Hvilken land lever Erna Solberg i🙈🤔 Her sier hun:Heldigvis har vi verdens beste helsevesen….⛑️🚑

Kong Harald er lagt inn på Rikshospitalet med en infeksjon, og jeg ønsker kongen vår god bedring. Heldigvis har vi verdens beste helsevesen. Vi håper du friskner til så raskt som mulig, og får komme hjem til jul, skriver den tidligere statsminister. Wooow 😱😱😱

Her juger hun så det står etter🥴ja om du er konge, dronning eller kjent nok får du den hjelpen du trenger. Mens vi andre dødlige kan se langt etter den samme hjelpen og behandling😠😠 Vi er ikke så viktige, har jeg forstått…og det værste er at folk blir rike på at andre er syke…😤

Jeg har nylig besøkt en god venn💖 og han har vært og er alvorlig syk og hvor han var døden nær og ble liggende i koma i 1 uke og nå må han bruke tid på rehabilitering for å komme seg opp på beina igjen. Han fikk bedskje om å enten dra hjem da sykehuset ikke hadde plass til han mer😔 Eller betale selv for rehabilitering. Min venn er minstepensjonist og for han er det tøft, har sine faste bo utgifter og i tillegg betale for rehabilitering blir det tøft😌💰

Er dette et av verdens beste helsevesen??

Jeg selv måtte kjempe for å bli på sykehuset etter en alvorlig bilulykke. De prøvde å kaste meg ut, flere ganger😔så ble jeg overflyttet og ble kjørt i ambulanse til Hamar sykehus men på veien ditt fikk ambulansepersonellet bedsjed om at jeg ikke fikk plass der og at de måtte snu og dra til Elverum sykehus, men når de ringte ditt så sa de også at jeg ikke kunne komme ditt.Sp der stod ambulansen med meg halvt doppa og viste ikke hvor de skulle levere meg😥i min fjernet sier jeg til gutta vi får dra på bensern og ta oss ei pølse så lenge 🌭🌭🌭 jeg ble nektet av 2 sykehus mens jeg lå i sykebilen🥴 Heldigvis så var de gutta i ambulansen enig, de ringte Elverum sykehus og sa vi kommer med denne dama og dere har bare å ta henne i mot og vi drar ikke før vi vet at hun får plass hos dere💪💪 Jeg gikk på sterke medisiner morfin m.m De var også veldig strenge på sykehuset på hvem som kunne gi meg medisiner 🤪 men når jeg ble skrevet ut å måtte hjem kjørte i ambulansen, så bar ambulansepersonellet meg inn og ga meg en pose full med sterke opiater 😱Da sa dem så kjekt til min kjære nå gir vi dere ansvaret 😱😱😱 jeg kunne også bo videre på sykehjem/ rehabilitering men da måtte også jeg betale og det hadde ikke jeg råd til,hadde jo faste boutgifter 💰💰💰

Ble faktisk kastet ut 2 ganger…skulle operere ut de pinnene som ble operert inn etter bilulykken. Jeg ble lagt inn dagen før operasjonen og tidlig på morgenen fikk jeg intravenøs og alt ble gjort klart til operasjon, ble kjørt av gårde til operasjonssalen men der stoppet det!! Coviden var tatt over landet og var styrende alle leger ble stoppet og ingen operasjoner skulle gjøres om det ikke var akutt eller de riktige menneskene kom inn 😱😥 Jeg ble trillet tilbake og måtte pakke sakene og dra hjem, hvor pinner stakk ut og store smerter😭😭 jeg var helt knust. Måtte vente i månedsvis på operasjon da Covid var alt oppslukende 😥😥😭

😭😭😭
Helt knust 😭

Er dette et av verdens beste helsevesen??

Desverre er det alt for mange som har opplevd det samme og mange som ikke får hjelpen de har krav på. Kjenner jeg blir provosert når Erna og gjengen kommer med slik uttalelse….det er en løgn og falskhet som ikke har rot i virkeligheten, dette i vårt land Norge. Hun får jo selvsagt all hjelp og litt til!!

Helsevesnet er fallitt og det burde være likt for alle men det er det ikke😥

-Dette lukter Kong Salomo og Jørgen Hattemaker

Bjarne (67) veide 40 kilo da han ble kastet ut av sykehuset

Bjarne Myrvold følte seg så syk at han var redd for å dra hjem – likevel sendte sykehuset inn tre politifolk for å kaste han ut.

https://www.nrk.no/trondelag/1.14230072

Er dette et av verdens beste helsevesen?? Og her kom 3 politifolk på sykehuset for å kaste ut en mann som var syk, grøss og gru for noe flyvende aper 🙈🙉🙊 😱😥😡

Følte hun ble kastet ut av sykehuset

https://www.gjengangeren.no/nyheter/nyheter/folte-hun-ble-kastet-ut-av-sykehuset/s/2-2.426-1.8114384

Det er for meg blitt helt sinnsykt dette landet vår… Hvor er nestekjærligheten, medfølelsen og omtanken?🤔⛑️🚑❤️‍🔥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s