Lytt og stå opp folkens! Hør hva han Øystein Stray Spetalen sier her i denne videoen – Fordelsfolka som han kaller dem. Hør hva som skjedde med hans bestefar….. Vi må ikke la oss kue, vi må ikke gi opp, vi må stå i sammen! Den som sover i demokrati våkner i diktatur……Tåper formerer seg når de vise er tause – Nelson Mandela ♥♥♥

Gå inn på denne linken under her og hør noen få minutter på hva Spetalen sier:

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/investor-ystein-stray-spetalen—veldig-mange-er-feige/3423508391.html

 

Er du enig med Øystein Stray Spetalen?

Dette er en uhøytidelig måling for hva leserne i denne saken mener. Resultatet trenger ikke være representativt for gjennomsnittet av befolkningen.

Image
Ja
87%
Nei
13%

Så da spør jeg hvor er alle ? Når det står her at så mange er enig i hva Øystein Stray Spetalen sier!

Vi lever i våre egen lille boble i en bolle som gullfisker blupp blupp blupp»Vårt lykke land» og tror at alt er så flott å fint i vårt rike, lykkelige land…grøøøøs og gru jeg gremmes over menneskene som ikke bryr seg, ei heller våger! Var i Arendals uka og gikk rundt med mitt sørge kors over alle som har mistet /tatt sine liv etter år under barnvernets maktovergrep! Jeg selv har mistet en Bror og 1 tremenning begge hang seg i 20 årene etter år under barnevernet regime! De orket ikke livet lenger- fant ikke tilbake til sin familie.Trist jeg gråter for jeg vet det er så mange som opplever dette! Vi har fått et depressivt samfunn som så mange snakker om men samtidig ikke….Det har faktisk blitt et samfunnsproblem men meneskene vil ikke forholde seg til dette.

Vi kan ikke bryte tysnad med tysnad

Så der gikk vi rundt med det hvite sørge korset og Ja tro det eller ei så ble min kjære og jeg observert, tatt bilde av politiet. Det ble ringt etter politiet når det var debatt inne på Maritim hotell Arendal av resepsjonisten når vi hadde – Debatt med fokus på barnevernet.

stopp bvNye tall på korset 1990-2009 har 1797 tatt sine liv/mistet under Barnevernets makt overgrep.Etter 2009-2018 vet vi ikke? hmm får vel ikke vite det heller!

 

Etter debatten fulgte politiet etter meg, hvor jeg snudde meg å spurte om de lurte på noe! De stammet og sa at neeeei men lurte litt hva du gjør? jeg svarte at dette er mitt sørge kors, men de gadd ikke å høre og bare gikk videre og forsto vel at jeg ikke var en trussel…..

Hmmm mye fordommer, mistenkeliggjøring m.m hvorfor spurte ikke politiet meg hva som gjorde at jeg gikk rundt med et STORT HVIT KORS da jeg var på debatten eller hvorfor spurte ikke resepsjonisten meg om hva dette handlet om? Nei de lusket rundt meg og tok bilder og våget ei å spørre! Vi gikk rundt i 2 dager med det hvite korset og INGEN NORDMENN spurte om hva dette gjaldt, de snudde seg vekk og latet som ingenting. Vi passet ikke inn i deres elitelag eller maskeradeball!

«Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv»    Arnulf Øverland 

Mens vi gikk rundt der i Arendal, å ble sett på som 2 «mollboere» ble vi faktisk stoppet av mange flotte mennesker fra forskjellige kulturer som var åpne og nysgjerrige. Flere tidligere Narkomane delte sine historier men ingen av elitelaget! Hva er det med med oss Nordmenn er vi blitt så høye på oss selv? Så etter de dagene i Arendal så sitter jeg igjen med en smak av syrlighet, beskt med hint av feighet! Klasseskille er blitt større merket jeg og har blitt ganske så synlig- Wooow hvor skal dette ende?

EGO er blitt så stort at det ikke ser verken foran, under over eller bak, det er faktisk mennesker som trenger noe mer en makt og penger…..Så sum aa summara mye Feighet blandt oss Nordmenn….Øynene er nesten lukkede og munnen tyst 🤐🤐Hvor er neste kjærligheten og bry seg om, ikke med……  Jeg leste noe flotte ord: Ingen skaper så mye konflikt som konfliktskye mennesker. Så hva med å våge å stå frem bruke din stemme, si hva du har på hjerte, det skaper samhold og respekt for hverandre!

 

http://protestfestivalen.no/

festival

http://protestfestivalen.no/

Så mens vi tuslet rundt der Trond og jeg, så møtte vi 2 godt voksne karer den ene Svein Inge Olsen Festival leder, de begynte å prate med oss, vi skvatt litt der vi gikk…. de skulle dele ut Festivalmagasinet til protestfestivalen i mørkets frembrudd etter at Partilederne hadde hatt en debatt -vi fikk ikke komme inn bare spesielt inviterte… Så lurt av dem å stå der og vente He he. De fortalte oss at nå i 19 år hadde de jobbet med denne Festivalen ( se link under her) i år så skulle det handle mest om makt- maktmisbruk.Dette er blitt en stor mistrivsel i vårt samfunn! Så på Festivalen er det mange forskjellig mennesker, som våger å stå frem og fortelle om sine opplevelser, sine historier m.m der blir det masse spennende å se høre og snakke om! Synd jeg ikke får vært der i år men neste år….;O)

http://protestfestivalen.no/

makt i barnevernet

Her skriver hun Marita Moltu Varaordfører i Bergen og Makt i barnevernet

trenger barna et vern fra barnevernet

 «Jo mer mennesker søker makt, desto mer vil personer bruke den makten til egen interesser»

Erik Bye hadde rett da han sa: Makten må hele tiden være under observasjon.

Så folkens våkn opp å gi din stemme. Den som sover i demokrati våkner opp i Diktatur.

Kansje du har lyst å dra på Protest festivalen i Oslo 6. September og i Kristiansand 10.-16. September. Kos deg, lytt og del masse, ja takk begge deler sier Ole Brumm

http://protestfestivalen.no/

 burstag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s