Vi må ikke glemme…Barna er fremtiden

På TV vises Tore på sporet så det griner, vi har: hvem tror du at du er og sporløst! Alle disse 3 tv program er noe som virkelig har fått supert seer tall!

Snør og tårer slippes løs og gleden for gjensyn av sine foreldre er stort. Program som forteller om hvor viktig det biologiske-båndet er! Mens det samtidig i Norge bruker så mye tid, penger, makt på å fjerne barna fra sine foreldre pga at barnevernet mener foreldrene har så store dårlige «foreldre ferdigheter» Et stort Paradoks syns jeg!

Hva er dårlige foreldre ferdigheter?

Hvordan har det seg at titusentall av foreldre har fått et stempel på seg at de har dårlig foreldreferdigheter? Er dette blitt en epidemi som de barnevernsansatte har skapt om barnas biologiske foreldre?

Hvorfor får ingen fosterforeldre/adopsjonsforeldre denne epidemien «dårlige foreldreferdigheter»? Hva skyldes at fosterforeldrene/adopsjonsforeldrene er immune mot dette ?

Denne epidemien «dårlige foreldreferdigheter» som oftest foreldre får satt på seg, har også en bivirkninger: dårlig emosjonell omsorg og er psykisk-ustabil.

Dette er noe de barnevernsansatte trer nedover hodene på fylkesnemnda og domstolene og som blir stående som en grufull livsløgn om foreldrene.😞

Saksbehandler skriver disse uærlige ord i sine referat som forfølger oss som blodigler resten av våres Liv. 🤨

En livsløgn er skapt!

Saksbehandlere ødelegger foreldrene, de står i fylkesnemnda og misbruker sin makt med å lyve, ja dem lyver faktisk når det ikke finnes noen dokumentasjon om disse påstandene….Hvorfor gjør dem det? Oftes pga at foreldrene ikke samarbeider med barnevernet, dem som tok barnet vekk i fra deg(overgriper) og hvor ofte utsagn blir til som: vi foreldre er ikke veilednings-bare🙄

Hadde du ønsket å bli veiledet at de som tok ditt barn i fra deg – barnevernet? Basert på skjønn=tror syns og mener noe om deg? 🤔

Her skal overgriper være den som skal veilede, hjelpe foreldrene etter å ha mistet sitt barn!

Hvorfor det?

Jeg spør deg der ute; du blir fratatt ditt barn. Barnevernet kommer inn i ditt liv, det skapes løgner og dokumenter fabrikkeres, det skapes en stor livsløgn om deg , det blir skrevet referater på referater uten at du får gått igjennom eller lest dette på barnevernskontoret. Du får svært sjelden referat fra møte hos barnevernet. Du må kjempe i månedsvis eller år for å kunne få papirer som handler om deg selv!

Dine ord er svært sjelden skrevet ned eller blir hørt eller sjekket og i fylkesnemnda er alt forutbestemt etter det som barnevernet har skrevet til dem. Alt som vitnene dine sier blir svært sjelden tatt til følge. Hvorfor er det vitner når dette ikke blir tatt seriøst ?

Det er om å gjøre og finne all mulig negativt om deg om det er for 1 år, 15 år eller 30 år siden det har ingen betydning. Kan de finne noe grums fra dine forfedre eller dine søsken «jippi» dette bruker de og gosser seg over😞løgner og diagnoser strøs rundt som sand i Sahara🏜️ Hvordan hadde du taklet dette jeg skriver her???

Jeg tror du ville sagt: Jeg ville gjort alt for mitt barn, kjempet for å få frem sannheten, aldri aksepter at de begår disse maktovergrepene, ikke aksepter disse menneskerettighetsbruddene som ble begått mot ditt barn og deg selv. Hva tror du at vi foreldre gjør? Jo alt vi kan for å bevise vår uskyld men vi blir stemplet som barnevernshatere, konspirasjonsteoretikere, vi er farlige, uberegnelige, psykisk syke ja listen er lang som et åpent verkende sår som aldri blir leget 😭

Jeg tørr påstå at alt for mange som jobber i barnevernet er ondskapsfulle, de sitter å håner, ler og trøkker foreldrene ned. De lyver, hersker og truer foreldrene. Det er harde ord men fakta. Dette jeg skriver her kan jeg selv stå inne for og bevise.

