Meg «Lupemor» på møte med barnevernet!

1 dag hos barnevernet:

Trond og jeg måtte som vanlig  inn på barneverns kontoret Østensjø en vinter dag i 2015 og med nytt håp om bedre tider og samarbeid! Ja for det har vært mange møter og mange tårer og fortvilelse etter å blitt kuet, kneblet og fordømt på det verste….

Denne dagen skulle også ei Team leder være med saksbehandler på dette møte. Ei jeg aldri hadde møtt, men hadde lagt merke til mange underskrifter fra henne på div dokumenter som handlet om min datter etter omsorgovertakelsen året før 2014. Hun har heller aldri møtt min datter! Men viste vist utrolig mye om henne ….og meg!

Vi 4 satt oss rundt bordet og alt gikk sin vante gang, jeg prøvde å bare være så hyggelig jeg kunne og svelget alle ord som haglet om hvordan jeg skulle være å ikke være! »  To be or not to be»

Jeg spurte hun Team leder om hun hadde skrevet under på dette brevet jeg hadde i hånden og leste opp hva det gjaldt! Det var et viktig tema vedrørende min datter! Hun svarte: «snerpete» det vet jeg ikke og jeg kan jo ikke huske alt….. så rev hun papiret ut av hånden min samtidig som hun sa; Hva ønsker du og oppnå med dette???

Jeg ble helt sjokkert og ja et blikk kan si mye…  Sinte blikket kom! Sinte blikket er et ord barnevernet bruker, da Trond har fått det på seg av fostermor -det at han hadde «sinte blikket » når vi hadde møtt fostermor på sentret engang….og med barnevernet og fostermor er engang – ALLTID! 

Ja Jeg ble helt stum av sjokk hvordan kan en teamleder oppfører seg sånn, rive papir ut av hånden min? Hun fortsatte med å si jeg kan jo ikke vite alt som mine ansatte skriver…..Vi har så mange andre barn også…..Så skøyt saksbehandler inn: og jeg jobber bare 3 dager i uka og vi har veldig mange andre barn som også skal ha oppfølging….Det er ikke alltid like lett å følge opp alle saker da!

Hæææ dette handler om et barn, min datter!

Wooow skulle nok hatt dette på film …jeg gapet etter pust og hjerte hoppet fort! En skal høre mye før øra detter av……

Hvor jeg spør men dette handler faktisk om min datter og hun er det kjæreste jeg har, hun er det viktig i mitt liv!

Både teamledern og saksbehandler smattet dette vekk som vanlig…..Så da fikk jeg bekreftet nok engang at barnevernet ser ikke på dette som så viktig , dette med barn eller at det bør leses og drøftes før beslutninger blir tatt! De kan skrive, lyve og gjøre akkurat som de vil………….

Hvorfor skal det da være 2 underskrifter på saks dokumenter? Og ingen husker noe av det de hadde skrevet under på! burde vel kanskje vært litt mer informerte om sakens kjerne før de satt seg i møte med lupemor…. Ja jeg ble faktisk «arrestert » på at jeg leser saken med lupe…  det sa saksbehandler til meg i et møte tidligere.Hun sa: at hun aldri hadde opplevd maken etter 18 år i barnevernet at en mamma leste saken så nøye som meg! Så derfor har jeg nå fått navnet Lupemor – for en flott tittel ;O) Tar Æren for den jeg!

Ja det var den dagen hos barnevernet! 

Tro meg vi har mange tragiske og triste historier under alle de møter vi har vært på! Vi etterhvert begynt å ta lydopptak! Smart for en tror jo neste ikke selv dette som forgår bak lukkede dører på barneverns kontoret og i Fylkesnemnda! (Er ikke rart barn blir fort hjernevasket /manipulerte) når jeg selv har sett hvordan barnevernet og fostermor bedriver sitt!

Referatene er tja …trenger jeg å si noe!!! om vi får noe!

Håper virkelig de ansvarlige blir ansvarliggjort og som min datter selv har skrevet til sin mamma. Mamma er beste ingen protest den som står i mot må betale bot! Ja dette syns faktisk ei lita jente. Hun var 10 år da hun skrev dette til meg!

Sier mye dette!

mamma er best

 

 

 

trenger barna et vern fra barnevernet

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s