HVERT 11. MINUTT DØR EN UNGDOM AV SELVMORD

background image

HVERT 11. MINUTT DØR EN UNGDOM AV Selvmord

Her i Norge viste en UNICEF-undersøkelse i 2020 at selvmord blant barn og unge er en av faktorene vi kommer dårligst ut på blant verdens rike land. Selvmordstallene har holdt seg høyt i mange år. I fjor mistet Norge 639 personer til selvmord totalt.

Husk det er store mørketall knyttet til selvmord

«I noen land og kulturer er selvmord forbundet med stor skam for familiene og til og med straffbart»😔

https://www.unicef.no/nyheter/oppvekst/hvert-11-minutt-dor-en-ungdom-av-selvmord

«Dersom et barn eller en ungdom tar livet sitt, blir dødsfallene gjerne registrert som en ulykke eller død med ukjent årsak»

Det samme under offentlig omsorg, hvor barnevernet tar barna fra sine foreldre er selvmord høyt både for foreldre og barna. Dette er det svært få som bryr seg om 🙈🙉🙊 ei noen statistikk å finne🤔

Jeg vet om mange altfor mange… 💔

Min kjære Bror kunne ha hatt et liv, ha fått mange år🥳 men dessverre han valgte bort sitt liv, hang seg i 1995, etter år med savn og sorg til sin mamma og søster💞

Barnevernet stjal hans liv, stjal han fra oss, ødela han, sendte han rundt på institusjoner/ungdomshjem. Barnevernet bestemte at han ikke kunne bo hjemme hos Mamma og meg, pga han var så hyper og levende🤠 Han hadde sikkert ADHD men det ble sett på som problem barn den gangen på 60-70 tallet, akkurat som nå i dag 😞

Barnevernet i Norge har altfor mye makt 💔

Min bror ble rusmisbrukere, ble en fengselsfugel som ikke viste fram eller bak på seg selv. Virrer rundt som en skadeskutt ensom spurv🐦hadde ikke mamma og meg i sin oppvekst, bare ved små samvær (husker jeg) 🥺Han sa alltid til meg: du er heldig du Mocca… Jeg forstod ikke da… Men nå, jeg hadde i hvertfall Mamma med meg💞

Han var også redd, redd for å vise sin legning, han var homofil og på 70-80 tallet var ikke det noe en snakket høyt om dengang nei! 😔🤐

Husker bror begynte å roe seg ned, sluttet å ruset seg (tror jeg) da han ble sammen med en flott Mann Tage Ansethmoen 🕺🕺💞Det var en fin tid😉 men så ble forholde deres slutt. Bror gjorde noen dumme valg, han begynte å ruse seg igjen. kjærlighetssorgen var stor 💔

Så plutselig ble han fengslet igjen 🙄 Tage hadde blitt drept!

«1991, 3. sept. Tage Ansethmoen, Oslo, lege, drept med 30 knivstikk i sitt hjem av en marokkaner.»

https://www.dagbladet.no/nyheter/homofile-drept-pa-1990-tallet/65604131

Jeg tror dette var dråpen som fikk begeret til å renne over😭 derfor tok han sitt liv, han orket nok ikke mer smerte å lidelser 😔Det å bli beskyldt for mord på et menneske han elsket høyt( 🤬morderen ble først tatt etter at bror hadde tatt sitt liv)

Min bror ble selvfølgelig mistenkt… De trodde det var sjalusi drap, men han ble sluppet ut da de ikke fant nok som kunne sikte han. Dette var tøffe tider, han satt der i varetekt, jeg prøvde å hjelpe han, det var et tøft år for oss begge 🤬🥺😪 men jeg hadde barna min å ta vare på, så jeg valgte å ta vare på dem💖

Jeg skjøv han vekk dessverre, kunne jeg ha hjulpet han, hadde han kanskje fått et liv videre? 😔

Jeg var ei lille søster som ikke viste mye om hans liv i vår barndom, ei forstod noe oppigjennom min oppvekst, han hadde hatt det så tøft og hvorfor bodde han vekk fra oss 😞 forstod fort at dette var et maktovergrep fra det offentlig Norge/Barnevernet. Jeg og mange med meg tror at de er hjelpere 🥺Nei det er en myte en livsløgn 😠 De som burde få hjelp, får ikke hjelp!

