– Jeg har gått den lange veien til friheten. Jeg har prøvd å ikke svikte, jeg har gjort feiltrinn underveis. Men jeg har oppdaget hemmeligheten i at bestiger du en høyde, vil du kun finne at det er langt flere høyder å klatre. Jeg har tatt et øyeblikk her for å hvile, å stjele et syn av den strålende utsikten som omgir meg, å se tilbake på den avstanden jeg har kommet. Men jeg kan bare hvile et øyeblikk, for med frihet kommer ansvar, og jeg tør ikke nøle, for min lange tur er ikke avsluttet- Nelson Mandela

 

fjell.jpg

Ja fjellet har jeg beseiret og ser

isla plana

og nyter den flotte utsikten…..

modern kulern

Så slapper jeg av før neste tur står for nye utfordringer i livet videre.

ved havet

Til havet for så å forsette på den nye veien i livet….

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s