Trond og jeg var i Strasbourg 17. oktober 2018 og 10. september 2019 for støtte Trude lobben og alle andre som er offer for Norges maktovergrep. Trude og sønnen vant en knusende seier 13 -4 mot Norge som bryter vår Menneskerettigheter art 8 hver eneste dag!

Trond, sol 🐾og jeg satt oss i bilen her vi var på ferie i Spania 🇪🇸 kjørte 178 mill en vei til Strasbourg 🚗 for å støtte Trude og hennes sønn m/ familien.💪💖 Både i 2018 og 2019 🕺💃🐾🚗 Alt for barna og familiene 💞

Sol 🐾 var vår menneskerettighetes hund 👍💖
Marius Reikerås og Trudes Franske advokat 💪💖🕺🕺
Vi var mange fra Norge som kjempet for våre Menneskerettigheter 💪💖
Min kjære i EMD i Strasbourg
Her inngangskort for å komme inn i EMD i Strasbourg

Tenk😞 hvilken smerte, tortur, sorg og savn hun har opplevd i alle disse årene, sønnen var 12 år når Trude vant i EMD 2019.

Hun ble fratatt muligheten til å være mamman hans fra han var baby, pga løgner og fabrikkerte dokumeneter og for å finne feil med Trude! (dette er som å se min egen sak og mange med oss)

Hennes kamp vet jeg alt om, og jeg har snakket med 100 vis av foreldre som også kan bekrefte denne forferdelige kampen det er å stå i stormen mot et barnevern og en stat som håner og fordømmer oss foreldre, fordi vi har spurt om hjelp i nøden, eller noen har vært så stygge og uærlige og ondskapsfulle og skrevet en løgn, sendt en bekymringsmelding til barnevernet! Dessverre skjer dette ofte og det er mye penger i barnevern 😞

Barn er blitt en handelsvare😡

Her kan dere høre de 6 minutter som beskriver at Trude Lobben knuste Norge 13-4 og hvordan Europa har talt at Norge bryter våre Menneskerettigheter Art 8 med å fjerne barn fra deres foreldre ute å jobbe med gode samvær og ta tilbakeføringer som faktisk loven sier.

Europa har talt og våre menneskerettigheter står over alle lover i Norge!

Menneskerettighetene trumfer alt 💪

Her er dommen som Trude Lobben og hennes sønn vant mot Norge 13-4 🎉

GRAND CHAMBER

CASE OF STRAND LOBBEN AND OTHERS v. NORWAY

Når Trude Lobben vant mot Norge, betyr det også at Sønnen også vant tilbake sin familie. Han er jo blitt krenket og mistet sin familie, et uskyldig barn som ikke har hatt annet valg en å måtte bli offer for dette alvorlige maktovergrepet barnevernet og staten har begått mot han💔Dette er det EMD Art 8 sier: Trude og sønnen har blitt krenket i retten til sin familie.

Så for meg betyr det en tilbakeføring umiddelbart og med masse samvær fortløpende og masse god reprasjonshjelp til både mamma Trude og hennes sønn. Alt for å hjelpe sønnen og hans mamma til gjenforening 💞

Skjedde dette? NEI… 😡sønnen ble Aldri tilbakeført eller noen samvær mellom Mor og sønn…. Woooow for et dysfunkjonelt system vi har, Norge velger å ignorere beslutningen fra EMD 🤔

Sønnen og Trude har nå blitt krenket nok engang!  🤔💔Dommen fra EMD er klar barna skal ha hyppige gode samvær med tilbakeføring som mål, så lenge det ikke er alvorlighet med vold, rus eller overgrep.

Det er svært sjelden det er vold, rus eller overgrep kun i 4-5 % av alle omsorgsovertakelser/adopsjon 🤔 Hva gjør at barnevernet vinner i 95% og det er verken vold, rus eller overgrep? Jeg og mange 100 000 vet at barnevernet begår lovbrudd på lovbrudd de fabrikkere dokumenter, lager løgner og setter diagnoser på foreldrene, en livsløgn er skapt 😡

Grøss og gru for et ondskapsfullt land vi lever i😞 💔

Hver eneste dag begås grove menneskerettighetsbrudd mot barn og familien i Norge 💔 Det tas 5 barn om dagen pr 2018 😞💔5 barn 🤔

Artikkelen når kampen er ferdig:

https://www.dagbladet.no/video/-na-er-kampen-ferdig/tyf6XyRt?fbclid=IwAR2oPbY5LyOjkhZnZ2JnbX6hahDGpUEvYyZKfrqjjD_fWOH-xKUN6jl8r5Q

Artikkel Frykten for barnevernet:

https://www.nrk.no/ytring/frykten-for-barnevernet-1.14701422?fbclid=IwAR10PLOzVp0ntTF_R5uPs7JE0yV7wBqlg9zVWf5uPJg7hUgFc5UsKn7exbs

Artikkel

Dommen som kan endre barne­vernet

– Et slag i ansiktet på den norske regjeringen.