Ikke viste jeg… at jeg selv skulle bli offer for de maktovergrep som vår stat begår på våre uskyldige barn og deres foreldre/familie.💔

Jeg ble berørt av dette maktovergrep 40 år etter at min bror og mamma hadde mistet hverandre💔

Barnevernet begår nye grove maktovergrep på min familie 💔😭 snakk om forfølgelse… Et nytt maktovergrep på min familie. Jeg spurt om hjelp hjemme til min lille datter💖Min øyesten💖 Barnevernet drev meg ut i mørket, de tok min datter ifra meg, ga henne til en familie/fosterhjem, jeg prøvde også å ta mitt liv, dessverre de klarte ikke å drepe meg Nei 😁👍💪 kampen har vært og er tøff, de har drep noe i meg selv om jeg lever så er noe i meg dødt💔

Jeg lever, herifra til evigheten💖

Jeg våget å være åpen om det som skjedde, men det har ødelagt min familie, total splittelse med masse løgner -en livsløgn er skapt 😔

Plutselig var jeg i en ny verden🥺 hvor jeg så at dette var mer vanlig en uvanlig. Selvmord på min fetter, hvor han hang seg han var bare 25 år, etter å ha bodd i fosterhjem nesten hele sitt liv. Venner jeg møtte på min vei fortalte historier om unge som hadde tatt sitt liv pga Barnevernet maktovergrep, foreldre som ikke orket den kampen, tok sine liv. Uff ja dette bare ble verre å verre med flere jeg kom i kontakt med😔

Blir det synliggjort Nei….Får bedsjed om å holde munn, slette blogger, ikke stå frem, blir holdt for narr osv Mennesker er tydeligvis ikke viktige i vårt land🤔🙈🙉🙊Dette jeg skriver her kan jeg bevise og om du våger sannheten så begynn å se, les og spør 👍jeg slutter aldri med å belyse virkeligheten 🧐💪

Min mamma sa alltid:Mocca ærlighet varer lengst… Men i det rettsvesenet vi har i Norge så finnes ikke det!

Først da jeg ble fanget i dette hælvete, så jeg det grusomme min bror og mange med han har opplevd! at han tok sitt liv kan jeg virkelig forstå, han orket ikke mer smerte eller lidelser, savn og sorgen var for stor 😭han ble aldri tatt alvorlig, hans ord ble aldri synliggjort, hans barndom var fratatt han, han ble heller aldri fri fra den beskyldninger om å ha myrdet😭 dette var nok ikke lett å bære💔

Jeg vil referer til boka: Skammens historie: den norske stats mørke sider 1814-2014 «Boken omhandler menneskerettighetsbrudd og overgrep begått av den norske staten gjennom 200 år»

Tenk hvor mange selvmord 💔😭🙊🙉🙈

Selvmordstall blant unge bekymrer💔😔

Selvmordstallene blant unge i Norge går ikke ned. Nå skal ungdom få hjelp til å håndtere livet.

Les mer: https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/1.14644093 

Til min kjære Bror💞 Du er i mitt hjerte, deler samme graven med vår Mamma, dere er sammen nå 💖

Her under treet ligger mamma og bror💞 Mamma sa da broderen hadde tatt sitt liv: vi planter dette treet for han vi Mocca. Se hvor stort det ha vært blitt🌲Vi plantet det i 1995 😁

💞Våg å være åpne, våg å spør om hjelp, gi av ditt overskudd og med kjærlighet 💞

Ikke fordøm, en dag kan det være deg eller en av dine nære og kjære som trenger din støtte🤗

Vi alle har en historie

Vi alle trenger å bli hørt

kjærlighet til universet💖

Hjem

2 kommentarer om “HVERT 11. MINUTT DØR EN UNGDOM AV SELVMORD

    1. Ja så sant, i gen bryr seg om at dette skjer på 😭 en dag kommer sannheten frem og da vil det bli masse erstatningskrav på alle de ødelagte barna som fortsatt har klart å overleve denne ondskapen som har blitt påført av vår stat 💪👍Takk for at du skrev noen tanker 😘

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s