Sorgens mange Ansikter😭😊🤬💔

Den sorgen å bli mistrodd, bli beskyldt for noe som andre selv er eller har gjort, sterke projeksjon.

Bli beskyldt som ondskapsfulle, farlig, rusmisbruker, voldelige, psykisk syk, dette er et grovt overgrepet, bassert på andres skjønn= tror, synser eller mener noe om meg.

En alvorlig livsløgn pga makt og sjalusi, at enkelte skal heve seg eller opphøye seg selv😔

Den største sorgen er å miste mitt barn, den sorgen over å vite at mitt barn lever med en livsløgn om sin mamma.

Sorgen over å ha mistet hele familien En hel stor familie er splittet ødelagt 💔

Sorgen over å vite at hele familien er ført bak lyset av en makt som jeg ikke trodde var mulig – Barnevernet/ staten Norge

Sorgen over at familien selv tror på livsløgnen, ord de har blitt fortalt, uten å stille spørsmål: hva er sannheten? Hva er min side av denne konflikten og hvorfor ble jeg plutselig alt dette? 🙈🙉🙊Det er som om vi mennesker ikke ønsker å søke bak ordene🙄

Jeg har levd et liv i mye sorg, overgrep og med mye død💔 Blitt påført mye smerte i livet som er mer en et menneske skal måtte tåle. Jeg står her rak i ryggen men med en sorg som ingen kan se 😔

Min sorgen har mange ansikt, men den må ikke vises eller snakkes om, Det å bli fratatt et barn, tåler ikke dagen lys, da vil trollet sprekke…. 😁😭😠🙃😔

Ble nektet å skrive her inne på bloggen, på Facebook eller andre steder, ikke fortelle om det overgrep min datter og jeg står i, ikke si det jeg har på mitt 💝 ikke fortell hvordan jeg har blitt behandlet av det offentlige Norge/Barnevernet 😔kneble til tysnad 🤐

Jeg har min frihet min rett til å fortelle min side👍💪

Norge med en alvorlig historie om hvordan de har bedrevet grove maktovergrep, Menneskerettighetsbrudd i over 200 år. Les denne boken å bli opplyst😱

Vi lever jo i et land der jeg ikke har riktig sorg, min datter lever. Jeg er jo «bare» en mamma som har blitt fratatt det kjæreste en har sitt eget barn💔 Barnevernets leder klarte å si, bare vent til hun blir 27 år da kommer hun tilbake…Det er det mest ondskapsfulle en kan si, men det menneske har ikke barn selv og godt er det!!!

Jeg er sjokkert, hva med de årene hun nå har mistet med sin mamma, hele hennes barndom er fratatt henne, sin tid med meg mamma, hun har bodd i en livsløgn, tenk hva hodet hennes er fylt med og hennes sorg? 😔

Vi alle burde få vite om Norges mørke side💔🖤

Slik har det blitt i Norge, når barnevernet har kommet å frarøvet barnet sitt liv fra sine foreldre så er det helt okay 🤔

Helt okay å stjele barna fra sine foreldre!Det å vise sorgen, savn eller følelser eller det å ytre seg om de grove menneskerettighetsbrudd, er ikke lov. Blir sett på som bråkete, masete, sint og at en driver med konspirasjon teori. Får bedsjed om å holde seg unna sitt eget barn. Blir truet med besøksforbud. Truslene henger løst. Tenk😔 Får bedsjed: holde deg unna ditt eget barn, nå har ditt barn fått ny mamma 😞😡

Jeg har skrevet min sorg, jeg har grått min sorg og jeg har skreket min sorg… lever kneblet i en livssorg med å prøve å smile, prøve å være positiv i sorgen, prøve å holde hodet over vann mens det offentlige skyver meg nedover, tramper på min sorg og savn. Jeg har ingen verdi, min datter har ingen verdi. Norge er et skinnhellig land som begår grove menneskerettighetsbrudd mot medmennesker eller hva de mener vi er…. Vi er tydeligvis ikke verdt noe 😞

Aldri har jeg blitt tilbudt hjelp, blitt ivaretatt,

Aldri har jeg blitt hørt, de har kjørt over meg med en svær bulldoser, tråkket på meg mens jeg lå nede i en stor hjerte sorg. Løgner har blitt til deres sannhet.

