1 år siden- 19 August 2017 i Oslo foran stortinget hvor vi hadde demonstrasjon mot maktovergrepet vår stat begår mot uskyldige mennesker i Norge! Norge begår store menneskerettighetsbrudd på barna og deres familie hver eneste dag!

Vi møttes ca 150 stk ved Tigern og gikk oppover Karl Johan og holdt Demonstrasjon med flere som fortalte sin historie hvordan denne maktet begås mot uskyldige mennesker i Norge!

Så gikk vi en 30 stk ned til Østbanehallen for en matbit og kaffe.Vi hadde gode samtaler med mange flott likesinnede mennesker. Det var både trist og godt på samme tid å sitte å høre på hvordan andre blir behandlet! Samtidig som jeg også ble lettet,da er jo jeg ikke helt «gal» dette er faktisk Sannheten og de begår et så stort maktovergrep på barna og deres familie.

1000 vis av barn og foreldre blir frarøvet hverandre…..;O( Makt og penger= farlig.

Ingen av politikerne som bryr seg, våre barn er tydeligvis ikke verdt nok…For hadde Erna blitt fratatt sitt barn pga at hun aldri var til stede så hadde det blitt ramma skrik…. eller noen andre politikere eller være seg kjendiser!

Det er tydeligvis forskjell på mennesker her i Norge! Hvor er likeverd og rettferdigheten? Hvorfor er det ingen som går inn i enkelt saker,for så å se hva som forgår, snakke med foreldrene lytte til dem og barna!

Men sannheten sårer og ja den fjerner og all tvil

Det er mange foreldre som åpner opp for taushetplikten for at sannheten skal frem! så da kan de ikke komme med den tåpelige uttalelsen vi har taushetsplikt og kan ikke gå inn i enkelt saker!

Nå har i en titalls år vært skrevet om hvordan barnevernet bedriver sitt uærlige spill, fabrikkerer dokumenter, undrar dokumenter ,lager historier, diagnoser m.m

Jeg gremmes over denne maktarrogansen som jeg ser er i Norge! De som jobber i barnevernet har svært liten kompetanse ang barn. Inkompetanse og makt = farlig. Barna våre er jo de som lider og får ikke oppleve sitt biologiske opphav ei sine foreldre. Alt for mange tar sine liv etter år under barnevernets makt, men som ikke blir synliggjort….Hvorfor ikke???

Det har jo blitt en stalinistisk stat vi er jo blitt den nye Nord Korea….. Dette sitter «Ola Nordmann» å ser på og ikke våger å reise seg å stå opp for denne urett som forgår i vårt land!

Våkn opp, du må ikke sove…..

 

 

Trist at ikke flere kom det burde vært 1000 vis som kom for våre barn, Mange er truet til tysnad og altfor mange tenker må jo være noe galt, når barnevernet kommer!

masse mennesker

Nye Dødstall 1990-2009 er  det 1797 barn som mister sine liv under barnvernet, fra 2009 vet vi ikke?

kolasje

Tallene på korset er endret 1990-2009 er dødstallet for barn under barnvernet 1797 barn som mister sine livet etter år under barnvernet! Etter 2009 er det ingen statistisk…..

stopp BV

død underbv

 

Våkn opp Norge! Hvor er våre Menneskerettigheter Erna?

Våkn opp Norge

Her har vi Marius Reikerås Menneskerettighets forkjemper og Rune Fardal «Reisende mac» som viser til med lyd og bilde! De står der sammen med ei ung jente som fortalte sin tåredryppende historie under den tiden hun var fanget i barnvernets makt ;O(

hvor er menneskerettigheter Erna

En kjærlig hånd som omfavner barnet, dette er viktig, vi foreldre er viktig for barna!

 

 

barn omsorg.png

Amine «Bestemor» legger ut bilder av sine barnebarn som er fratatt sin familie.

Amine

 

korset

t shirt

Disse skrev min datter til meg i 2013 men ble fort slutt på brev og tegninger da fostermor så på dette som til sniking av samvær.

sorg

Min kjære datter har skjønt det….Dere MÅ betalte bot/erstatning for hennes tap av barndom med sin mamma!

 

krenkelse

En kort bilde serie fra dagen under her.

https://photos.google.com/photo/AF1QipNfNApKFRp0p4wfXJh8UqxSdrVPaqPbWC7PT8Ne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s