Her sier advokat Øistein Schjønsby: Rein bløff at barnevernet jobber med tilbakeføring, det har aldri skjedd i de årene han har hatt barnevernsaker!

Her sier advokat Øistein Schjønsby; Det framstår derfor som ren bløff at barnevernet arbeider for tilbakeføring. Tvert imot opplever foreldre som selv krever tilbakeføring, – som de kan gjøre etter et år med barna hos barnevernet – at barnevernet hevder at det vil skade barnet alvorlig om man tilbakefører det til foreldrene. Ja som han sier det er en rein bløff og det vet jeg alt om og mange med meg, Barnevernet lurer foreldrene til å tro at vi tilbakefører barnet når livssituasjon er endret hos foreldrene!

NEI NEI og atter NEI barnevernet gjør det stikk motsatte dem setter barna opp mot foreldrene, har med tilsynsfører på samvær med barna som om foreldrene er farlige osv osv dette er i seg selv ulovlig, det skal kun være tilsyn om det er alvorlig rus, vold eller overgrep eller psykisksykdom, men Nei da barnvernet gjør som dem vil og ødelegger for gode samvær!

Barnevernet kan ikke ha noe av at barna har det godt på samvær med mamman og pappan sin, kan jo hende at barna sier dem vil hjem og det kan dem ikke ha noe av, barnvernet må ha full kontroll på barna og foreldrene, Så lages/fabrikkeres nye feil og mangler/diagnoser av foreldrene en livsløgn som igjen skader barna og ingen tilbakeføring. 💔🖤

Det finnes ikke en eneste statistikk som sier at barnevernet jobber med tilbakeføring av barna til sine biologiske foreldre. Hvorfor ikke det?

Les denne korte gode oppsummerte artikkelen om sannheten om vårt dysfunkjsonenel barnevern i Norge!

https://www.oa.no/hjelpetiltak-i-barnevernloven/o/5-35-914768?fbclid=IwAR163UK1HxiMCP02R07bH7m0uGdtM2OIGHmRBWmBLnmF2oDhpm88NWVn5eg

Våkn opp dette må stoppes #ErnaSolberg, Barneminister#Ropstad , #MariTrommald nå har det vært nok maktovergrep på familier i Norge!

Her er vi i Wien 2019 utenfor den Norske Ambassaden for å markere at Norge må våkne opp og slutte å bryte våre Menneskerettigheter og at barna skal tilbakeføres til sine biologiske foreldre.

Slutt å fabrikkere historier om foreldrene, slutt å ødelegg og traumatriser barna med løgnhistorier om deres foreldre, slutt å foreldre-fremmedgjør/mental-kidnapping av barna, slutt å tro, syns og mene noen om foreldrene fordi dem ikke er enige med dere i barnevernet og fordi dem har egne meninger.

Slutt å sette diagnoser på barna, slutt å sette diagnoser på foreldrene for at foreldrene kjemper for at deres biologiske barna skal få flytte hjem igjen eller for at vi sier det vi mener, eller fordi vi foreldre viser følelser.

Slutt å si til foreldrene at dem er egoister fordi dem ønsker barna hjem igjen, slutt å si at vi er barneverns-hatere da vi forteller vår sannhet om hva som forgår inne på barnevernskontorene rundt om i Norges land bak lukkede dører.

Slutt og døm oss foreldre før dere selv har vært i vårt sted, slutt å ta ifra barna retten til sine biologiske foreldre, sin familie.

Slutt å sabotere for gode samvær for barna med sine foreldrene/ samværssabotasje, slutt å si at vi foreldre må akseptere at nå har barna fått nye foreldre og at da må vi trekke oss tilbake, len deg tilbake og vent til barna er voksne, barnet kommer når hun er 27 år fikk jeg høre av barnevernsledern 😔

Slutt å ta ifra barna deres rett til å være med sin mamma og pappa og kunne vokse opp hjemme med dem! Slutt å ta barn for så å betale milliarder til fosterforeldre/institusjoner rundt om i landet, barna våres fortjener å bli sett og hørt og fortjener sannheten om disse alvorlige maktovergrepene som barnevernet begår mot deres foreldre.


Trykk på denne under her;

Det kommer en dag hvor trollet sprekker og sannheten får dagens lys!

Trollet som snart sprekker i Norge

Barna skal hjem igjen NÅ!

Hvorfor betales det ikke ut de samme 40 milliardene til hjelp hjemme i hjemmene så barna kan bo hjemme med sin mamma/pappa? Foreldrene kunne fått kurs som fosterforeldrene (Pride kurs)Veiledning hjemme som mange fosterforeldrene får, avlastning i helger, hjelp til følge til skole, hjelp til bolig, økonomisk hjelp som fosterforeldrene får( 500.000, – pr barn) ect ect? Hvorfor får ikke foreldrene denne hjelpen?

Hvorfor er fosterforeldre/ institusjoner så mye bedre «foreldre/omsorgs-personer» enn de biologiske foreldrene?

Sysselsettingstiltak kan allikevel gjøres ved å hjelpe barna og familien hjemme, de samme nesten 40 milliardene kan jo brukes på familiene så barna kan få bo hjemme!

Det samme gjør barnevernet og fosterforeldrene mot barna, dem skaper foreldre-fremmedgjøring/PAS/PA/mental-kidnapping av barna!

Større fare for død under og etter «Offentlig omsorg» Dette må stoppes NÅ

Barneverns-ansatte som begår grove saksbehandlingsfeil, bør i fremtiden bli holdt ansvarlig og fratatt muligheten til å fortsette med arbeidet med mennesker!

Trykk på denne under her:

Det er 26 barnevernssaker opp i EMD i Strasbourg, dette er grav alvorlig 💔🧐 Nå må det inn en uavhengig gransking av alle barnevern i Norge

Les denne artikkelen under her:

Det var Norges dommer i Strasbourg, Arnfinn Bårdsen, som tok initiativet til å kommunisere 16 barnevernsaker mot Norge på én gang.

https://rett24.no/articles/emd-dumper-16-saker-pa-norge-samtidig?fbclid=IwAR1UyJZM7oO2BsK4SiTgJMhDzoUMsoh49kUQr2CUrjPuaBg4T5kYhIl6jTw

Her er vi i Strasbourg – lobben saken 2018

Våkn opp kjære medmenneske, dette handler om våre barns liv, deres fremtid. Så har vi foreldrene, som blir behandlet som om dem var farlige forbrytere eller verre en det, dette er en rein skjær tortur, en smerte som jeg aldri trodde var mulig. Jeg gremmes over vårt land og hadde Eidsvollsmennene levd, hadde dem tatt ansvar og fått slutt på dette alvorlige som begås mot våre barn, våre medmennesker 💜

2 kommentarer om “Her sier advokat Øistein Schjønsby: Rein bløff at barnevernet jobber med tilbakeføring, det har aldri skjedd i de årene han har hatt barnevernsaker!

  1. Det gjør ondt langt inn i hjerterota å lese historien din kjære du.
    Du er en klok dame med mange gode egenskaper. Egenskaper som bv-tantene mangler..
    Jeg har sagt det i mange år, at fosterforeldre er med på komplottet mot biologiske foreldre. En skulle tro når barnet blir familie plassert at det skal medvirke til snarere tilbakeføring. Men nei. Grådigheten tar overhånd også til de.
    Sammen skal vi kjempe til alle barn kommer hjem. Og at alle de ansvarlige blir stilt til ansvar.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s