Jiiipppiii kayyyeeee ;O) Ja det er sant! Norge tapte, Norge bryter menneskerettighetene. Nå må Barnevernet/staten rydde opp å få barna hjem igjen til sine foreldre! Nok er nok – Vi må få stopp på disse maktovergrepene mot våre barn og deres foreldre! Det som er meste tragisk her i denne avstemmingen er: 3 stk fra Norge, Høyre og AP våget ikke å stemme- de stemte blankt! Feige kaller jeg dem!!! Dette er våre politikere som blir sendt dit for å stemme og mene noe om dette som er så viktig Barna våres! Disse politikerne burde kastes…..

gråtende jente

Avstemningen var knusende for Norge: Norge tapte så det suste. Norge bryter menneskerettighetene når barnevernet tar foreldrene fra mange barn, begrunnet med at foreldrene har «manglende omsorgsevne» og ikke med at foreldrene har vist grov omsorgssvikt.

Europarådets parlamentariske forsamling behandlet en resolusjon fra sosialkomiteen, som går inn for en helt annen politikk enn den som følges i Norge. Barn har rett til ikke å bli skilt fra foreldrene sine mot sin vilje, unntatt når det er absolutt nødvendig for barnets beste.

Europarådskomiteen mener at barnevernet må gi den nødvendige støtten til familier på en riktig og positiv måte med sikte på å unngå nødvendigheten av vedtak om omsorgsovertagelse.

 

 

Gråtende gutt

 

Det gjøres ofte vedtak om at foreldrene kun har anledning til å treffe barna noen få ganger i året, for en kort periode, og det brukes mot foreldrene, når de søker om gjenforening med barna, at barna har mistet kontakten med foreldrene og blitt vant med sine fosterforeldre, og at det derfor er opprivende for barna å bli tatt fra fosterforeldrene og tilbakeført til sine foreldre.

Merk dere at høres representanter og AP sin representant stemte blankt.

 

Dette er en avstemning foreldre som fratas barna kan bruke for alt den er verdt for å få slutt på argumentet om at barna er blitt så knyttet til fosterforeldrene at de ikke kan

komme tilbake til sine biologiske foreldre.

http://assembly.coe.int/nw/xml/Votes/DB-VotesResults-EN.asp…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s