Gro Hillestad Thune sier så sant: «Dette er det største Menneskerettighetsbruddet siden Krigen.»

Bilde under: Oss i Strasbourg 17. oktober 2018, med Trude Lobben sin sak i EMD. Gro nevner denne saken i videoen under her. NÅ er det 26 barnevernssaker i EMD. Woooow, det er 26 barnevernssaker mot Norge?

Dette er en kjempe katastrofe for Norge!

Sjokkangrep mot norsk barnevern

Se artikkelene under her:

https://www.dagbladet.no/nyheter/sjokkangrep-mot-norsk-barnevern/71363829

https://no.wikipedia.org/wiki/Den_europeiske_menneskerettsdomstol

3 kløvern

Gro Hillestad Thune, ei oppgående flott kvinne. Hun er en Menneskerettighetsjurist som virkelig ser vår utfordring ang disse maktovergrep som barnevernet i Norge begår mot uskyldige barn og deres foreldre.

Jeg er så takknemlig for at Gro våger å stå opp og vise til den urett som begås av Norsk barnvern i Norge. Hun sier i Videoen under: Den Klara, alle Klaraene = Barnevernslederene rundt i Norge, dem har så mye makt alene og kan ødelegge og ødlegger 100 000 tusen vis av barn og deres familier, venner m.m pga all den makt disse menneskene har fått! Ingen som sjekker hva som foregår inne på disse barnevernskontorene! Hvorfor våges ikke det? 

Det er alvorlig Menneskerettighetsbrudd, det er brudd på vår grunnlov, på FNs Barnekonvensjon og dette bare fortsetter…Hvorfor?

Vær så snill. Jeg ber deg om å sette deg ned, virkelig lytte til hennes ord i videoen under her. Stå opp og vær det gode mennesket som bryr seg om våre barn i Norge!

Gro Hillestad Thunes tale under PDK Convention 2019. Et arrangement i regi av Partiet De Kristne

-Jeg har heldigvis tatt opptak og hatt med meg vitner, hvis ikke så hadde jeg trodd jeg var helt gal…. Jeg trodde det neste ikke selv det jeg opplevde der bak lukkede dører, både på barnevernskontoret i bydel Østensjø og i Fylkesnemnda i Oslo.

Jeg har sannheten på bånd!

Kan bekrefte hvor alvorlig dette faktisk er. Har selv kjent på denne torturen, den maktesløsheten i mange mange år 💔

En smertefull kampen som alt for mange i vårt land opplever. Det å bli så totalt overkjørt, miste all kontakt med sine egne barn pga et system som bare er basert på makt, penger og skjønn=syns, tror og mener noe om foreldrene!

Barnevernet har med seg «gode hjelpere» som fosterforeldrene, hvor dem setter barna opp mot foreldrene! Hvorfor gjør dem det? Hvorfor hjelper ikke fosterforeldrene til å ha gode samvær og tilbakeføring?

Alt for mange sitter rundt i Norges land og sier; ja, men det må da være noe…. Ja, det er noe, det er veldig mye noe, mer enn du tørr å våge og tro at gikk an i Norge «vårt flotte rike lykkelige land.»

Det er altfor mange Klaraer/barnevernsledere som Gro Hillestad Thune kaller dem, dem utøver så stor makt og dette bare fortsetter….

Sier det igjen, dette er alvorlige Menneskerettighetsbrudd, det er brudd på vår grunnlov, på FNs Barnekonvensjon og dette bare fortsetter…Hvorfor?

Det er ille, riktig ille og verre en ille. Jeg har dokumentasjon og lydopptak på hvordan dem bygger sak, skaper løgner, skaper diagnoser, skaper foreldre fremmedgjøring/PAS/PA.

Kort fortalt; de forteller barna løgner om at mamma eller pappa eller begge er slemme, kan gjøre noen med dem, at dem lyver, ikke kan ta vare på dem, ikke vil være samme med dem, er psykisk-syke osv osv. Så etter en stund så sier barnet selv at hun/han ikke vil være hos sin mamma eller pappa.

Vips, så sier BV at barnet vet sitt beste…. Det beste for BV er det dem vil at barnet skal si! Barnet er mental-kidnappet igjennom år. Hvordan kan da barn vite sitt eget beste? Når dem har blitt fortalt en livsløgn om sine foreldre?

Det er vi voksne som skal se barnet og hjelp det på vei. Ikke sette det opp mot foreldrene! Eller skape konflikt hvor barnet må velge lag. Barn er lojale mot dem de bor hos!

Barnevernet og fosterforeldrene er vist så fornøyde med denne ødeleggelsen av barn, som igjen skaper samværsabotasje og 0 samvær. Ingen kontakt med sine biologiske foreldre.

Ondskap satt i system og ingen våger å ta i dette? Hva handler det om?

Er ikke barna noe verdt? Er ikke deres barndom det viktigste, at dem skal slippe å velge lag? Barna skal leve fri uten bekymringer.

