Saksbehandlere i barnevernet tar altfor ofte på seg for mange hatter, som de ikke har nok hoder til…. og alt for mange løgner i luften!

 

 

Ja, hvordan er det mulig at en saksbehandler skal være veileder for mamman, samtidig som saksbehandleren er selvutnevnt «psykolog og lege»? Hun lager egne diagnoser som det passer seg. Samtidig er saksbehandleren veileder i fosterhjemmet for fostermor, som har skapt en samværsabotasje/foreldre-fremmedgjøring/fiendtlighet mellom mitt barn og meg.

Både saksbehandler, teamleder, og barnevernsleder aksepterer at fostermor skaper splid mellom min datter og meg!

Samtidig så ønsker ikke fostermor å rydde opp i konflikten ved å gå til familierådgiving og dette støtter saksbehandleren i barnvernet og Ofot fosterhjemsforeningen. A-hus sier i 2014 :»At det er ei jente som er i en lojalitetskonflikt mellom fostermor og sin mamma og at det anbefales å kontakte familievernskontoret!»

ahusahus 1ahus 2

Så gir saksbehandleren faktisk fostermor råd om å ikke gå på familievernskontoret i 2015. 2 uker etter så sier saksbehanderen at jeg må rydde opp i familiekonflikten da jeg også er hennes mamma (fostermor er også min eldste datter 33 år), samtidig som saksbehandleren sier til meg at de kan ikke tvinge fostermor til å gå i samtaler for å rydde opp i konflikten! Saksbehandleen sier også at jeg må bare lene meg tilbake så vil konflikten gå over av seg selv… Hææ? Dette sier saksbehandleren etter at vi har hatt en konflikten gående i 3 år mellom min eldste datter(nå fostermor) og meg! Dette er det bare til å bli gal av ….

bv kan ikke tvineg f mor til å

Så, for å toppe dette, så er hun også samtalepartner for barnet og bruker gode spørsmål som: «er det dumt at det er med tilsynsfører når du er hos mamma?» eller «er du redd for at mamma skal bli sint?» «er du redd for å sove hos mamma?» osv osv. Er dette en god måte å snakke/stille spørsmål til barn på?

Saksbehandleren sitter også prater om meg, til min egen datter «at vi har bedt henne å holde seg unna Råholt»(der vi har bolig, men vi har valgt å bo på hytta pga dette kaoset) Hvorfor gjør saksbehandleren dette til min datter? 

bv snakker om meg

Saksbehandleren ønsker også å være «psykolog» for barnet, men barnet ønsker sjelden å prate med henne om noe, hvorfor det?  

Saksbehandleren ønsker ikke at det blir dialog mellom fostermor, barnet og meg. Familieråd er aldri tema da dette ikke passer i denne saken sier saksbehandleren. Saksbehandleren nekter å ta samtaleprosess i Fylkenemnda pga konflikten i familien og da kan det jo hende at vi får til en dialog….

Saksbehandleren har så mange forskjellige utsagn om hva hun har gjort alt for å prøve og orden opp i konflikten så min datter skal slippe å sitte i en lojaliteskonflikt! Men saken er at det har sakebehandleren ALDRI gjort noen! Hun drømmer! Har for mange løgner i luften og vet ikke hva hun sier eller skriver….Jeg har dokumenter på det motsatte!

saksbhandler med alt for mange løgner i luften.jpg

Er dette en god veiledning av saksbehandleren i barnevernet? Eller skal jeg kalle det splitt og hersk?

Dette er alvorlige brudd på barnets rettigheter, våre Menneskerettigheter Art 8 .

Rett og slette et maktovergrep på mitt barn og meg mamma!

Ofte bruker saksbehandleren ord, uttrykk og diagnoser om meg:

Emosjonell omsorgssvikt, psykisk ustabil, ikke veiledningsbar,dårlige foreldrferdigheter, ikke fattet og til stede, lite samarbeidsvillig, mor har vært ustabil i kontakt med barneverntjenesten, barneverntjenesten vuderer at mor ikke evner å sette seg inn i andres behov, hun er bare opptatt av egne, ikke emosjonelle omsorgevner, mor er lupemor da hun leser alle dokumenter, jeg er ustabil hos barnevernet og konfliktskapende da jeg sender bekymringmeldinger på barnevernet og e-mail til barnevernet, mor er enten full eller sint når hun gjør dette!!!

Hvordan kan fylkesnemnda tillate og tro på alt en saksbehandler står å sier eller skriver uten noen form for dokumentasjon…eller jo dokumentasjonene er basert på det saksbehandler/ barnevernet syns, tro eller mener om meg. Barnevernet bygger sak selv med løgner fra fostermor og hennes far, sakte men sikkert. så blir det «sannheten» en livsløgn er blitt om meg.

sannheten er skjør

Saksbehandleren bruker skjønn = synsinger og antagelser for å felle meg. Jeg tror dette er sterke projeksjoner (sin egen erfaring, speiling av egne opplevelser i sitt liv) 

Se denne Artiklene under her som også beskriver dette jeg har delt over her:

http://www.barnefjern.org/ikke-veiledningsbar/?fb_action_ids=599955270446653&fb_action_types=og.comments&fbclid=IwAR1gKNkZG9NudiNUS8nXR95gIIuukLsJL3_wXgPd272Mh2O8QbUqqX4_3rM

 

En definisjon av omsorgssvikt, og forskjellige typer i artikkel her:

https://utforsksinnet.no/omsorgssvikt-emosjonell-forsommelse-barn/

 

Kun 10% av sakene i Fylkesnemnda anonymiseres og legges ut Lovdata. De resterende 90% av sakene er helt lukket for innsyn. Det er hemmelige prosesser bak lukkede dører.

stå opp for barna våres

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s