Jeg gremmes over barnevernet Østensjø, her intervju med Ester Solberg om saken til Natalie og hennes 5 barn.Så et intervju med Natalie i Wien 9 mars 2019 m.m videoer

Jeg selv har vært så uheldig å få oppleve dette dysfunksjonelle barnevernet på Østensjø der saksbehandler, Teamleder og barnevernsleder er  maktsyke personer uten noen form for Empati eller forståelse for det biologiske prinsippet.

Barnevernet bryter EMK art 8 dette syns dem er helt greit,både saksbehandler Anne Margrethe Wasstøl, teamleder Agnete Weberg Gundersen og barnvernsleder Trine Ustad. Loven følges ikke av disse!

 Eller jo, deres egne lover.. jeg ble truet av barnevernsleder Trine Ustad da vi var på siste møte, «at vi kjenner forvaltningen» En rein trussel om at du ikke må kjøre sak mot oss…

Hva er dette, hva handler dette om? For meg så handler det om mitt barn/ min datter og våres relasjon til hverandre som den rett vi har til familieliv og leve i sammen. Det er snakk om et barn ikke en kamp om å vinne!

De kan ei heller sette seg på andre siden å se begge sider av samme»sak». De tror, synser og mener. Jeg har fått erfare disse tantene og for meg er de de mest farligste menneskene jeg noen gang har møtt. Ingen kompetansen i den jobben de utfører. Ingen av dem burde jobbet med barn, ei heller hatt barn!

Det sies at de dumme med makt, er de farligste… Ja, jeg jeg har vært så uheldig å få oppleve dette. Jeg selv kan tåle det, men ikke min datter, for hun vet ikke sitt eget beste. Hun tror på deres spill, deres løgner, deres fabrikkeret historier om meg, hennes mamma! Dem har satt henne opp i mot meg pga av hva? Jeg spurte om hjelp hjemme pga egen sykdom.

 Jo, Penger, makt og prestisje

I mitt tilfelle har dem løyet om meg, fabrikkert diagnoser, skapt splidd i min familie, alle mine 4 barn og 4 barnebarn er spredd for alle vinder!

Barnevernet har brukt tolkninger, som faktisk Barneombudet Inga Bejer Engh sier selv i denne artikklen under her og videre sier hun : 30 SAKER: – Noen melder om 30 saker per barnevernsansatt. Hvor god blir man på analysearbeid når det er 30 barn i bunken? sier barneombud Inga Bejer Engh.

Hvorfor ingen uavhengig gransking av alle barnevern i Norge, det finne bare enklet saker!

Barneombud Inga Bejer Engh går hardt ut etter funn av alvorlig svikt i barnevernet. Hun vil ha femårig utdannelse for barnevernsansatte og mener deler av lovverket er altfor åpent for tolkning.

Arikklen:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zLoXm9/barneombud-vil-ha-femaarig-utdannelse-for-barnevernsansatte

Barnevernet forstår ikke alvoret med foreldrefremmed-gjøring/fiendtlighet PAS/PA og hvor skadelig dette er! Det er det mest alvorlige psykiske maktovergrep en kan gjøre på et barn, men for dem er min kjære datter bare en «sak» som dem kan lukke å gå hjem uten en eneste tanke om hvordan hun har det?

Egoistisk er dette! Jeg ble selv fortalt av teamleder Agneta W Gundersen at biologiske foreldre må bare trekke seg unna og nå har min datter fått nye foreldre…. Hun bor hos sin halvsøster/min eldste datter. Hvor de nyter at vi er i en konflikt, for da har de fått henne på sin side, en nyttig fiende for å holde meg unna mitt eget barn! Så sa barnevernsleder Trine Ustad til meg på et møte, hun kommer nok til deg når hun er 27 år…Wooow er ikke dette ondskap så vet ikke jeg, og dette har jeg opptak av!

Husk alltid ta opp og ha med vitner når en er på møter med barnevernet så du kan vise til denne elendigheten!

Så, for å toppe det hele, så var det fostermor/min eldste datter som selv sendte en stygg bekymringsmelding på meg for 6 årsiden, for så og selv si at hun ville bli fostermor! Så tenk selv, 1+1 = 2

Jeg var nylig i Wien, på en demostrasjon foran den Norske Ambassaden, og der traff jeg Natalie De Linde, hun og jeg delt noen felles erfaringer om dette dysfunksjonelle barnevernet på Østensjø i Oslo. Grøss og gru, jeg får stå pels av tanken på alle dem barna de har ødelagt og deres familier!

Vi ble opplyste, der forteller hun at sønnen vil hjem, men de lytter ikke på han, men min datter som selvsagt er maniupulert i åresvis, og som selv har sagt hun har valgt lag hos halv søstern/fostermor. Barnevernet sier «endelig»  så ønsker hun ikke å flytte hjem! Så da hører de på min datter, men ikke på Natalies sønn, som sier han vil hjem til sin mamma?

Så har det seg slik at min eldste datter/fostermor har flyttet 16 ganger siden min yngste datter ble født, hun er nå 15 år. Min Eldste datter/fostermor valgte å flytte med sine 3 små barn og min datter, fra hennes kjente og kjære miljø, som hun hadde levd i de siste 5 årene. Hun elsket håndball og spilte 5 dager i uka, skolen, venner, begynnt å gå med VG, ja, trivdes i sitt nærmiljø.

Da sa barnevernet at vi kan jo ikke nekte fostermor å flytte, samtidig som fylkesnemnda året før sa var viktig for min datter å bo der for å ha den stabilitete hun hadde fått på Råholt! Mens Natalie som har flyttet mange ganger med sine barn ble fratatt sine barn, alle spred for alle vinder ennå hun var sammen med dem hele tiden og de hadde trygghet i sin mamma. Hun ønsket hjelp og hun som meg, spurte om hjelp av dette dysfunksjonelle barnevern Østensjø! 

Hva gjorde barnevernet? Splitt og hersk er det eneste de kan! Lurer virkelig på hva disse personene har lært i sin oppvekst, de må jo ha hatt en dysfunksjonell oppvekst uten å tenke selv! Hva har de av utdannelse, hva slags miljø jobber dem under? Eller har dem noen form for utdannelse i det hele tatt? og miljøet er forurenset!

Så her ser vi hvordan dette så kalte barnevernet bedriver sine makt spill akkurat som det passer dem! Et sykt spill, de spiller russiskrulett med våre barn og vi vet jo også at selvmord er meget høyere under denne  manglende offentlige «omsorgen «

død

Jeg håper dem alle får sin straff for dette de har påført våres barn!

 

Her intervju med Ester solberg og Rune Fardal om Østensjø Barnevern!

Her en demostrasjon fra Afrika hvor barna viser sin vrede ovenfor Norges barnevern!

Natalie De Linde som forteller om hvorfor hennes barn ble stjålet fra henne

Her er vi sammen med Steven Bennett i Wien helgen 9 mars 2019. Han fortelle om det forferdelige som forgår i det dysfunksjonelle barnevernet i Norge! Han har skrevet en bok  » Norway Stolen Childhood»

Rune Fardal refererer til saken om Amy og hennes sønn Tyler og viser til hvor alvorlig galt det Norske barne-systemet er! Vi er Wien 9 mars 2019

Her er vi Menneskerettighetsforkjempere i Wien foran den Norske Ambassaden den 9 Mars 2019 Vi er b.l.a med Menneskerettighetsforkjemperne Bjørn Korf – Step up 4 Childrens right, Steven Bennett – bok skriver» Nowegian stolen childhood» og Eduard Prøls – Citizen GO og resten av den Norske gjengen♥

demo i Wien 2019

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s