Heia Norges Politiker som ødelegger sine medmennesker ved å la dem gå til grunne, for selv å gjøre seg fete…

Dette er helt forferdelig, tragisk, ja rett og slett helt umenneskelig 😭Les og lær om hvordan mennesker som trenger hjelp blir behandlet som om en var kriminell, som et under menneske helt uten verdi! Hvem er det som bestemmer at sånn skal det være? Hva hadde skjedd om dette var en Politiker? han eller hun ble syk, havnet i samme uføre som denne mamma’n/ familien, hadde de fått hjelp økonomisk? Eller måtte den personen gi fra seg barna -omsorg for sitt barn og ha igjen 3,- i måneden? 😭 Hva tror du ?

https://www.dagsavisen.no/nyheter/innenriks/lillan-ga-fra-seg-barna-for-a-fa-sosialhjelp-det-er-helt-forferdelig-1.1672297

Her en familie som virkelig trenger hjelp å støtte en periode i sitt liv. Jeg er ikke sjokkert, ble selv offer for noe av det samme men da måtte jeg gi fra meg mitt barn til barnevernet, frivillig tvang pga egen sykdom og løgner fra noen som trengte penger. Fosterforeldre får nærmere en halv million i året +++ for å ta ansvar for andres barn,mens foreldre som er syke og sliter økonomisk får ingen pengestøtten eller hjelp!!!

Hvorfor er det forskjell på foreldre og fosterforeldre vedr pengestøtte i Norge? Kommer ikke pengene i Norge fra samme sted,vår olje/skatter og avgifter og skal ikke vi dele på dem? er ikke vi foreldre det viktigste for barna våres? Nå må folk våkne å se hva som foregår😭

«Annenhver mandag henter Lillan matposer fra Frelsesarmeen i Larvik. Forrige gang hun var der havnet Lillan som nummer 68 i køen, til tross for at hun var tidlig ute, forteller hun.»

Det samme gjorde jeg i en periode i mitt liv, dro til fattighuset på Grønland i Oslo, og til frelsesarmen, jeg hentet matposer til unga og meg, det var for å holde hodet over vann, når jeg selv var syk og ikke kunne jobbe.

Jeg skammet meg aldri over å gjøre dette men nå skammer meg over politikerne som tror de er noe bedre enn oss, de ser ikke virkelighetens bilde 🙈🙊🙉 Når jeg leser denne artikkelen over her, hvordan denne familien blir behandlet, totalt ødelagte, tråkket på blir jeg så forbanna.😡Jeg vet om mange flere med dem som har og opplever å bli satt helt til side, ja helt tilsidesatt! Er det rart så mange mennesker blir mer syke, psykisksyke eller tar sine liv🖤?etter å bli behandlet som et menneske uten noen verdi!

Mitt hjerte blør 💔

Finnes det et helvete på jord, så er det her…jeg hørte en sa det på Tv ang Scandinavian star ulykken «Båt ulykken» Da tenkte jeg med engang det samme opplever faktisk jeg også, et land med så mye ressurser, et land med så få mennesker og så mye penger. Er ikke pengene 💰 tiltenkt for oss alle? Klasseskillene blir bare større å større og dette lar vi bare fortsette. Eldre og syke blir neglisjerte, familier som spør om hjelp får straff. Hvorfor det? Burde vi ikke hjelpe og støtte? Gi fra vårt hjerte 💘

Mange sitter i sitt trygge hjem og sier det kan da ikke være så ille… jo det er verre, verre en du kan forestille deg😭

«Du må ikke sitte trygt i ditt hjem
og si: Det er sørgelig, stakkars dem!
Du må ikke tåle så inderlig vel
den urett som ikke rammer dig selv!
Jeg roper med siste pust av min stemme:
Du har ikke lov til å gå der og glemme» 🧐💜🌹

Arnulf Øverland
-1937-

Våkn opp 🧐

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s