Skammens historie

Nå er 17 mai over og det er over 200 år siden grunnloven ble til 🇧🇻 Norge et skammens land 😞💔

Hva med å lese boka skammens historie som setter lys på det mørket som har pågått i Norge i over 200 år💔

Vit at dette bare forsetter bare med ny forkledning. Norge begår grove lovbrudd på mennesker hver eneste dag i Norge 😞

Jeg vill egentlig ikke  tro på dette, vill helst bare glemme og fortrenge og late som … alt er jo så bra, vi har det jo så bra i «lykkelige rike» Norge men mitt hjerte brenner for frihet, sannhet og rettferdighet💖

Sannheten om Norge et land som utad viser seg som et lykkelig land, men som har så mange menneskeliv på samvittigheten eller finnes det noen samvittighet lenger her i vårt land 🤔

Har ingen tro på noen rettferdighet lenger, hvor hen jeg snur meg og snakker med mennesker, jeg har møtt mange på min vei, får jeg servert de værste og vondeste historier som jeg ikke trodde var mulig😞💔

Jeg tror på dem, jeg vet den sorg og tap det store tomrommet, ropet om hjelp som aldri blir hørt, du roper ut men blir stoppet med et jerngrep, fanget i et nett av falskhet, løgner som sakte blir til underveis….

Hjertesorgen er som om du får hjerteinfark hver dag, hvert et sekund, lidelsen å bli tråkket så langt ned i gjørma at ord kan ikke beskrives 😭

Smerten og skammen over at venner, familie, det offentlige og staten Norge bare vender en ryggen, tror ikke på ens ord eller de bevis du viser til….

Det å ikke bli tatt på alvor, respektert for den du er eller i den situasjon du er i😞den finnes ei!

Denne boken viser hva som har foregått og forgår i Norge den dag i dag 2021 🇧🇻💔😞

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s