Våkn opp Norske folk, dette er katastrofalt.  Her bryter Norge grove menneskerettighets brudd💔

Våkn opp Norge, det må nå inn en uavhengig gransking av alle barnevern i Norge. Nå har det vært nok maktovergrep på barna og deres foreldre 💔 Hvorfor våger ikke staten/regjeringen å gå inn i sakene??? Det brukes unnskyldninger : vi kan ikke gå inn i enkelt saker…Det finnes faktisk bare enkelt saker..🤔🤔🤔

https://www.dagbladet.no/nyheter/barnevernet-krever-omkamp-etter-emd-juling/72068161

Dette er et grovt overgrep på hele familien og som ødelegger hele familien. Det er en tortur en smerte som ikke kan legges, både barn og voksne tar sine liv. Psykiske og fysiske etterskader er dessverre et kjent problem, men bryr Norge seg? Nei dem tror blir blindt på hva Barneverns ansatte sier, dem tror på livsløgnen som er blitt  til sakte men sikkert til underveis. Bassert på skjønn=tror, syns og mener noe om foreldrene 🤨 er dette en sannhet, her kommer bare en side frem. Alle saker har 2 sider, men i Barnevernet er det bare deres som oftest kommer frem i lyset.🙈🙉🙊

Alt for mange barn blir foreldre-fremmedgjort etter år under offentlig omsorg. Hvor barna blir fortalt løgn historier om sine foreldre, ingen som sjekker sannhets gestalten 🧐🤔 💔🖤😭Da tror jo selvfølgelig barna på dette og våger svært sjelden å gjøre annet en å stå i dette, de må jo bare bo å leve i dette! Men en dag vil sannheten komme frem. Alltid 👍min mamma sa alltid» sannheten som sårer men som fjerner all tvil»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s