Dette er et grovt brudd på EMK art 8 i våre Menneskerettigheter

«Statens helsetilsyn går altså langt i å mene at en omorganisering av barnevernet kan være nødvendig for å få bukt med det de mener er en vedvarende og dyptgripende kvalitetssvikt.

Tidligere barneombud og psykolog Reidar Hjermann er blant flere toneangivende fagfolk som tidligere har tatt til orde for en omorganisering av barnevernet.

Tanken er en todeling av barnevernet – et rent hjelpende barnevern som skal jobbe for å gjøre familiene i stand til å ta vare på barna sine og et inngripende barnevern som tar over når det ikke lenger synes å være håp.

Ansvaret for det inngripende barnevernet bør legges til staten, mener fagfolkene»

https://www.dagbladet.no/nyheter/na-slar-helsetilsynet-barnevernsalarm/72557047

Hallo folkens nå skjer det….Endelig skal de straffes! «Kort fortald: Kommunen vil stilla enkeltpersonar individuelt ansvarlege for feil som er gjort i offentleg teneste.

«I praksis lar det seg gjera, ifølge Bernt.

– Ein kan saksøka ein tilsett i kommunen for tap den har lidd på grunn av alvorlege svikt på tenestehandlinga. Då skal det også påvisast at det er gjort alvorlege feil som vedkomande kan klandrast for, seier Bernt, og viser til skadeerstatningslova § 2–1 og § 2–3.»

https://www.nrk.no/vestland/jusprofessor-skeptisk-til-at-kommune-vil-saksoka-barnevernstilsette-1.15004043

Det er helt forferdelig dette som barnevernet begår mot oss mennesker ;O( «- Jeg synes det er så stygt og hjerteskjærende. Det er verre enn økonomisk underslag, fordi det er menneskeskjebner det er snakk om, sa ordfører Knut Harald Frøland (Bygdelista) i Samnanger kommune i Vestland til Dagbladet.»  

https://www.dagbladet.no/nyheter/varsler-unikt-oppgjor-med-barnevernet/72423166

Jeg skrive under på dette han forteller her i denne vidioen,hvor mennesker blir totalt ødelagte av Barnevernet 😔

«Politikarane må våkne opp

Menneskerettighetsjurist Gro Hillestad Thune har heilt rett «Vi må få full innsikt i saker der det nå». Er barnevernet rett organisert når menneskjer skal bli ein kasteball i eit system? Gjennom barnevern, politi, helsevesen, advokatar og rettssystem? Ein kan ikkje forestille seg den kampen. Og i dei fleste tilfeller er det barnevernet som sit med den største makta? Er barnevernet venn eller fiende – har dei empati eller sympati? Dette blir avgjerande. Får ein hjelp eller får ein ikkje? Blir ikkje dette eit sjansespel? «

https://www.porten.no/artiklar/knus-egget-for-samfunnets-barnevern/494138?fbclid=IwAR0DIC3b01p2_df3xv7QzyTkk8VCp9Noidd-BSq9Y3XirHLJhfixW9bDXDM

«Vi må ha en nøytral barnelov som fremmer barnets beste

Dagens barnelov er ikke nøytral og fremmer ikke barnets beste, slik Barneombudet påstår. Dette er en tvangslov med en rettsnorm som er skadelig for de fleste barn.Eivind Meland Publisert: 2020-06-16 — 05.47″

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2020/06/16/en-noytral-barnelov-vil-fremme-barnets-beste/

«– De som håper at Asle gir opp, de håper forgjeves, sier kollega.»

https://journalisten.no/asle-hansen-barnevern-dagbladet/nesten-hver-dag-i-fem-ar-har-asle-hansen-tenkt-barnevern-det-har-gitt-flere-avsloringer/37147

«Jan Myhre: «Hvis barnevernet er så bra» Ja det lurer jeg også på……🤔

https://nn-no.facebook.com/notes/vi-%C3%B8nsker-en-gransking-av-barnevernet-/jan-myhre-hvis-barnevernet-er-s%C3%A5-bra-/566618120085316/

Video fra Bufdir om barn som aviser foreldrene, samværsabotasje og foreldre-fremmedgjøring

Denne er viktig og se og ta innover seg. Veldig viktig særlig for de som jobber i barnevernet.Jeg har en dårlig opplevelse hvor barnevernet ikke tar min datter på alvor, hvor de ikke har lagt til rette for at mor og datter skal ha en god relasjon til hverandre, tvert i mot.Enda det var jeg som spurte om hjelp hjemme pga egen sykdom! Nei det ble samvær med å ha med en tilsynsfører på de 48 timer i året jeg fikk se henne. Enda hun bor i familiefosterhjem! Det var heller aldri snakk om rus,vold eller noen form form overgrep hjemme hos meg hennes Mamma meg. hun selv sa hun ville bo hos sin mamman sin ogønsket å ha mer samvær, men da ble det skapt mer avstand mellom oss , hvor en livsløgn ble fortalt om meg.Hun ble fortalt historie om meg og jeg fikk aldri fortalt min side av saken. Da opplevde hun meg som løgner, enda jeg aldri hadde fortalt henne noe,kun fra den ene siden og at barnevernet skulle ha kontroll og at fostermor ikke hjalp til med å støtte dattern min til å ha samvær. Barnevernet har svært liten kompetanse om dette tema og ei familievernet, når jeg 100 vis av ganger ønsket å få ryddet opp og at gode samvær måtte skapes ble jeg sett på somden som bråket ogdet endte med at jeg mistet alt,null smvær og dattern som stod i en lojalitets konflikt tok lg som hun selv sa, der hun bor i foster hjemmet!Dette er KJEMPE viktig tema og på tide at dette kommer frem. Vi må ikke glemme at dette skjer veldig ofte når barnevernet kommer inn i familiene og skaper avstand, samværssabotasje og foreldre-fremmedgjøring og som veldig ofte ender med ingen kontakt mellom foreldre og barn d.v.s mister foreldreomsorg ,foreldreansvar eller at det blir adopsjon. Barnevernet er sterke bidragsytere til disse overgrep på barna og ofte i tett samarbeid med fosterhjemmet! Jeg kan påstå og si at barnevernet har svært liten kompetanse vedr dette team og ei liten forståelse for hva dette gjør med barn! Barn får store skader i livet med å miste sin kontakt med sin andre foreldre eller dem begge! Så den må ses og deles rundt, det er på tide at vi er voksen og ser barna! De er vår fremtid og skal få kjenne, vite og være nær sitt biologiskbånd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s