Når alt glitrer og skinner nå i førjulstiden, hva med baksiden? Der er det mye sorg, tårer og smerter som ingen vil vite noe av……For vi skal jo være så jæævla lykkelige…..😭💔Glemmer vi alle de ulykkelige barnevernsbarna og deres familie?

Jeg elsker hjemmelagd julepynt som små barne-fingre har lagd. I dag fant jeg noe min kjære Amina lagde som 8 åring til meg mamma. Jeg husker dagen som om den var i dag, hvor stolt hun var når jeg kom på skolen og hentet henne. Hun stod der med et stort smil om munn med store lykkelige blå/grønne øyne. Spent og skøyerartig holdt hun hendene bak ryggen hvor hun sa: Mamma hvilken hånd vil du ha? Amina var så stolt og jeg måtte velge 2 ganger…

Her ser dere kunstverket til Amina fra 2012♥ Min skjønne øyensten

Amina lagd julepynt

julpynt

Jeg kan ikke si at jeg har det like så bra som den gang….NEI NEI NEI, det er så vondt så vondt….Nå blir det den 6. julen uten min datter og jeg har det helt JÆVELIG. Ord kan ikke beskrives om hvor vondt det er i mitt hjerte. Det er en kamp hver dag om å holde maska og holde tårene i sjakk, klumpen i halsen, smerten i brystet som om jeg blir kvalt….Det er et fengsel, en tortur!

Noen tårer feller jeg i ny og ne og da kommer Sol og trøster mamma. Hun prøver å skape glede. Gode sol voffsen vår. Hun savner også Amina som er hennes søster.

Jeg prøver og lurer meg selv med å si; at nå er det vel ikke så ille og dette skal jeg klare…  Burde vel være en god garvet Mamma nå som kan fikse alt om smerte, sorg og tap…. Men dengang ei. Blir liksom aldri garvet nok….. 

Jeg spør? Kan virkelige de i Barnevernet, fostermor, fylkesmann, fylkesnemnda, kommuneadvokater, tilsynsfører, ja alle de som har valgt å holde min datter unna meg, virkelig ha det godt med seg selv? Gleder de seg over at Amina ikke får være med sin mamma lenger? Jo, de gjør vist det!!! De gleder seg over at hun nå «endelig», som det står skrevet i dokumentene, ikke ønsker samvær eller ei kontakt på sosiale medier! Jeg syns faktisk det er ondskapsfullt bare å si ; Endelig sa hun det selv……😭💔

De har klart å skape foreldrefiendtlighet og samværsabotasje. Hun har selv har sagt: Jeg har valg lag hos storesøster opptil flere ganger og sagt at det er ubehagelig å stå i midten av familiekonflikten! De har gitt henne den verste gaven som et barn kan få i livet….dyttet hennes mamma vekk! 

Julen er for barna. Ja, men det at vi foreldre også er der for dem, se gledene som skinner i deres øyne, spenning og forventninger, baking, pynte og kose seg på julaften med dyna i sofaen med pysjen på og julestrømpa full av julegodteri, så julegrøt og mandel, spise god mat og barna som maser…  Skal vi snart åpne gaver… Hvor vi voksne sier ja ja… vi må bare….. Det er en ære og en gave å være der i de stunder for våre barn som vi elsker og fryder oss over 💞

Nå får jeg hverken små eller store stunder…. Nå er jeg blitt ei mamma som er for ustabil til å ivareta min egen datter på 14 år… Selv om jeg har vært mamma for 4 min barn,  hun eldste er 33 år, rakk og være litt mommo i 6 år og bestemor i 2 år og fått 2 til så totalt 4 barnebarn har jeg fått! Men som jeg ei heller får oppleve! Jeg har vært dagmamma for 2 håndfulle barn. Jobbet i barnehage. Jobbet med eldre. Vært støttekontakt i kommunen for de trengende. Jobbet som frivillig ja jobbet med mennesker i hele mitt liv! 

Så, når jeg spurte barnevernet om hjelp hjemme pga sykdom for 6 år siden, jeg så min datters behov!Hva skjedde da? Jeg ble da stemplet av min eldste datter, som plutselig etter 27 år så på meg som udugelig mamma, hun sa: Vet du at du er psykisk-syk? og dette viste hun bedre en meg da hun kjente meg bedre en jeg selv gjorde. Hun så på seg selv som den beste for sin halvsøster, da hun ble fostermor på bakgrunn av sin egen bekymringmelding til barnevernet! Det er et ordtak jeg har lært som sier: På seg selv kjenner man andre…..

Så har vi Barneminister Helleland som sier: Vi kan ikke gå inn i enkeltsaker? men barnevernet kunne gå inn i min enkle familie å herje og ødelegg den totalt! Det er et totalhavari og en krenkelse av min datters menneskerettigheter art 8 og mine rettigheter!

Tror dere i barnevernet/fosterforeldre/adoptivforeldre virkelig at dere har gjort barna våre lykkelige? med å holde de unna oss- deres mamma og pappa. Tror dere barna ikke tenker på oss Mamma og Pappa? Hvor er dem. Hva gjør dem? Hvordan har de det? Tror dere barna slutte å tenke eller ha følelser? Tror dere virkelig det? Håper virkelig at de ansvarlige får sin straff for dette er det verste som en kan gjøre mot et barn er å frata dem sine foreldre.

 

 

Hvor er neste kjærlighet?

Mitt hjerte er på bristepunktet…..Hvor mye skal et menneske tåle? 😭💔😭💔😭💔

Denne her under er virkelig verdt å lese her har Eivind Meland, Lena Hellblom Sjögren skrevet om foreldre-fremmedgjøring/fiendtlighet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s