Fra og være verdens beste mamma, til verdens verste mamma 🤔

Fra boka kjære mamma som jeg fikk av mine barn i 2007 💖

Ja tenk fra å være verdens beste mamma, til verdens verste mamma på bare en kort stund hvor min eldste datter og jeg kom i en konflikt for 10 år siden 💔😔 Hun hadde da hatt sin mamma i nesten 27 år, med alt det det innebærer å være datter og mamma, men så ble jeg syk, fikset det ikke bra, klarte ikke å være mamma på hel tid. Nei jeg klarte ikke å være mamma, Mommo, svigermor, venn eller venninne pga sykdommen 😔 alt var kaos inni meg og livet gjorde vondt. Jeg ønsket bare å bli frisk å få hjelp til min yngste datter.

Var så ydmyk og naiv, tenkte at barnevernet kunne hjelpe meg, oss hjemme, med avlastning i helger, følge Amina til skolen hun var da 8 år, hjelp til handling og litt husarbeid. Nei da de valgte å ta henne vekk i fra meg, betale min Eldste datter nærmere 500 000 i året og fosterhjemmet fikk masse støtte og hjelp. Jeg ble skjøvet utfor stupet, måtte selge leiligheten for å overleve.

Så fra den ene dagen til neste dag ble min datter og jeg uvenner og da snudde hele våres liv🙃Hun klarte å få meg til å bli verdens verste menneske, mine gutter snudde meg ryggen, min x fra 22 år tilbake og hans samboer snudde ryggen til meg. Vi hadde alltid god tone og latteren lå løst. Det var om å gjøre og prate høyest om hvor ille jeg plutselig hadde blitt. Så etter det ble det skrevet en stygg bekymringsmelding om meg til barnevernet fra min eldste datter og hennes far. Det endte med en heksejakt uten sidestykke. Så derfor måtte jeg gi slipp på min yngste datter da 8 1/2 år. Min eldste datter ønsket ikke å rydde opp i konflikten, hun ville bli fostermor og valgte å dytte meg helt vekk med masse løgner. (bevis har jeg på dette jeg skriver her)

Jeg prøvde i mange år, men måtte gi tapt. Det nyter ikke å kjempe mot en koruppt etat som barnevernet er og med fostermor på lag er slaget tapt. De elsker når familiene splittes, at de får den andre siden på lag 💔

MorsdagsGave fra alle barna 2007 💖
Fra boka kjære mamma
Fra boka kjære mamma

Det ble valgt lag, det er de ord min yngste datter sa etter noen år under fosterhjemmet vinger (hos min eldste datter)Jeg har valgt lag, store søster, mens bror har valgt mamma. Han mellomste hadde sagt til en venn av meg etter noe få dager hos sine søsken og med masse stygg snakk om meg, jeg vet ikke lenger hvem min mamma er.. 😔 Han valgt nok å være mest nøytral. Ingen enkel situasjon for en 17 åring.

Ja tenk sjøl, hvor lett er det ikke å bli totalt forvirret, en høre den ene forferdelige historien etter den andre om sin mamma. Ikke lett for et barn eller en ungdom å ikke tro på dem. Samtidig som det er der du bor, får mat og husrom. De samlet seg rundt søndagsbordet å jeg var midtpunktet uten å være til stede. Trist at de som skulle være de voksene oppfører seg slik. En grusom heksejakt. Dette har dessverre ingen våget å rydde opp i, men en dag bitter de seg selv i hælen. Hvorfor har ingen satt seg ned med meg å spurt om min side?

Tenk at en så flott stor familie måtte la seg ødelegges 😔🤔

Jeg velger å dele min histore slik at dette ikke blir usagt. Jeg elsker mine barn høyt har båret de i mitt liv, Ønsker de det beste i livet og er stolt av deres styrke og det de har fått til💖 Håper at de alle våger å løfte blikket opp å se hva som faktisk har skjedd og at de våger å ta en samtale med sin mamma og vise styrke, den vet jeg de har. Jeg er her samme hva, vit det!

💞Jeg er faktisk deres mamma for alltid 💞

Takker min eldste sønn, han våget å stille spørsmål, ja vi kan ha våre uenigheter, men snakker ut og det gjør oss ikke til uvenner. Vi alle er selvstendig og selv om jeg er mamma så må jeg også gi barna rom til å være seg selv, stå i seg selv, gi slipp å latt de leve sine liv.

Her litt bilder av div gaver jeg har fått opp igjenom på morsdagen, veldig mye hjemmelagd, bilder, armbånd, snekring, bøker og masse smykker. I dag på morsdagen fant jeg frem litt og mimre over alle de gode år jeg har hatt med alle mine 4 barn og barnebarn. 💖Lever i Håp om at ting vil endre seg og at vi kunne løst opp i denne vonde floka, livet er faktisk veldig kort.💔 Jeg er ikke perfekt og har gjort mange valg som ikke alltid var det beste, men prøvde mitt beste. En ting er helt sikkert jeg er faktisk Mamman til 4 flotte barn og det har blitt 5 fantastiske barnebarn. Så noe flott har jeg gjort i livet🎉 jeg har gitt de livet og er stolt over det 💖

Mange flotte morsdags gaver til meg😁💖
Mange hyggelig bøker
Her hjemme strikket, hjemme lagde armbånd, smykker, bilder m.m virkelig kreativ barn 👍
Her er en flott bok i morsdags gave fra alle barna, frisk året rundt som vises under her 👍
trist men det ble ikke jeg, jeg ble syk årene rundt 😭
Her en CD fra min eldste datter hun viste jeg elsket Jahn Teigen under her 💖
Min mamma sa alltid sannheten kommer for sin dag Mocca 💞
Her er jeg med min mamma og Maika🐾 på Camping🏕️ Min mamma hadde også sine utfordringer i livet, men jeg valgt å gjøre mitt beste for at vi kunne omgås og at mine barn fikk oppleve sin bestemor 💞 savner henne veldig og angre på at jeg ikke fikk mer tid med henne, hun døde dessverre tidlig bare 58 år 💔😭
Her morsdagskort fra Amina 2017 💞
jeg elsker deg Amina 💞

Det varmer mitt hjerte å lese alle de ord fra barna oppigjennom, tar det med meg til evigtid 💖

Fra boka kjære Mamma

Ønsker alle mammar det beste i dagen, vit at du er verdifull samme hva💖

2 kommentarer om “Fra og være verdens beste mamma, til verdens verste mamma 🤔

  1. Jeg skjønner deg godt og at det kan føles urettferdig at barna ikke ønsker deg i deres liv .Jeg har valgt og ikke ha kontakt med min mor da hun snakket styggt om meg og min mann bak oss rygg vi har det bedre nå alle sammen. Det er ikke et enkelt valg .Fårstår det er hvont og ikke ha noe kontakt med verandre 💖

    Liker

    1. Takk for dine ord og deling 👍Ja det er ikke enkelt😭 trist at vi mennesker skal være slik mot hverandre, livet er så kort og en dag går vi bort. Da sitter en igjen med hvorfor hvorfor? En trenger vel ikke å være stygge med hverandre💞Verst syntes jeg er når familier vender hverandre rygg og tolker en i ryggen. Jeg pleier å si : familier er verst… 😔De burde heller støtte en å støte! Håper du og din mann har det bra og at livet smiler til dere 😘

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s