Vi må ikke glemme, Mamman som dessverre er død 💔hun og sønnen ble offer for grove menneskerettighetbrudd

Vi må ikke glemme at dette skjer i vårt Norge!

Hun har lagt ut mange videoer om hva hun har blitt utsatt for av det Norske barnevernet- grovt menneskerettighetsbrudd 💔

💪

https://youtu.be/-2Qg7I1-1c4

Hun er nå død💔😔Lytt på en fortvilet mamma 😔💔 Dette hun sier vet jeg alt om 😔 finnes ingen rettferdig når jeg det gjelder barnevernet, det er om å gjøre å vinne. De psyker mennesker ut i det mørkeste 😡💔

Dette er helt sykt 😡

Jeg har full forståelse for for hennes smerte, sorg og den fortvilelse hun hadde😞

Dette var en Mamma som kjempet en rettferdighet,en kamp om retten til sin sønn, slik at de begge kunne ha samvær, at han skulle omgås med sin Mamma.🕺💃💖

Barnevernet i Norge begår grove menneskerettighetsbrudd mot barn og familien hver eneste dag.💔 De skaper foreldre-fremmedgjøring, manipulerer og skaper samværssabotasje.

Barna kan ikke vite sitt eget beste når de blir fortalt en livsløgn om sine foreldre, de blir skremt, fortalt løgner, de må ha med tilsynsfører / fengselsbetjent på samvær med sin mamma eller pappa😔Det er jo helt sinnsykt….

Barna må jo tror det er noe galt med mamman eller pappan når det er med en tilsynsfører som følger med 😱🤬

Min lille datter den gangen 9 år ble fortalt av ei tilsynsfører at om det så ut som om hun leste, strikket eller lignende når vi er hos mamma, så følger jeg med dere hele tiden…Dette sa tilsynsfører til min lille datter på 9 år 😤Slik holder barnevernet på, en terror uten like som alt for ofte fører til samværssabotasje/foreldrefremmedgjøring og til slutt ingen samvær eller kontakt i det hele tatt. Fosterhjemmet er ofte gode pådrivere flyvend aper, de tjener jo grovt med penger 💰

Tenk denne flotte Mamman ble helt kjørt psykisk og helt utslitt og syk. Hun sier det selv i videoen her. Jeg vet hva hun har gått igjenom, jeg vet dessverre at alt for mange med henne har tatt sitt liv, de orket ikke denne torturen den kampen det er å stå i mot en ondskap jeg ikke trodde var mulig. 😤

Hurra for henne💃 som våget å stå opp og vise til alle de videoene, slik at historiene blir kjent og at andre mennesker kan se hva hun og mange med oss må kjempe mot. Jeg selv må klype meg i armen og spørre er dette sant? er jeg våken eller er dette et mareritt…Dessverre vi lever et mareritt hver eneste dag, pga grove menneskerettighetbrudd mot barn og deres familier 💔

Makt og penger er styrende

Det offentlige Norge har all makt, de har penger å tid til å skyve oss foreldre utfor stupet. Myndighetene bryr seg ei🤬det er om å gjøre å vinne, selv når de taper som alle saker i EMD så gjør de ingenting, aldri en unnskyldningen.

Jeg selv prøvde å ta mitt liv for 17år siden pga at barnevernet kom inn i mitt liv. Jeg var fysisk syk men ble diagnostisert feil, fikk en cocktail med Sobril, vival, sovetabletter og antidepressiva da min lege antok at jeg var psykisk syk og at dette ville hjelpe meg….Jeg var så sliten og dessverre som alle andre, trodde på legen 😱(jeg ble faktisk levende død) spurte selv barnevernet om hjelp. Barnevernet løy, lurte meg og etter det har det vært en heksejakt på meg i snart 18 år😞💔

Jeg var fysisk syk med ME/CFS fikk diagnosen flere år etterpå. Men barnevernet satte egne diagnoser på meg ettersom tiden gikk…..

Jeg klarte å være mamma til tider men trengte også hjelp å avlastning for min yngste datter.

Korte fakta om ME

Tenker ofte på at jeg har forsørget 3 barn aleine, det har gått bra ingen kontakt med barnevernet, jobbet med barn og eldre hele mitt liv. Har faktisk selv kontaktet barnevernet pga en gutt i klassen til min sønn ble mishandlet😞

Trodde at vi hadde et barnevern som hjalp familiene helt til jeg selv havnet i dette helvete og selv spurte barnevernet om hjelp hjemme med mitt 4 barn, yngste datter pga at jeg ble syk etter at hun ble født 😞

Hadde jeg bare vist om John Alvheim sine 10 bud

Tenk nå er hun død denne flotte kvinnen, mamman til Einar 💔 jeg har ikke ord, men kan godt si at barnevernet drepte denne mamman😡mamman til Einar 😔💔😭😭😭😭 Tenk en dag får han vite,tenk en dag ser han virkelig, tenk hvordan han har det denne uskyldige gutten😞

Jeg håper han tar tak og viser til den urett som han og hans mamma har måtte bli offer for.

Jeg skal gjerne bistå Einar den dagen💃💪💖

Hva om du har mistet et barn, men som lever? Et barn som har blitt frastjålet deg av det offentlige Norge/barnevernet💔 Tenk den sorgen,den sorgen er det svært få som bryr seg om, for dette handler ikke om deg, ditt barn.

Et barn du aldri får se, høre,ta på eller vite noe om.Det er en smerte jeg ikke klarer å sette ord på, det gjør så vondt, hele livet er totalt ødelagt, en tortur….Jeg forstår virkelig hvorfor en ønsker å forsvinne eller å ta sitt liv som mamman til Einar😔

Nå er barnevernet i Lyngdal kvitt sitt problem mamman til Einar 💔😭

Det jeg skriver her kan jeg stå innefor og har så mye dokumentert i flere store blå ikea poser, om hvordan løgner skrider frem på lange ben….men sannheten kommer etter aldri så den 💪💖

Jeg kan si med hånd på mitt 💘 at barnevernet klarte ikke å knekke meg. jeg står her i meg selv,rakk i ryggen og med en styrke og kjærlighet som vil gi frukter når tiden er moden 💃💖💪👍

Min pappa sa ofte til meg når jeg var jentunge, at deg er jeg ikke bekymret for Mocca for du går igjennom fjell ikke over 😁⛰️💪 (han døde dessverre når jeg var 12 år) han lever i mitt 💝

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s