Om noen hadde fortalt deg om en vaksine💉💉 som ikke var blitt testet godt nok eller tilsa at den ikke ville stoppe smitten og at den kunne gi deg alvorligere bivirkninger eller i værste fall kunne du dø av den vaksinen, hadde du tatt den vaksinen? 🤔

Under her har jeg samlet inn bare noe få artikler hvor du kan lese om forskjellige bivirkninger og hvor mange som har blitt alvorlig syke og mange har faktisk måtte bøte med livet pga en eksperimentell vaksine påført egne borgere 💔😭

Utviklingstid for andre vaksiner:

Den første vaksinen mot covid-19 var godkjent og klar til bruk etter bare 11 måneders utvikling. Vanligvis kreves det flere år med forskning og testing før en vaksine er klar til bruk. Jakten på en HIV-vaksine har hittil pågått i 36 år.

https://www.vg.no/spesial/corona/vaksiner/

😱 kun 11 måneders forskning på Coronaviruset 😱

-Det er ikke synd på meg, immunforsvaret funker fint. Men noen innrømmelser fra journalister, helsetopper og venner som ikke lenger er venner hadde vært rimelig. Kan jeg be om et unnskyld? Nå som vi for lengst vet at vaksinen gir en absolutt risikoreduksjon på 0,84 prosent? Nå som vi vet at mRNA-vaksinen i seg selv ikke beskytter mot smitteoverføring?

https://steigan.no/2022/10/kan-vi-uvaksinerte-frikjennes-na/

😔-Vi kan allerede her slå fast at mRNA-vaksinene er de farligste og mest dødelige sluppet på noen populasjon, noe sted, noen gang, ikke ifølge meg, men ifølge Pfizer, som også avslører at det ikke er eldre og syke som rammes hardest, men kvinner og aldersgruppen 31-50.

Fra en bekymret Bestefar:💪 hva er løgn og hva er sannheten? -La meg nok en gang få understreke at dette ikke er mine tall. Tallene kommer fra deg Camilla og fra FHI, så om dere ikke har diktet dem opp, så avslører tallene, med mikroskopisk tydelighet, at jo flere vaksinedoser, jo flere smittede dør. Jeg finner det samme mønsteret i de 11 andre landene jeg har data fra. For å være 100% sikker, har jeg dobbelt-sjekket FHI-tallene med data fra Statistisk Sentralbyrå (SSB).

https://steigan.no/2022/10/apent-brev-til-camilla-stoltenberg/

Åpent brev til assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad

Av Jan Terje Voilaas.

27 oktober kunne du berolige NRK-stenograf Jan-Erik Wilthil og det norske folk med at overdødeligheten Norge har opplevd de siste 15 månedene, og som fremdeles pågår, ikke har noe som helst å gjøre med mRNA-vaksinene, men med endringer i befolkningen. Jeg vil i dette brevet vise deg at den påstanden er feil, og jeg vil la Pfizer fortelle deg hva den virkelige årsaken er. La meg begynne med «endringer i befolkningen» som begrunnelse for at 5,469 flere har dødd i Norge enn forventet de siste 5 kvartalene.

Åpent brev til assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad

Fy f….Nakstad nå må du slutte å lure dine medmennesker. Det vises her på en enkelt rapport fra din egen MRNA-leverandør om den grufulle sannhetenom Pfizer som og dokumenteres 🤔😡

https://www.nrk.no/osloogviken/flere-blir-syke-og-dor-_-lege-slar-alarm-1.16153563

Wooow 😔 flere blir syke og dør men ingenting om at kansje disse eksprimitelle vaksinene💉har en sammenheng? Helt sjokkert 😱-Nakstad mener den økte dødeligheten kan være en senvirkning av fjorårets pandemi. Og at vi burde fortsette å ta flere eksprimitelle vaksiner 💉😔….. say no moore 🤬

Helt forferdelig,når skal disse ansvarlige straffes? Hvor har helsetoppene blitt av?

– Jeg gjorde ikke “borgerplikten” min. Erna, vi er ikke ferdig snakka!

😔Det er ikke snakk om små blødninger det her. Det er full menstruasjon i aller høyeste grad. Noen ganger bytter jeg sikkert sju til åtte tamponger på en dag. Jeg blør bort.»

https://steigan.no/2022/11/a-blo-fra-underlivet-i-manedsvis-er-ikke-kraftig-menstruasjonsblodning/

Ja det samme spørsmålet lurer jeg også på 🤔»Dear everyone, who is nervously looking around and is asking “What the hell is going on?”

https://www.globalresearch.ca/dr-michael-yeadon-most-important-single-message-ive-ever-written/5792100

💪💪💪Jippi mange som våger å stå opp for sin frihet, ja om en velger å vaksinere seg så er det dens eget valg men ikke tving mennesker til å gjøre det med trusler og fengselstraff 😔Ref Margaret Hennum ,Vel 20 000 helsearbeidarar i Hellas er suspenderte frå stillingane sine fordi dei ikkje let seg injisere med eksperimentelle medikament, dei sokalla vaksinene, mot corona.