Har det skjedd noen endring?

Barnevernet må granskes NÅ!

Barn og familiene har blitt ødelagte i flere hundre år!

Det er saker opp i EMD og hvor Dommen i EMD sier at barna skal tilbakeføres så fort forholdene ligger til rette og det skal være gode mange samvær (ikke med vakt/tilsynsførere under samværene) dette for at barna og foreldrene skal ha god kontakt selv om de bor borte en periode! Barna og foreldrene har krav på sitt familieliv. Ikke slik som barnevernet gjør, de skaper samværsabotasje og sier det er langtidsplassering, og til slutt skapes det en foreldre-fremmedgjøring/PAS/PA/mental-kidnapping av barna etter år med masse stygge løgner om foreldrene! ( BV skaper en livsløgn om mamman eller pappan) 😞 Plutselig er det barnet som får ansvaret, at nå vill ikke barnet hjem igjen! Dette er et kynisk spill og det nevnte de faktisk i Dommen fra EMD at Norge er Kyniske og at dette barnevernet vårt var dysfunksjonellet!!!

«Målet om gjenforening mellom barn og foreldre opprettholdes også i de aller fleste sakene.»

Min kjære og meg utenfor Europas domstolene i Strasbourg 2018 💪💖

Barna skal hjem igjen!

Heia Gro Hillestad Thune tidligere menneskerettihetsjurist og jobbet i EMD i Strasbourg, hun står opp og forteller sannheten om hvordan Norge begår store menneskerettighets brudd på familier.

Når skal den Norske befolkning våkne opp fra sin dvale?

Dette er noe av det verste barn og foreldre kan bli utsatt for, en tortur, en smerte og sorg som river en i filler💔🖤 Tenk deg selv du mister din barndom pga maktovergrep fra barnevernet og vår stat, hvordan ville du ha taklet dette?

Tenk deg selv som mamma og pappa du blir frastjålet ditt barn, ja det er faktiske det som skjer 😞pga fabrikkerte dokumenter, løgner og barnevernets saksbehandlere som bruker skjønn = syns, tror og mener noen om deg som forelder? Tenk hva hadde du gjort da? «Dette er en stille katastrofe, en krig, en tortur som har ødelagt mange norske familier. Mange tar sine liv etter år med denne kampen eller under offentlig»omsorg» 💔😞

Ofrene glemmes, mens forvaltning og politikere lever i en boble – frakoblet fra en brutal virkelighet. Mediene har også forsømt sin rolle, det er en lang tradisjon i norsk presse for ikke å skrive om barnevern. Katastrofen tilsløres aktivt av barneforvaltningen, for eksempel uttrykte Bufdir-direktør Mari Trommald på at norsk barnevern er godt. Barneombudet gir uttrykk for at hun – ut fra sin erfaring som dommer – ikke ser noen problemer knyttet til domstolenes håndtering av barnevernssaker.😡Dette er rein skjær løgn!

Det er 43 saker om Norsk barnevern oppe i EMD 🤔

Høyesterett er uinteressert i disse sakene: Bare noen få av barnevernssakene i EMD er behandlet av Høyesterett. Rikets øverste domstol har med andre ord abdisert i saker hvor barns liv og framtid avgjøres (og samtidig tilsidesatt sin plikt etter EMK til å prøve menneskerettsbrudd nasjonalt).

Les artikkelen under her en flott og utredende og så sant dette han Fridtjof Piene Gundersen, advokat, Barneadvokatene

https://www.dagbladet.no/kultur/norsk-barnevern-er-ute-av-kontroll/71597343?fbclid=IwAR3WcUrVgDSEFgj2I0tEDNiq0tkZT0EAZfW9HoXSNWNqElLMwa0FkD97pYg

Inne i EMD i Strasbourg, vi venter spent på dommen🤨
Dommen 17 september 2019 kom, Trude vant 13-4 mot jiiippi🎉

Trykk på linken under her :

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s