Min datter er klarsynt hun visste dette da hun skrev dette til meg i 2013: Mamma er best, ingen protest, den som sier i mot må betale bot» Barnevernet bryter menneskerettighetene og ødelegger vårt biologiskbånd med å skape splid/samværssabotasje ;O(

Hun bare viste det som kom til å skje-Barnevernet og fostermor frarøvet oss livene våres i sammen.  «karma»loven møter dem før de vet……

mor og datter stjerner

 Samværssabotasje – Her kan deres se hva fostermor og barnevernet begår mot henne som er totalt uskyldig hun trenger sin mamma.

telefon fra fostermor

Alt var vel, jeg hadde vært på flere besøk og vi skulle gå veien videre i sammen, men så skjedde det noe med fostermor/min eldste datter og med samarbeid av barnevernet!  Samværssabotasje– dette er alvorlig lovbrudd  på barn og foreldre (barnelova)  § 42 og § 43 og våre Menneskerettigheter art 8 -rett på familie

ang samværssabotasje

Så etter at fostermor/min eldste datter har vist henne dette som hun har tatt bilde av inne på min lukkede side. Så ville hun plutselig ikke på samvær? Fostermor driver å stalker meg og bryter seg inn på min lukkede side! Wooow hva slags omsorgs person er dette?

Hva er Motivet til Fostermor?

Under her viser at Jeg ble «frikjent» fra det som var grunnlag for omsorgsovertakelsen for min datter i 2014. Hvor jeg i 2017 søkte om en tilbakeføring. Men som dere ser under så har det blitt lagd en ny Årsak som Barnevernet har lagd på meg!! Barnevernet fabrikkere diagnoser…Psykisk-ustabil står det! Så jeg fikk ikke Amina hjem pga at de mente jeg ville gi henne Emosjonell omsorgsvikt, basert på hvordan barnevernet ser på meg, ingen dokumenter, ingen legeutredning eller psykolog rapport, bare påstander synsinger og meninger om meg! Alle samværs- rapporter forteller ikke noe om det barnevernet beskriver! Jeg har over 40 Samværs- rapportene og de er positive! Dette som står her er til å le av men jeg griner…for de ødelegger min datter da de er kompetanseløse, dette er farlige mennesker med altfor mye makt!!!» Dette er det samme som at den som overgriper deg /fratar deg ditt barn- er den samme som skal veilede deg /gi råd » Hvordan ville du der ute opplevd dette?

fylkesnemda frikjent fra min sykdom

Sannheten er at barnevernet ikke liker meg, og at jeg er min datters biologiske mamma barnevernet sa til meg på et møte; at du må bare akseptere at du som mamma må trekke deg tilbake da hun har fått ny mamma nå….Er ikke dette ondskapsfullt så vet ikke jeg ;O( Heldigvis var Trond der og vi tok opptak!De ønsker meg langt vekk eller at jeg var død! Barnevernets saksbehandler sa selv i et møte at det er våres barn….grøss og gru…og hvordan behandler de barna «sine» ? 

 Fylkesnemnda tror på ALT barnevernet sier, de krever ingen fakta opplysninger, dokumenter, legeerklæringer fra Barnevernet. Hvordan er dette mulig??? Hvor er rettsikkerheten til Amina og meg? Hvordan kan en bli behandlet så respektløst! Er det så enkelt at et barnevernet med fostermor kan lage en historie om meg,og da er det sannheten….. 

Barnevernet er lov brytere, de bryter lover på lover.De bryter Grunnloven §104, EMK Art 8, Barnekonvensjonen Art 3, 6, 9

 Hvor er min kjære datter midt oppi denne maktovergrep som barnevernet og vår stat begår mot henne? De ødelegger ei jente som blir mentalt-kidnappet av Fostermor og barnevernet, dette er ingen kjærlighet ei noen god omsorg for min datter. Dette viser inkompetente mennesker……De skaper foreldre fremmedgjøring/Stockholmsyndrommet og ødelegger hennes fysiske og psykiske helse ;O( 

Link under her til en  konferanse i Oslo 29 August 2018 ang Foreldrefremmedgjøring!

https://www.f2f.no/invitasjon-til-konferanse-foreldrefremmedgjoering-hva-er-det-og-hva-kan-vi-gjoere-med-det.6101124-98626.html

 

EMD slår ned på samværssabotasje

http://advokatsylte.no/artikkel/5/rett-og-urett/609/menneskrettighetsdom-mot-trenering-av-samvaer?fbclid=IwAR20C1sAqckhX3a0PsXSHJDfP9sKQI7p4TqOwehWl-urM3QviAZmjFDeJ_M

 

NÅ MÅ NORGE VÅKNE OPP!

krenkelse

http://www.nyttiuka.no/default.aspx?id=65604&menu=634

Så om du/ der ute ikke tro meg så er du/dere hjertelig velkommen til å lese / se i alle saksdokumenter 500 sider….Og opptak av div samtaler!

Her forteller Bufdir hvor viktig mamma og pappa er for barna, men hvorfor er ikke dette like viktig når Barnevernet tar omsorgsovertakelse? Jo fordi de som jobber i barnevernet er inkompetent! Politikerne våger ikke sannheten og penger har makt….

Jeg får si som min mamma sa: Sannheten kommer for sin dag Mocca! Da vil jeg seire og min kjære datter vil se sannheten- at mamma ga aldri henne opp ♥♥

2 kommentarer om “Min datter er klarsynt hun visste dette da hun skrev dette til meg i 2013: Mamma er best, ingen protest, den som sier i mot må betale bot» Barnevernet bryter menneskerettighetene og ødelegger vårt biologiskbånd med å skape splid/samværssabotasje ;O(

 1. Dette er så hjerterått og forferdelig. Når en mor må stå i en slik situasjon er det klart at hun blir opprørt og redd. Det har ikke noe å gjøre med å være ustabil. Folk med et naturlig følelsesregister burde forstå dette. Og så skal det brukes mot henne etterpå, og som et bevis på at hun er uskikket som mor. Hvem med et hjerte i kroppen kan tåle å bli behandlet slik. Det er et instinkt i mødre å passe på barna sine. Og det er da merkelig hvis en mor ikke får følelsesmessige reaksjoner! Prøv å ta kalvene fra ei elgku! Da får du problemer! Og mennesker med forestillingsevner utover hva dyra har, må være ganske selvkontrollerte for ikke å bli rasende sinte og fortvilede. Det vil da tvert imot vitne om en mor som virkelig bryr seg om barnet sitt. Mødre er jo redde for hvordan det skal gå med barna sine. Og særlig når de kjenner til den manipulerende egenskapen som fostermor har. Som kanskje faktisk gjør dette i affekt og sjalusi, som straff mot mor som gir kjærlighet til søsknene, og ikke bare til henne selv?
  Vi er vel ikke roboter? Eller er det det vi burde være kanskje, i barnevernets ånd? Ærlig talt! Nå må det bli slutt på dette satans tullet!
  Jeg støtter deg, og ber for deg og din Amina, kjære Monicha! (Ps. Personlighetstest)
  Stor klem, Eva M.
  ❤️🙏🏼❤️

  Likt av 1 person

  1. Takk du flotte Eva, så enig NÅ må dette tullet stoppe! Ja den har jeg i huskelappen den Testen ;O) Masse takk for dine ord. Ønsker deg en flott dag og kanskje du skal til Arendal uka og at vi ses der? Vi snakkes Eva varme tanker fra meg i Fjellheimen

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s