Trakassering og fengsling av mennesker som ytrer seg

Her bestemmer ei russisk jente seg for å henge opp lapper med ”Nei til krigen i butikkene» for dette blir hun arrestert og kastet i varetekt.😭😔

Bilde fra Amnesty internasjonalt

Hvordan er det mulig??? en har ikke lov å ytre seg men å drepe å bryte lover så det står etter, det er helt greit😡og det gjøres verden rundt……

Dette er grav alvorlig 😭

Mennesker som jobber med at våre menneskerettigheter skal følges…..blir trakasserte og forfulgte 😔Det er blitt en heksejakt på mennesker som viser til hva virkeligheten er!

😔ytringsfrihet har spilt fallitt

Vi må ikke glemme at dette skjer faktisk i lille «flotte Norge»

https://amnesty.no/ytringsfrihet

Det ingen andre land som har blitt dømt for så grove menneskerettighets brudd i EMD i Strasbourg som Norge. Det verste er at Norge retter ikke opp i det de har blitt dømt for,de bare fortsetter som før…..Det å ikke rette opp feil er et enda større lovbrudd/ menneskerettighetsbrudd💔😡

Norge skal fremstå som et demokratisk land, og skal følge lover å regler. Dette er totalt fraværende kan heller kalle Norge et skinndemokrati 😔

Her under står at vi har rett til å ytre oss 🧐🤔 men dessverre så blir altfor mange straffet og forfulgt i Norge ,ja rett å slett en grov heksejakt 😔

Under her er bare noe få eksempler på mennesker i Norge som har og blir forfulgt:

Marius Reikerås skriver :Norske menneskerettsforkjempere blir systematisk trakassert.

Jeg har fått meg meg videoen der faren til Tonje Omdahl , Frode Omdahl ,gjør en svært viktig jobb med å dokumentere pågripelsen av sin datter og ransakelsen.

Jeg kjenner ikke i detalj de bakenforliggende årsaker til pågripelsen, men det er et faktum at Tonje i lang tid har blitt trakassert og forfulgt av norske myndigheter som følge av den kampen hun gjør for å bedre menneskerettene innenfor barnevernet.

En av Tyrkias mest kjente gravejournalister har fattet stor interesse for måten Tonje blir trakassert av norske myndigheter på, og har signalisert at han ønsker å komme til Norge for å lage en dokumentar om henne,hennes personlige kamp og norsk barnevern generelt. Jeg videresendte videoen der Tonje ble pågrepet , slik at han er kjent med situasjonen.

Men,det er ikke bare Tonje av kjente barnevernskritikere som blir systematisk trakassert:

Rune Fardal har nylig fått en kjennelse fra Bergen tingrett, der kjennelsen gjør at han risikerer at huset som han og familien bor i kan bli tvangssolgt.

Oddvar Espegard må møte i retten i Moss i september fordi han hjalp en familie , der datteren befant seg i livsfare på en norsk barnevernsinstitusjon.

Og Per Einar Guthus ble fengslet, for at han varslet om særdeles kritikkverdige forhold knyttet til barnevernet i Vestfoldområdet.

Norge har fått 15 dommer mot seg i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen for brudd på menneskerettene i barnevernssaker siden september 2018. Og flere kommer.

Likevel bedriver myndighetene en systematisk sabotasje av dommene ,og bruker enorme ressurser på å trakassere og forfølge de få frontkjemperne som tar opp kampen mot all ondskapen vi er vitne til.

Er det slik et land en verden vi ønsker oss? Vi lever i 2022 og burde vel heller bry oss om de som trenger hjelp og omsorg en å forfølge mennesker som ønsker å hjelpe og opplyse🤔

Jeg sier Nok en gang ord fra min Mammas munn: Verden vill bedras 😔💔

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s