Suspensjonane er i strid med Nurnbergkoden, og dei suspenderte får ingen økonomisk kompensasjon.

Sidan februar i år protesterer dei mot dette overgrepet utanfor regjeringsbygninga i Athen.

Under mottoet «Dei stel frå oss livet» samlast folk i Fridomsparken i Athen no i september, til støtte for desse helsearbeidarane. Dr. Reiner Fuellmich og Sucharit Bhakdi tok del. Eg finn ikkje innlegget til Bhakdi, men linkar til innlegget til Fuellmich:

https://rumble.com/v1lkqqv-dr-reiner-fuellmich-athens-greece.html

Dette er så grusomt 😭

Ble født med deformerte lemmer – fikk unnskyldning etter 50 år

Mellom 10.000 og 15.000 barn ble født med deformerte armer og ben som en følge av at mødrene brukte Thalidomid under svangerskapet. Først nå, 50 år etter at legemiddelet ble trukket fra markedet, ba selskapet om unnskyldning.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.aftenposten.no/verden/i/50Oee/ble-foedt-med-deformerte-lemmer-fikk-unnskyldning-etter-50-aar&ved=2ahUKEwib1Ja0gqH7AhXKzIUKHX8YBxY4ChAWegQIDBAB&usg=AOvVaw3hoy4Lwh8EO5RguMmCR9ZO

Bivirkninger av vaksiner – hva lærte vi av pandemien i 2009?

https://legemiddelverket.no/nyheter/bivirkninger-av-vaksiner-hva-lerte-vi-av-pandemien-i-2009#ble-det-meldt-noen-d%C3%B8dsfall

Tilbyr fjerde dose til hele befolkningen – skal ikke ta den selv🤔

https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/tilbyr-fjerde-dose-til-hele-befolkningen-skal-ikke-ta-den-selv/15292927/

Karl-Erik har vært syk i 14 måneder etter koronavaksine

https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/karl-erik-har-vaert-syk-i-14-maneder-etter-koronavaksine/15235798/

Denne uka kom det endelig en forklaring på hva det er som har plaget Filip Ingebrigtsen siden i vinter.I følge landslagets medisinske eksperter har Ingebrigtsen fått en så kraftig reaksjon på sin første dose av koronavaksinen, at kroppen i perioder har vært helt satt ut av spill.

https://www.tv2.no/sport/har-ikke-trent-pa-fem-maneder-etter-vaksinen/15215483/

Sivert Bakken var fersk på elitelaget i skiskyting, men en ekstremt sjelden bivirkning av koronavaksinen kan ha ødelagt hele sesongen.

https://www.tv2.no/sport/jeg-har-folt-meg-blodfattig-innimellom/14293216/

93 leger i Canada døde etter covidvaksine
Av leserinnlegg -24. november 20220😱

93 leger i Canada døde etter covidvaksine

Hva er det vi driver med???😱😱😱

– Burde vært frarådet
Regjeringen har åpnet for at alle mellom 18 og 64 år tilbys vaksinedose nummer fire. Meningsløst, mener vaksineforsker, som tar til orde for at dosen burde frarådes.

https://www.dagbladet.no/nyheter/burde-vaert-fraradet/77840411

Her ei som har skrevet et åpent brev til vår tidligere statsminister Erna Solberg 🤐men hun svarer ikke 😡

Korona-vaksineringen ble satt i gang uten tilstrekkelige vitenskapelige sikkerhetsdata. I mitt åpne brev til statsminister Erna Solberg 1. juli 2021 bad jeg om at vaksineringen burde pauses og var bekymret for at tiltak, da spesielt massevaksineringen, kunne medføre tragiske og uforutsette utfall på både kort og lang sikt. Jeg spurte: «Er regjeringen klar over det spesielle ansvaret som ligger hos myndighetene gjennom å aktivt påføre friske mennesker potensielle skader og potensiell død gjennom massevaksinering? Er regjeringen klar over at et slikt ansvar veier mye tyngre enn død og skader som skjer ved naturlig sykdom og pandemi? Er regjeringen klar over at det for ettertiden kan ses på som et svik mot befolkningen hvis det skulle vise seg at vaksinene faktisk ødelegger flere liv enn Covid19-sykdom ville gjort?». Dette brevet har jeg enda ikke fått svar på. 

https://steigan.no/2022/11/har-massevaksineringen-vaert-katastrofal/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s