Døden i barnevernet💔

Dette er katastrofe en tikkende bombe…. Jeg gråter, sørger og er sint, hvorfor hjelper de ikke barna? I stedene blir barn og unge en kasteball i et dysfunkjonelt system. Som dessverre ofte ender i selvmord 💔

I Norge har vi et stort byråkrati, papirer flyttes og ordene fanger bordet. Svært sjelden blir selve menneske tatt alvorlig, det lyttes ikke🙉 Virker som om mennesker i Norge ikke er så viktige? 🤔🤐😢

Lytt til Døden i barnevernet
Av Annemarte MolandIngunn Røren

Her artikkelen om Liv Monica som ikke orket sitt liv og den kampen hun var i 😢💔 Vær så snill🙏 å lytt til den informative videoen i artikkel under her :

Døden i barnevernet

https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/Po87Xb/doeden-i-barnevernet

Barn døde i barnevernets omsorg

Artikkelen under her:

https://www.nrk.no/nyheter/barn-dode-i-barnevernets-omsorg-1.15285883

Hvor mange flere skal dø under barnevernet?😢💔

«Vårt såkalte barnevern har fortsatt ikke endret seg siden barnevernloven av 1953 ble vedtatt. Fra dette årstallet eksploderte nærmest etatens lysskye virksomhet. I midten på 1950 tallet begynte forvaltningens jakt for alvor etter billig arbeidskraft. De søkte på skoler etter barn som «stakk seg ut», eller søkte i nærmiljøer etter barn som kanskje hadde «et dårlig hjem». Når ofrene var plukket ut, så sørget overivrige etatssekretærer (inspektører) for å produsere mest mulig løgn og rent oppspinn på papiret: Om nettopp barna og de unge som barnevernsnemnda allerede hadde bestemt seg for å «omhendeta».

Artikkelen er under her :

Hvor mange flere skal dø under barnevernet?

Døde under omsorg av barnevernet: To politiansatte mistenkt

Artikkelen under her:

https://psykologisk.no/2022/05/dode-under-omsorg-av-barnevernet-to-politiansatte-mistenkt/

Artikkelen under her:

Jente døde under barnevernets omsorg: – Vil at alle steiner skal snus.

https://www.ba.no/jente-dode-under-barnevernets-omsorg-vil-at-alle-steiner-skal-snus/s/5-8-1892681

Barnevernet dreper igjen. Shaba fra Palestina var 16 år gammel da hun døde i august i år under barnevernets omsorg.

3 barn fjernes på akuttvedtak etter at en lærer påstår ha hørt et av barna sier de er slått av far. Barnevern og lærer avhører barna, men de benekter dette. Det er tydelig at barnevernet presser barna til å tro de er slått. Saken er grotesk, for det eldste barnet dør på Stendi as, en barnevernsinstitusjon.

Barnevernet i Florø er ansvarlige for dette overgrepet mot familien. Fremdeles er 2 barn i barnevernet. De bør snarest komme hjem. Hør opptakene fra avhøret barnevernet og lærer gjorde av barna. De forteller ikke om noe vold, de presses av både barnevern og lærer.

https://www.ba.no/jente-dode-under-barnevernets-omsorg-vil-at-alle-steiner-skal-snus/s/5-8-1892681

Rapporten går over 11 år og det var totalt 702 personer, av 93.000, som mistet livet i perioden. Det gir et gjennomsnitt på 64 dødsfall i året. Det står også i rapporten det at de fleste av dem som døde i perioden var over 18 år.4. mai 2019

Hvor mange barn og unge skal ta skade av og dø under barnevernets «omsorg»?

20.8.2021

Dette innlegget er skrevet av

Tonje Omdahl

https://www.jeune.no/innlegg/hvor-mange-barn-og-unge-skal-ta-skade-av-og-do-under-barnevernets-omsorg

Ja jeg også spør? hvor mange flere barn og unge skal måtte bøte med sitt liv under barnevernet /offentlig omsorg??? 🤔

Vi må heller ikke glemme at foreldre også tar sine liv etter åresvis med kamp med barnevernet 💔 Barnevernet driver mennesker utfor stupet,tar livet av familien💔 Det er om og gjøre å vinne for barnevernet, koste hva det koster vil, det å få foreldre vekk fra de uskyldige barna, som blir hjernevasket/manipulert / foreldrene-fremmedgjort.

-I løpet av en 11-årsperiode begikk 438 mødre selvmord etter kontakt med barnevernet. Norsk barnevern tar 4–5 barn fra sine foreldre hver eneste dag! Hver uke tar to foreldre som har barnevernsak livet sitt.3. juni 2019.

Disse tall tror jeg er mye høyer🤔 tallet har ikke blitt noe lavere, tvertimot😢Dette skrives det svært lite om, mest mulig tystnad… 🤐🙊🙉🙈

Jeg selv har mistet 4 mennesker som har mistet sine liv pga grove maktovergrep på dem fra Norges barnevern💔 2 stk hang seg i voksen alder, min bror og 3 mening💔😢🕺🕺 Min mor💃 døde tidlig pga alkoholen/rus og sorgen over et maktovergrep fra det offentlige barnevernet, det samme med min filletante💃Barnevernet har vært innvolvert i livene deres og drept disse to flotte mammaer 💔💃💃og 2 flotte gutter 🕺🕺. 4 uskyldige mennesker som trengte støtte å hjelp i en sårbar situasjon😢

Ingen brydde seg eller hjalp dem NEI, det var omgjøre for barnevernet å fjerne barna, holde de vekk fra sin mamma 😠 Heller ingen som snakket om dette🤐🤐🙉🙊og om de gjorde så var det selvfølgelig bare ondskap og løgner, ofte halv sannheter.

Dette dødelige tema kan jeg dessverre skrive en hel grøsser om 💔😢

Jeg er så sint at ord kan ikke sies 😠😠😠 Tenk at dette tillates og bare fortsetter og fortsettet. Mange liv kunne vært reddet om barn og foreldre fikk den hjelpen de trengte. Barnevernet velger heller å selge barna/ungdommen til fosterhjem\institusjoner, ja jeg sier det med høy stemme Norge begår barnehandel😠 og dessverre tar altfor mange sine liv💔

Som denne uskyldige jenta, hun tok sitt liv som 13 åring under offentlig «omsorg» barnevernet.

Hva er i veien med det norske barnevernet? Svaret kan vi kanskje gi i tre punkter i Artikkelen under her:

https://idag.no/barnevernet-vi-trenger-og-det-vi-ikke-trenger/19.31394

Fortsettelse kommer 💪

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s