Aldri mer få se, høre eller vite noe om mitt barn, en uutholdelig stor sorgen 💔😭

Jeg blir kvalt, kneblet og fengselet i min hjertesorg, Savnet som river meg i filler vanskelig for å puste, tårene ligger klar for å slippes løs som en flom som aldri stoppes…😭 Frykten for at jeg vill drukne i min egen sorgen at jeg ikke skal klare å stå i dette mer…. Savnet jeg har til mitt barn min datter jeg har født, ammet og elsker overalt på denne jord💖er så vond så vond. Sinne, hat og bitterheten er stor over å ha blitt behandlet som en dritt. Jeg er ærlig å sier som det er, jeg er flyforbanna…. 😤

Svært få spør om hvordan går det? Det er som om min datter og jeg ikke er til😔

Jeg har ingen steder å gå til i sorgen, finnes ingen sørge grupper eller støtte grupper. Vi foreldre er vist det værste som finnes for våre egne barn 😔

I min sorg og smerte har jeg en flotte kjæreste han har stått her i 9 år, han er et fantastisk menneske som har brydd seg om oss hele den tunge veien.💞 Han sier det selv: jeg kan faktisk ikke vite din smerte og sorg Monicha men jeg kan stå her ved din side💞Han er trygg og sterk😘 Dessverre har han måtte sitte å se hvor råttent det norske systemet er mot barna og deres familie💔uten å kunne gjøre noe, for det går ikke i Norge.

Tenk å gå i kamp mot et koruppt system med alle midler som finnes 💵💰, det samme systemet er de som tar barna vekk fra foreldrene basser på skjønn 💔En har ingen sjans.. sannheten er ikke viktig. Det er omgjøre å vinne, det å fjerne foreldre helt fra barna, da har Barnevernet/staten vunnet💔😔

«Det må da være noe» tror alle når barnevernet er involvert 😭💔

Ja og det er det også, noe alvorlig galt. Barnevernet har for mye makt, hvor penger styrer😔

Barnevernet i Norge bruker 30 – 40 milliarder på ødelegger for barna og deres foreldre 😠men hjelp i hjemmet, er ikke tema i hjelpetiltak 😠Betaler heller fosterhjem, beredskapshjem instutisjoner og private aktører som livnærer seg på barn og foreldrenes sorg og savn til hverandre💔

Barn har blitt en handelsvare 😠

«Bufetat betalte i fjor 650 millioner kroner til private aktører som selger enetiltak. De samme private aktørene har i flere tilfeller også vært pådrivere for at barn skal bo isolert.» les artikkelen under, vær så snill🙏

https://www.vg.no/spesial/2019/enetiltak-millionene/

Tenkt hvilken savn og sorg mitt barn har? Hun som har fått servert løgner og historier om sin mamma, en livsløgn. Min uskyldige datter lever i en livsløgn og dessverre mange med henne. Barna våres blir dessverre ikke tatt på alvor. Samværssabotasje er også resultat av hvordan barnevernet operere, som ofte blir til at barne har bestemt dette selv at de ikke vill på samvær. Der er det mye skult sorg og savn. Barna vet faktisk ikke sitt eget beste… Det har blitt fortalt historier 😔🙃 barna får ikke vite om om Mamman eller pappa sin side. En foreldre-fremmedgjøring 😡

Barna tar også på seg sine masker, de lære seg å lyve, skjuler sitt savn og sorgen over å ikke bo sammen med sine foreldre💔

Sorgen har mange ansikter som alt for mange blir blir berørt av i Norge. Sorgen som vi bærer i våres hjerter som ødelegger ens liv. Et liv i sorg skaper ikke godt miljø i kroppene våres. Mennesker blir syke av å leve i sorg

Vi lever i en falsk verden, med mange bedre vitere, fordømminger står i kø…hvor er neste kjærlighet? 🤔💝

Hva om det var deg som opplevde denne urett?

«DEN SOM TIER SAMTYKKER»

I min sorg ligger en sterk kjærlighet til min datter som aldri vil dø💞Hun har aldri hatt skyld i den ondskap som hun har blitt utsatt for, hun har aldri vist sitt eget beste! En dag vil hun ønske sannheten.

Sannhetene som sårer men som fjerner all tvil, min mammas ord 💞

Alt dette jeg skriver om her inne har jeg bevis på👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s