Mental kidnapping av barna. STOPP Foreldre-fremmedgjøring/fiendtlighet/PAS/PA. Den andre forelderen, barnevernet og fosterforeldrene er faktisk Ondskapen selv som begår dette maktovergrepet på uskyldige barn!

Her under ligger mange videoer om hvor alvorlig denne mentale kidnappinger er for barn, de vet ikke sitt beste, de velger å tro på det de «voksne» sier i det hjemmet de bor i. Barna velger lag, våger ikke annet….

Hvem hadde vel våget å scoret mot sitt eget lag?  Om du ble overført til motstanders lag,  så hadde det ikke gått lang tid før du scoret mot det laget som du har spilt på i mange år! Selv om dette var ditt favoritt lag! Så enkelt er det… Barn som bor i fosterhjem og får vite at foreldrene ikke er snille, er syke, ikke vil se dem, er voldelige, ikke kan eller vil ta vare på dem osv, osv  Barna tror på dem for å overleve!

Barn er så lojale og velger seg selv vekk for å ikke bli utstøtt, dem vil selvfølgelig tro på alt de blir fortalt…Hjernevask/mental kidnapping.

Jeg selv snakker av erfaring fra min egen barndom, hvor min mamma sa ting om min pappa til andre og meg. Jeg våget ikke å si imot og valgte å ikke dra på så mange samvær pga at jeg ikke ville såre henne! «Heldigvis «så slapp jeg å bo i dette for lenge, han døde da jeg var 12 år. Da slapp jeg å forholde meg til denne mentalle kidnappingen/hjernevasken, da fikk jeg «fri». Mamma ønsket nok ikke å såre meg, men hun var nok sint sur og bitter på Pappa for han hadde valgt å skille seg fra henne, da jeg var 7 år. Det var nok en ubevist hevn kanskje? Synd hun er død, for da kanskje vi kunne ha snakket ut om dette?

Se på Stockholms syndromet, en tilstand som fører til at gisler utvikler en psykologisk allianse med fangene som en overlevelsesstrategi under fangenskap. Det samme skjer alt for ofte med barn under «offentlig omsorg» hvor barna har blir stjålet fra sine foreldre!

Art om Stocholms syndrom:

 

https://www.britannica.com/science/Stockholm-syndrome

https://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_syndrome

 

Barnevernet sier og skriver ofte at foreldrene ga dem godkjennelse til omsorgsovertakelse = Frivillig tvang!

mor og datter stjerner

I mitt tilfelle sa dem «at hvis ikke du godkjenner at hun flytter i fosterhjemmet, så gjør vi det allikevel og da kan hende hun blir flyttet langt vekk og du vil nok ikke se henne mer 1-2 ganger i året.»

Jeg var livredd ….Vi var i en konflikt, min eldste datter og jeg, noe som ble bare større og større ;O( Som nå er totalt låst takket være fostermor, hennes far og barnevernet!

Vi som forstår litt lengre en nesa rekker, forstår at dette ikke er bra for hun yngste som selv sier hun har valgt lag med sin halvsøster/fostermor. Hun er totalt Mental kidnappet! Ahus sa også at dette ikke er bra for henne, det samme «sa» barnevernet men vi bare fortsetter å ødelgge henne. Så holder vi mamman unna og legger skylden på henne!

Bli kvitt hennes mamma da er problemet løst!!!

Jeg måtte skrive under på at jeg godkjente dette familiefosterhjemmet/ hos min eldste datter, som hadde sendt inn en stygg løgnaktig bekymringsmelding på meg. Som selv ønsket å bli fosterhjem for min yngste datter! Tenk selv! Først omsorgsovertakelse, Samværssabotasjer, nå 6 år etter null samvær, nå mistet foreldreanvar, ingen kontakt med min datter overhodet!

Er dette kjærlighet og gode omsorgsevner?

Hva har hun gjort for å fortjenne et liv uten sin mamma? Hun er faktisk mitt barn, jeg har båret henne frem og ønsket henne det beste med å spørre om hjelp av barnevernet hjemme hos oss!

Hvor ondskapsfullt er ikke dette mot henne, men en dag kommer sannheten frem og da…..

Løgner skrider frem på lange ben,sannheten kommer etter aldri så sen

Han forteller under her at de foreldre som holder barna vekk fra deres foreldre er ondskapsfulle og det samme begår barnevernet og fosterhjemmen. Fostermor er ofte en driver. Hvorfor jeg sier dette er fordi jeg har selv erfaring og har snakket med mange, som sier det samme! De er onskapen selv i sin smilende uniform, som hjernevasker disse barna, pga av hva?

I Norge er det penger, makt og prestisje.

Barna blir brukt som en brikke i dette spillet og barnevernet, foreldren eller fosterforeldrene evner ikke å se barnet, ei heller ha empati!

Barnevernet er ondskapen selv og bruker fosterhjemmene som nyttige idioter i dette spillet! Han under her er dønn ærlig og sier dette er rein skjær ondskap.

Jeg er så enig, dette er reinskjær ondskap satt i system!

 

Brainwashing Children:

https://www.youtube.com/channel/UCv01unhEIE6Ej6PQq3NFRng

3 ting du kan se etter om barnet er Foreldrefremmegjort/fiendtlighet PAS/PA

Her forteller Dr Phil om denne ondskapen som foreldrefremmedgjøring/fientlighet er mot den andre foreldren eller begge!

 

Her har vi Rayen Thomas som selv har opplevd å bli holdt unna sin pappa i barndommen, ble Foreldrefremmedgjort/fiendlighet da mammaen satt han opp mot sin far. Viktig informasjon han opplyser  om her.

Her under i linken er det mange videoer om hvordan dette forgår og hvordan en kan hjelpes ut av denne forferdelige mentale kidnappingen som  den andre foreldren, barnevernet, fosterhjem begår mot barna.

Gå inn her på linken under her:

https://www.youtube.com/channel/UC2_TYHh8uvtJdKGVukenLDg

Barna trenger sin mamma og pappa, dette er deres menneskerett og  loven er soleklar, EMD ART 8  som følges sjelden når barna kommer under «offentlig omsorg»

biologiskebåndet må ikke brytes

bok PAS

Hege Dahl sier sannheten der andre tier

Samværsrett er den rett barnet har til å få være med den forelderen som ikke er bostedsforeldre. Samværsrett er også en rettighet gitt den ene forelderen som ikke bor daglig med barnet om å få være med sitt barn. Les resten i artikkel under her fra Wikipedia:

https://no.wikipedia.org/wiki/Samv%C3%A6rsrett

løgner

En kommentar om “Mental kidnapping av barna. STOPP Foreldre-fremmedgjøring/fiendtlighet/PAS/PA. Den andre forelderen, barnevernet og fosterforeldrene er faktisk Ondskapen selv som begår dette maktovergrepet på uskyldige barn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s