Min bror hang seg i 1994💔🖤 pga all ondskap fra barnevernet. I dag 18 juni var hans dag 💜💖💝han kunne ha fylt år men valgte bort livet sitt pga barnevernets overgrep mot han! Det var for tøft for han å leve etter år under «offentligomsorg». Det ødela han. Hadde jeg bare vist det jeg vet i dag! Nå kjemper jeg for hans minne og for alle barn der ute som har eller opplever denne ondskapen fra det offentlige barnevernet i Norge!Hvil i fred kjære bror💜

Her er min Bror med mamma før alt det vonde i livet deres ble en sannhet, en fryktelig sannheten!

Så vakre og så nydelige 💝💖

Mamma og bror

Ja, jeg sitter her i dag med en bismak av sinne, fortvilelse og frustrasjon over hvordan er det mulig at et barnevernet i Norge faktisk har ødelagt min familie? Dem tok min bror vekk fra min mamma og meg. Ingen brydde seg om han, bare å stue han vekk! 

Jeg selv husker ikke så mye. Dette var på 70 tallet og min bror var også mye eldre enn meg. Men husker vi var og besøkte han på flere intuisjoner og at han rømte flere ganger og var i fengsel. Han ble neste aldri snakket om, det var hysj hysj i familien og han ble sette på som et problembarn!!!

Stakkars gutt, min bror, jeg gråter og mitt hjerte blør for denne gutten som han var, han var sikkert så redd og ensom at jeg kan ikke forestille meg det engang!( jeg slapp heldigvis å komme i barnevernets klør, dem prøvde, men da sa jeg da vil dere drepe meg. Jeg var da 12 år, dette var rett etter min pappa døde. Hmm barnevernet slapp meg heldigvis!!!

Min Bror ble rusmisbruker når han var tenåring mens han bodde på institusjoner og ble alvorlig psykisk syk. Jeg viste ikke da at han hadde det så vondt i sin sjel pga alle opplevelser ved å bo rundt på forskjellige institusjoner og ikke ha sin mamma og meg rundt seg!

Husker ofte han sa: Du Mocca du er så bortskjemt og heldig du! Så nå i dag så er jeg enig med han! Virkelig heldig var jeg som hadde Mamma.

Jeg fikk tross alt bo hos mamma selv om det ikke alltid var så lett, men da var jeg med henne!

Min kjære Bror Knut Johnny fikk aldri igjen en god kontakt med  vår mamma, han famlet rundt og fant aldri sin plass i samfunnet. Pappan hans fikk han heller aldri kontakt med.(Vi hadde forskjellig pappa)

Jeg vet han prøvde og prøvde å få orden, men rusen tok han, samtidig som han var homo og det var heller ikke aksepter på 80 og 90 tallet. Denne unge mannen fikk sitt liv totalt ødelagt av dem som skulle hjelpe han!

Barnevernet som dro han vekk fra sin mamma og plasserte han rundt omkring som en løsgjenger! Når han ble voksen så fortsatte dette, fengsel inn og ut og ingen støtte eller hjelp fra noen. I fengslet var alt verre sa han til meg. Rus var så enkelt å få tak i der inne.

Min kjære bror ble også beskyldt for mord på sin tidligere kjæreste Tage Ansethmoen, «homse drap i Oslo 1991», men slapp ut pga bevises stilling, men han ble jo aldri helt frikjent! Morderen, en marokkaner, ble funnet etter at min bror tok sitt liv i 1994. Trist men kanskje han hadde fått litt mer fred i sjela, ikke vet jeg men trist er det!

Art om homsedrap i Oslo:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/qnLxL1/homofile-drept-paa-1990-tallet

Her er mamma og bror, før jeg ble født, en 17 mai i Norge, Norge som ikke engang følger vår grunnlov! En flott lite kar som ante fred og ingen fare i sitt liv med sin mamma!

mamma og bror 17 mai

Livet hans var tøft. Det så jeg for seint og jeg hadde nok med å være mamma for mine 2 barn. Vi, jeg og ungene, så han bare sånn sporadisk når han var nykter og ville hilse på oss! Han var en flott fyr men hadde litt mange personligheter som skiftet fort!

Jeg klandrer det offentlige, barnevernet, som ikke hjalp han verken før, under eller etter alle de vonde årene vekk fra sin mamma, sin familie!

Denne unge mannen fikk sitt liv totalt ødelagt av dem som skulle hjelpe, det såkalte barnevernet i Norge, som dro han vekk fra sin mamma hans søster og plasserte han rundt på mange forskjellige steder.

Når han ble voksen så var det fengsel og ingen støtte eller hjelp, da var han alene uten noe støtte! Det var ingen som var der for han. Kun hans gode kjæreste, Tage.

Min bror hang seg i 1994, en ung mann i tredve åra. Det var som et sjokk og vondt når politiet kom på jobben min og fortalte at han hadde hengt seg i studentblokka på Ullevål sykehus!