Barna trenger sine foreldre, hvorfor er fosterforeldre så mye bedre foreldre? Hva vet barnevernet om fosterforeldrene etter bare 30 timer pride kurs!

Hmm sier jeg, dette er latterlig og skemmende 30 timer så er du pluselig den beste for et barn som du ikke er mamma eller pappa til! Hvem er disse egentlig, blir det sjekket om det de sier om seg selv er sant, eller hva dem forteller BV om foreldrene eller barna?

Biologiskeforeldrene er barnas stjerner, deres forbilder, dem de ser opptil, deres retning i livet, deres grunnmur, men når farlige mennesker rundt, som barnevernet, fosterhjem og institusjoner som egentlig skal hjelpe barna og ja, familien, bruker heller tid og energi på å skyve foreldrene vekk,holde barna vekk fra foreldrene, sette barna opp mot dem med sine løgner og makt.

Så selges barna som en handelsvare og penger blir en stor utfordring, for penger er makt og styrer dette barnevernet!

Jeg brenner for å vise til den urett som barna blir påført når de «voksne» rundt dem ikke er voksne, men tenker kun på seg selv og opphøyer seg selv. Sier de vet barnets beste, er det barnets beste å sette barn opp mot sine foreldre? Dem skulle fått fengselsstraff, som faktisk har skjedd i Danmark. Men hvem vet, en dag møter de seg selv i døra!

Penger og makt gjør noe med mennesker, forstår jeg NÅ!

Noen videoer og div artikler om foreldre fremmedgjøring/PAS/PA, Mental-kidnapping av barna.

2 artikler fra Eivind Meland , Frode Thuen og  Lena Hellblom Sjögren vedr  Foreldre-Fremmedgjøring og hvor skadelig det kan være og er!

Foreldrefremmedgjøring som helserisiko

https://tidsskriftet.no/2019/03/kronikk/foreldrefremmedgjoring-som-helserisiko  

En skam for en rettsstat

Her forteller Dr Phil om denne ondskapen som foreldre-fremmedgjøring/fiendtlighet PAS/PA er mot den andre forelderen eller begge! Dette gjør faktisk barnevernet og fosterforeldrene for å skade foreldrene, deres kunnskap er faktisk helt borte vedr dette alvorlige tema foreldre-fremmedgjøring! Hvem skader dem egentlig?

Dette går utover barnet, for barnet/ungdommen tror på alt de voksene sier der dem bor. Tilslutt vil dem ikke ha samvær eller flytte hjem igjen! Barnet vet ikke sitt eget beste når den blir fortalt kun en side av saken- medaljen har 2 sider, det har også barnevernsaker….

https://youtu.be/ZJ5ief0w5Cw

 

Her har vi Rayen Thomas som selv har opplevd å bli holdt unna sin pappa i barndommen, han ble Foreldrefremmedgjort/fiendlighet PAS/PA da mammaen satt han opp mot sin far. Viktig informasjon han opplyser om her.Dette gjør også fosterforeldrene, institusjoner og barnevernet mot barna 💔

Hver eneste dag opplever fem barn i Norge å bli tvangsplassert av barnevernet. «Marie» (14) og hennes lillebror ville bare hjem til mamma.

stå opp for barna våres
Martin Luther King

https://tidsskriftet.no/2019/03/kronikk/foreldrefremmedgjoring-som-helserisiko

https://no.wikipedia.org/wiki/Foreldrefiendtlighetssyndrom

https://www.nrk.no/ytring/barneloven-diskriminerer-far-1.14348036

6 kommentarer om “Gro Hillestad Thune sier så sant: «Dette er det største Menneskerettighetsbruddet siden Krigen.»

 1. Hei😁. Har vist havnet i denne suppa vi også. Vi som blir utsatt for disse lovbruddene, må samle oss og gå til felles søksmål mot staten om barneverns loven, 4,6 og 4.12. Disse to lovene må være søksmålet. Det er disse to lovene dem gjemmer seg bak. Øverste ansvarlig for dette lovverket i Norge vil være den som blir saksøkt. Disse to lovene bryter med våres rettigheter og må stoppes. Dem bryter med artikkel 8 og en haug med andre lover. Dette stoppes ved et felles søksmål. Hvordan få inn nok penger til dette,?. Slik ser jeg på hele greia 😁. I vår sak finnes det ikke engang noe som helst, bare noen som vil ta oss, type greie. Fylkesnemnda fant ikke noe. Tingretten, fant ikke noe. Hoppet bukk over akuttvedtak grunnlag.. fikk ikke lov å ta akuttvedtak grunnlag opp i det hele tatt. Nabo parkerte bilen sin feil. Det var starten på at politiet sendte bekymringsmelding. Fikk beskjed om at det bare var et standard skriv dem sendte. Etter det har dem bare fortsatt… Har funnet ut at det spiller ingen rolle hva vi sier.. blir dømt selv om det ikke finnes grunnlag. Lover blir ikke fulgt. Rettsapparatet er korrupt,!. Mvh Torbjørn Øvrelid.

