Juleønske om et bedre land en verden der makt og penger ikke er vårt eneste fokus!

engel ønske

Jeg «lille» meg i det stort intet, sitter og ser, hører rundt meg, hvorhen jeg snur meg er det makt og penger, alt for mye handler om å bli sett. Er vi blitt en gjeng med narcissister i Norge?

Vi alle vil være noe, noe stort. Vi skal synes, bli sett og hørt… Alt handler om meg meg meg meg og atter meg!!! Ego er og blir bare større å større en våres hjerter♥

Makt og penger er blitt det store bilde! I meg så skjære det…. Smerter mitt hjerte. Jeg får vondt i magen av all denne ego strukturen…. og jeg vet ikke hvor jeg passer inn lenger? Er det jeg som er rar? Er det jeg som er sjalu? Er det jeg som har helt feil oppfatning av dette landet vi har fått? Er jeg for bitter og såret? Hvor er nestekjærligheten?

Lurer på: Hadde jeg hatt masse penger så hadde jeg og hatt MAKT. Hadde jeg trivdes mer da? Hadde jeg fått tilbake min datter da? Hadde jeg kunnet hjulpet alle de som hadde trengt det? Hadde jeg da kunne kjøpt de advokater, sakkyndige psykologer ja, alle som kunne snudd den elendigheten som forgår i vårt «lykkelige land»? Hadde da barna blitt tilbakeført? Alle de uskyldige barna tilbake til deres foreldre og deres familie. Familier skulle fått hjelp hjemme der de hører til. Barna med sin mamma, pappa, søsken, besteforeldre, tanter, onkler ja, hele familien. Ikke sånn som nå. Tomhet, sorg, savn, smerter, en tortur som er nesten ikke til å stå i.

Norge som ødelegger det biologiske prinsipp.

Om 10-20 år om barna har ingen relasjon til sine nære og kjære. De har mistet sin identitet, sitt jeg! Menneskerettigheter er noe som ikke brukes. Grunnloven er en lov som kun er til pynt. Barnekonvensjon vet svært få hva er!

JAAAAAAAA, penger er makt og faktisk det som ødelegger menneskeheten!

Det hadde nok gjort det enklere å fått tilbakeført barna- Fått noen til å våge og gå mot de etablerte hjernevaskede makteliten/staten Norge! Ved å kjøpe de «riktige menneskene» grøss og gru. Jeg liker det ikke!!!

Sannheten er, jeg har ikke masse penger, derfor ei ingen makt eller ei så stor betydning i vårt samfunn! Jeg kan ikke klare alene å få endret dette dysfunksjonelle systemet som handler om makt og penger….

Jeg har mistet min datter til barnevernets maktelite, mine barnebarn, hele min familie… Barnevernet i Norge har rasert hele min familie…. Det er det ingen som bryr seg om min datter, min familie, ei meg. For vår sak er ikke stor nok, ikke penger nok, ei noe å vinne på, for alt handler om å få noe ut av alt! Makt er også ordet….

Jeg har forstått såpass at en kan kjøpe seg makt og da tror en at en er mer verdt… Ja og i vårt lykkelige, rettferdige land så er penger= makt og det er største av alt….

Jeg som trodde kjærlighet var det største av alt… Forstår at løgn, korrupsjon, falskhet, kynisme, kameraderi, tråkke ned andre mennesker, for så å «skinne» selv… er blitt vårt store motto… Mennesker blir høye på seg selv( for meg små, ynkelige og patetiske). Hvor er Empati, moralen, og nestekjærligheten? Hvor er det medmenneskelige??? 

«Først meg selv, så meg selv, så min neste – om det er til mitt eget beste»

Jeg hører sikkert furten og sint ut. Ja, og jeg er det. Jeg er skuffet over vår umenneskelighet! Våre menneskelige verdi, som jeg ikke ser så mye av lenger! Det å bry seg om, ikke med! Vi sitter i vår trygghet og vil ikke ut av komfortsonen, redde og tenker det må da være noe…..

Jeg ser på vår hund Sol, som er ekte kjærlighet.Hun er ren ubetinget kjærlighet. Hun elsker alle. Er så glad for å få mat, varme og kos!

Hva med oss, hvor vil vi hen og hva ønsker vi av vår verden?

Ja,jeg lurer? om jeg skaffet meg masse penger, hadde jeg blitt høy og blank? Bare tenkt på meg selv? På store hus, biler, bli sett, kjøpe posisjoner, kjøpe venner, kolleger, kjøpe meg en livsstil….. Jeg velger å ikke tro det, men vet jo ei heller, for en skal aldri si aldri…

Måtte verden endre seg og gi fra sitt hjerte🧚‍♂️👼💝

🤶 💝Monicha

engel ønske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s