Jeg klandret mamma, husker jeg og var så sint på henne. Jeg dro hjem til henne og vi fikk pratet litt rundt omstendigheten. (Lang historie) Jeg tilgav henne, vet hun ikke hadde det bra selv💜

Mamma gikk bort 6 år etter bror og jeg vet at hun hadde mye dårlig samvittighet og sine egne sår å pleie i livet. Hun sa ofte; hadde jeg kunne valgt så hadde jeg valgt noe helt annet Mocca. Nå bor de her i sammen og har fred begge 2, under dette treet som mamma og jeg plantet til bror i 1995.

Jeg tar ofte en kaffe og kokosbolle for å hedre dem💖💝Mamma og bror er med meg i mitt hjerte. Hvil i Fred💜

grav til bror og mamma

En sang til dem 2 fra meg, glad i dere «Eric Clapton«

Så, nå sitter jeg selv i en egen sak, fordi jeg var så dum og faktisk spurte om hjelp hjemme pga jeg selv var ME/CFS syk, hadde 2 ødelagte skuldre(artrose) som skulle opereres høsten 2012, da var min lille datter 8 år, og broren hennes på 17 år bodde også hjemme men kunne ikke belaste han, han var ungdommen, hadde sitt liv.

Derfor trengte vi hjelp til avlastning i helger, følge til skolen pga farlig skolevei og støtte til skolefritidsordning på hele 470,- i mnd. Barnevernet sa at det var flott og stort av meg å be om hjelp og at de skulle hjelpe oss, men så snudde barnevernet. De valgte å tro på en stygg bekymringmelding fra fostermor, min eldste datter som jeg hadde kommet i en konflikt med tidligere, hun ønsket selv å bli fostermor. Selvsagt fikk jeg avslag på å få dekket skolefritidsordningen.

Barnevernet valgte å ikke se virkeligheten eller noen dokumentasjon på hennes påstander! Så å betale Fosterforeldrene en halv million m.m i året er helt greit. Hvem er de fosterforeldrene og hvorfor er fosterforeldre så mye bedre foreldre for andres barn? 

Nå ser jeg hvor tøft min mamma må ha hatt det og min bror. Den kampen for å få se sitt eget barn, den kampen som har ødelagt hele min familie, 4 barn, 3 er nå voksne og hun som er tatt i fra meg av barnevernet er nå blitt 15 år og totalt foreldre-fremmedgjort/PAS/PA.

Vi har ingen kontakt pr i dag. Jeg er også mommo og bestemor til 4 barn. Så pga penger, makt og prestisje er der blitt en heksejakt på meg, som er basert på skjønn=tror, syns og mener uten å dokumentere noen verdens ting. Jeg er frisk nok til å være der for min datter, hva skjedde? Jo, nye argumentasjoner fra barnevernet om at jeg ikke er god nok mamma!

Nå har jeg mistet alt og alle, så da er vel Norske myndighetene fornøyde!

Så hadde vi alle vist om John Alvheims sine 10 bud alle vi som er blitt offer for dette dysfunksjonelle barnevernet i Norge. Han var en klok mann som viste om denne ondskapen satt i system!

john alvheims 10 bud
død
Her er vi i Arendalsuka 2018 for å vise til hva som skjer i Norge og politiet følger med oss he he

Vi har råd til å miste flere barn og foreldre, når skal det bli en uavhengig gransking av alle barnevern i Norge?

Våkn opp kjære med menneske og bry deg om en dag kan det være deg eller din venn, familie som blir rammet!

Et  viktig foredrag av Yngve Nedrebø. Manushjelp av Anita Skippervik.

Det handler om åpenhet i rettssaker, mulighet for opptak og dokumentasjon. Dette er svært alvorlig for domstolene nekter folk retten til å ta opp. Mye tyder på at de saker som offentliggjøres er de staten (les: Barnevernet) taper. De sakene de kan hindre kommer ut, vinner staten.

https://www.facebook.com/watch/?v=458671488010709

En Rekleksjon fra min brors dag i går, med tårer, latter og flere historie!

Jeg og min kjære Trond, feiret min brors dag i går den 18 Juni 2019 her i Spania.

Vi satt ved havet å snakket om han,med både latter og gode historier og litt mindre gode, spiste is og hadde Spansk flagg. Så begynte mine tanker å gå tilbake i barndommen og seinere, jeg fant aldri et eneste minne om at hans bursdag som vi feiret….Wooow tårene rant, Hva og hvorfor feiret vi ikke hans dag? Det ble voldsomt for meg å tenke på det!

Jeg Gråt og gråt over han og hans liv. Glad i deg Knut Johnny hvil i fred, du er her hos meg i mitt hjerte er du gjemt og ikke glemt 💞
kjærlighet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s