Det handler om å leve 💃synger Kine Hellebust, og om svart og hvit om rett er rett og feil er feil da er det siste ordet sagt! Jeg lever nå jeg sa jeg til min kusine i fjor vinter når vi fortalte at vi skulle til Spania mitt i Kinasyke tiden….

Jeg undrer meg… i den tid som dette hysteriet med kinasyken» covid-19 «har pågått i over 2 år, så har min kjære og jeg reist utland og innenlands mange mange ganger. Ingen telefoner om smitte fra flyselskaper eller hoteller🤔( vi vært på 14 flyginger og 10 talls hoteller? Uten vaksine 👍💪🕺💃🤔

Det å prøver å leve litt normalt, vi lever faktisk nå, prøve å hjelpe de som er trengende, se litt lenger enn nesa rekker 🧐 Bry oss om og ikke med 💖

Ser og hører rundt meg, alt handler om å være så jævlig positiv, vi skal ikke ha noe negativt i livene våres, det er om å gjøre å være flinkest, penest, dyktigste, slankeste, sunneste, mest kreativ m. m alt handler om det ytre bilde🤔fyll inn og fyll ut… Se meg…… Er det å leve?

Alle vil bli kjendiser, infulensere, skrive bøker, bli sanger, være den som blir sett…. Fint med dyktige kreative mennesker, det elsker jeg men det får da være måte på hvor jævli lykkelig vi prøver å være… 😄😂🤣😇😉

(He he jeg vill også at noen skal lese mine blogger) 😜😁💪👍

Er lov å bare være, vise alle sine følelser som latter, sinne og gråt ja faktisk alle følelser vi har, det er å leve. Vi alle er som været, sol, regn, torden, lyn og vind. Vi er som bølger i havet 🌊😄😥😡😉

En er jo ikke gal om en er levende vel eller? 🕺💃😂😥😡😄

De gærne har’e godt
Sang av Prima Vera

Lytt til denne 😜😂

https://youtu.be/lcP00akTP98

Hva med å gi og vise omsorg for hverandre når en måtte trenge det som mest💖eller det å bare være der når nøden er størst?

Hvor er omsorg og neste kjærlighet? 💞

Tenk alle de som sitter aleine, gamle som ikke får hjelp hjemme eller kommer på sykehjem, alle de som har blitt fra stjålet sine barn, barn som ikke får se ha kontakt med sine venner eller sine foreldre/familie.

Alt for mange sitter hjemme aleine, fryser pga høye strømregninger, må snu på krona, høye bensin og diesel priser, mange har mistet jobbene, sitt husrom, så har vi alle de syke og uføre ikke av (Covid eller andre søsken av denne virusene) listen er lang som et kaldt vondt år…. 😔🥶

Så skal vi være så jævlig omsorg fulle og solidariske…. Hæææ hva er dette??? Vi lever i et falskt, vi kynisk samfunn. Svært få bryr seg mer en om akkurat sine egne, sin familie, sine barn, sin bil sitt hus.

Korrupsjon er et ord jeg ikke trodde Norge begikk men som er mer vanlig enn uvanlig😥

Regjeringen tar fra de som allerede har lite fra før, for så å få mer selv.

Politikernes restaurant blir enda billigere – Stortinget skrur ned prisene

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Wj1OqK/politikernes-restaurant-blir-enda-billigere-stortinget-skrur-ned-prisene

«Først meg selv, så meg selv og blir det igjen noe så tar jeg det også»

Media bruker tid på å skrive om kjendiser, hva som skjer på farmen og andre realyty program, hva med alle menneskerettighetsbrudd som begås i Norge? Det får de ikke lov å skrive om, de er jo kjøpt å betalt av staten…. Som faktisk vi eier 🤔

Hvor er de gravende journalister?

Svært få som vet egentlig alvoret av hva som skjer 😞eller vill ikke vite noe!

Så lenge de ikke blir rammet selv, så bryr svært få menneskene i Norge seg om sine medmennesker😔😥

Vi må hjelpe alle der ute i den store verden men ikke våre egne🤔

Vi har reist mye å ser og snakket med mange. Alle tror at alle i Norge er så rike og snille og i vare tar hverandre…. Hæææ jeg kjenner jeg blir kvalm🤢🤮

Jeg passe virkelig på å fortelle om det falske lande Norge er😡 om Alle menneskerettighetsbrudd som begås hver dag på våre barn og familier 😔💔 om alle syke og gamle som blir skjøvet vekk osv osv.

Vi skal være så jævla lykkelige…🤔

Mens hvert 11 minutt tar et menneske livet av seg. 💔😔

Men de menneskene er ikke så viktige…?😥

Hva med selvmord etter de siste 2 år med Kinasyke? 💔

Fortsatt høye selvmordstall

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.aftenposten.no/norge/i/oAMl7V/fortsatt-hoeye-selvmordstall&ved=2ahUKEwiZyPSqoMj3AhUmh_0HHRBCArYQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw2QbKlLbPvGlouSqmgjuO_z

Livet vi har fått handler om å leve, da burde vel det være likt for Alle uavhengig hvem, hva hvor, eller hvilken hatt en har på seg🤠🥳🤕🤔

Solidaritet

Solidaritet innebærer en grunntanke om å handle ut fra mer enn egeninteresse, – å foreta valg utfra deres konsekvenser for andre eller for å dekke andres behov. Ved å gi avkall på (kortsiktig) egeninteresse skal handlingene skape kollektive verdier for flere. Mange vil hevde at solidaritet ligger til grunn for både velferdsstaten og for privat forsikring som alternativ til denne.

Art:
https://no.wikipedia.org/wiki/Solidaritet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s