  Likt av 1 person

  1. Hei takk for tilbakemelding fra deg. Har vært veldig fraværened i noen månder pga vi kom utfor en alvorlig bilulykke 14 januar og tar sin tid å lege kropp og sjel. Ja vi er fanget i lovbrudd på lovbrudd jeg er så rystet over at dette bare får fortsette og barn og familier blir totalt torturerte. Mitt største ønske er å få saksøkt denne staten som begår så store maktovergrep på oss uskyldige mennesker og at sannheten skal frem i lyset! Vi må ikke gi oss å vise til hva som skjer, jo flerer som våger å stå frem jo flere får vite sannheten. Hvordan går det med dere hare dere mistet deres barn? Føler med dere og håper vi kan holde kontakt og ta gjerne kontakt om det er noe,har milevis med erfaring dessverre ;O( Lykke til på veien og fortsett og kjemp.

   Likt av 1 person

   1. Vi har fortsatt ikke kommet noen vei. Har ikke mulighet til å stopøe systemet i å ta oss. Venter på høyesterett. Blir det sånn at lovbrudd slipper gjennom der åsså, da vet vi at rettsapparatet er korrupt. Vet jo at rettsapparatet i Norge alt er dømt for disse lovbruddene fra før. Så det blir spennende å se om høyesterett gjør det igjen 😁. Bilulykke er aldri bra. Ikke lenge siden vår siste ulykke heller. Håpe det gikk bra da,?. Uansett må noen få satt en stopper for 4.6 og 4.12 og denne ulovlige praksisen politiet og barnevernet gjør. For disse gjør dette sammen,!. Det er bra sikkert. Vi har fortsatt ikke gjort noe, og vi får fortsatt ikke høre fra ungen vår. Vi vet han hele tiden har protestert så mye han har kunnet, og han lurer på hvor lenge han må være der.. tror politiet har hatt 10- 20 politi folk i sving hele tiden for å beskytte alle andre, men ikke oss. Vi har ikke fått noe beskyttelse mot noen på noe tidspunkt. Vi er stille og rolige av oss, og bråker aldri. Så hvorfor så mye politi for å beskytte alle andre,?. Tenke seg til at alt kommer av en nabo som parkerte seg selv inne. Etter det har vi fått rasert familien vår. Av politiet (som gikk til sak mot meg) , og tapte. Dem påstod ting som var ren oppdiktede forhold. Bare fordi nabo parkerte seg selv inne. Så nå er det høyesterett og Strasbourg etterpå. Etter det blir det søksmål mot kommunen og alle innvollverte parter som har deltatt i ulovligheter mot oss. 🤨

    Likt av 1 person

 2. Helt forferdelig og jeg blir så sint og lei meg å høre dette ! Håper dere får sønnen hjem så dere slipper all kamp for det tærer virkelig på livet deres.
  Ja «Løgner skrider frem på lange ben men sannheten kommet etter aldri så sen»
  Jeg selv var så dum å ta kontakt pga at jeg var kronisk syk med ME/CFS og trengte hjelp hjemme og avlastning for henne da 9 år gammel. HJELP det ble og er et sant helvete som du kan lese her inne ;O( Nå 7 år etter og ingen kontakt, hun er totalt foreldre-fremmedgjort med masse løgner om meg henne mamma.
  Det er ikke bare politiet og barnevernet som er korrupte, her er det et helt rettsapparat et system som ikke vil eller tror at dette kan skje i Norge «verdens lykkligste land» sannhetsgestalten kommer ikke frem, vår side blir aldri fremstilt om så så blir den omgjort basert på skjønn=tror,syns og mener noen om oss foreldre! Vi får påsatt diagnoser m.m
  Hvor gammel er Sønnen, og hvor lenge har han bodd vekk?Bilulykken var jævelig,kræset med en tømmer trailer, jeg fikk brukket brystbein og ribbein, håndledet og fingre måtte operer inn pinner og ble liggende på sykehuset 14 dager,smerter i hode,nakke og rygg og fikk PTS. .Min kjære kom unna med nakke vondt men ellers ingen fysisk skader. Vi er på vei oppover nå så da ser det lysere ut ;O) Hvor bor dere skulle ha fått møttes for en kaffe ;O)Vi har fulgt med på mange saker rundt i Norge og dratt utenlands for demonstrasjoner og vært i Strasbourg 2 ganger med Lobben saken, Den skal jo opp i høyeste rett her i Norge nå i Mai selv om Lobben vant saken i EMD i Strasbourg??? Helt sykt hun skulle ha hatt sønnen hjem for lenge siden. Vit at vi tenker på dere og håper dette ender bra for dere alle ;O) Monicha

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s