Vet du egentlig hva som skjer når barnevernet bryter seg inn i familien? Tror du at dine ord kommer frem og at du får hjelp? Jeg spør? Tror du sannheten kommer frem i fylkesnemnda eller i retten?

NEI, som oftest ikke, for allerede så har barnevernet skapt historier, fra halvsannheter som blir til at foreldrene får påsatt seg diagnoser og grove beskyldninger dem ikke kjenner seg selv igjen i ei deres venner eller familien, ingen legeerklæring eller sakkyndig rapport, bare ord fra saksbehandlere som plutselig har fått så mye makt og plutselig er «psykolog», «Lege, spesialister osv osv….

Dette er en kamp som er så vanskelig å bevise pga at det offentlige har så mye makt og penger. Det er som å stange mot en murvegg….en krig som jeg var Naiv og trodde ikke var mulig i Norge. Norge et demokratisk land som burde følge barn og foreldrenes rettigheter, et av verden beste land å leve i…. 🤔Nei det er en løgn!

Bekymringmeldinger som aldri blir sjekket ut av barnevernet og hva er sannheten? Hva og hvorfor skriver denne personen denne bekymringsmelding? Kanskje kom den fra en sint nabo en venn eller familie som du er i konflikt med eller en lærer som er sur fordi mamman eller papppan ikke var fornøyd med noe som læreren sa eller gjorde? Kanskje var noen sjalu på deg og din familie? kanskje fra en sint X…

En livsløgn er skapt!

Løgner skrider frem på lange ben, men sannheten kommer etter aldri så sen.

Jeg våkner hver dag med tårer og klump i halsen, tenker dette kan ikke være sant. Vi har da vel et rettsvesen som fungerer! Nei dessverre dette er sannheten og verre enn en vond drøm.

Dette er virkeligheten om vår dysfunksjonelle stat/barnevern som begår så store ødeleggelser på barna og deres foreldre. Øyne og ører lukkes! 100 000 vis av barn og foreldre har blitt offer for disse maktovergrep.

Grove menneskerettighets brudd skjer hver eneste dag i Norge.

Norge er dømt 13 ganger i den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg,13 ganger…grøss og gru for et land og ingen gjør noen verdens ting!

Her er 2 artikkel om noen av krenkelsene;

Menneskerettsdomstolen: Retten til familieliv er krenket i tre nye barnevernssaker

https://www.aftenposten.no/norge/i/41yLgG/menneskerettsdomstolen-retten-til-familieliv-er-krenket-i-tre-nye-bar

Vil ikke beklage menneskerettsbrudd

Til tross for 13 dommer mot Norge vil ikke den nye barneministeren, Kjersti Toppe (Sp) gi en offentlig beklagelse for menneskerettsbruddene i barnevernsaker, nå.

https://www.tv2.no/a/14383671/

Dette har faktisk pågått i Norge i over 200 år ref; Boka skammens-historie og Stjålen barndom/Stolen childhood.

Det vonde er at svært få bryr seg om!

Er dette å ivareta barn og foreldre?

Vi snakker om mennesker og om deres liv. Menneskebarn og menneskeforeldre som fortjener å bli behandlet som de menneske dem er og fortjener at sannheten kommer frem!

Vi må ikke glemme hvor viktig våre barn er,

Er dette neste kjærlighet og hvor er våre menneskerettigheter?

Vi må ikke glemme hvor viktig foreldrene er for sine barn, det biologiske prinsippet!

Noen få artikler som forteller hvor viktig foreldrene er ;

Kine fra Molde fant mamma etter 20 år

https://www.rbnett.no/nyheter/article9173529.ece

Elias (25) fant sin biologiske mor

https://www.tv2.no/a/11932286/

Kai Fredrik fant mamma på Facebook etter 23 år

https://www.an.no/nyheter/kai-fredrik-fant-mamma-pa-facebook-etter-23-ar/s/1-33-7064889

June fant sin biologiske familie på Facebook – de trodde hun var død

https://www.nrk.no/urix/june-fant-sin-biologiske-familie-pa-facebook-_-de-trodde-hun-var-dod-1.13436202

Om det biologiske prinsipp artikkel :

http://www.barnevernsadvokat.no/index.php?site=default/724/725/728

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s