Norges evne til å beskytte familier og barn får pepper i Europarådet. Disse barna sammen med mange andre barn har nå blitt livredde for å bo i Norge. Om Ingjerd Schou, (høyre) sitt innlegg en time ut i videoen kan ikke jeg skjønne annet enn at hun lyver ganske kraftig, om hva som er norsk praksis i mange Barneverns saker. Solid innsats fra Norge i forvrengning av virkeligheten her. Derimot er Morten Wold (frp) langt mer ydmyk og med en helt annen holdning!

ser utNorges evne til å beskytte familier og barn får pepper i Europarådet.
Såsom i innledningen på ca 10 min, og i for eksempel 67 minutter ut i diskusjonen, hvor saken til Bodnari familien omtales, som nå har rømt Norge, pga den enorme utryggheten barnevernet har påført familien. Disse barna sammen med mange andre barn har nå blitt livredde for å bo i Norge.

Om Ingjerd Schou, (høyre) sitt innlegg en time ut i videoen kan ikke jeg skjønne annet enn at hun lyver ganske kraftig, om hva som er norsk praksis i mange bv saker.
Solid innsats fra Norge i forvrengning av virkeligheten her.

Derimot er Morten Wold (frp) langt mer ydmyk og med en helt annen holdning, etter hva jeg kan forstå.
——————

Begrepet ”barnets beste” blir flittig fremført og argumentert. I hvertfall av den svenske delegaten.
Dette er ett begrep uten en generell fast referanse, men som gir en bemyndiget saksbehandler retten til å overkjøre barn og familien med holdningen, ”dere veit ikke barnets beste, men det gjør vi”, ”barnet veit ikke sitt eget beste, men vi veit barnets beste”.

Akkurat som Mao som skal ha sagt noe slikt som at massene veit ikke sitt egen beste, men det veit vi.

Myndighetene elsker dette ”barnets beste” begrepet, med det kan saksbehandlere diktere og forvalte andres frihet som de selv ønsker.

Under her liten video snut som er virkelig må lytte til!

https://vodmanager.coe.int/coe/webcast/coe/2018-06-28-2/en/2

 

Hmm mye bra snikk snakk fra hun Helleland «fjolleland » barne og likestillingsminister men handlinger hvor blir den av? Hvorfor blir det ikke en uavhengig gransking av barnevernet? Hva er de redde for? Sannheten? Hva skjer når barnevernet ikke gir god omsorg for barn i fosterhjem/institusjoner! Hvor skal disse bekymringmeldingene sendes? Vi har ingen steder å sende inn bekymringmelding vedrørende omsorgssvikt i fosterhjem eller institusjon…..Barna blir ikke sett !  Foreldre holdes vekk fra sine egne barn, så skapes samværssabotasje/foreldre-fremmedgjøring ;O( 

Ny endringer i barnevernloven fra 1. juli under her! Viktig – bruk den og vise denne til de ansatte i barnevernet! Bruk den for det den er vært……Vi må ikke gi oss for barna har rett til et godt trygt liv med sine foreldre!

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/endringer-i-barnevernloven-fra-1.-juli/id2606170/

krenkelse

2 kommentarer om “Norges evne til å beskytte familier og barn får pepper i Europarådet. Disse barna sammen med mange andre barn har nå blitt livredde for å bo i Norge. Om Ingjerd Schou, (høyre) sitt innlegg en time ut i videoen kan ikke jeg skjønne annet enn at hun lyver ganske kraftig, om hva som er norsk praksis i mange Barneverns saker. Solid innsats fra Norge i forvrengning av virkeligheten her. Derimot er Morten Wold (frp) langt mer ydmyk og med en helt annen holdning!

  1. Barnevernet bestemmer over fylkesmann tingrett nav leger politi ja hele vårt hjelpe system ! Dem leker både politi lege og psykologer ! Og dem omsetter barn for penger – for den miste ting – vi lever i et diktatur i Norge ! En må være klar over at vi er utsatt for sadister som elsker og undertrykke og er kyniske i en hver sammenheng , dem liker og påføre smerte – derfor vil befolkningen regulere seg selv og gå til krig mot systemet ved og demonstrere – politi kan ikke stilles ansvarlig i slike saker da dem har ikke kompetanse – en må fjerne organet Bv – for og fjerne redselen folket lever med , hver eneste person i samfunnet er berørt av Bv , som i flere ti år har drevet med makabre ulovligheter uten å ikke bli stilt ansvarlige ved brudd på loven – noe som gjør at kriminalitet øker i landet , da respekten blant menneske avtar vi går rett å slett til angrep i redsel – og dette er diktatur ! Når en Bv tjener fra 3 til 50 millioner i året ved firma hvor politikere har aksjer i firma ( å dem ikke ivaretar familier mot et makabert system men bedriver levende menneke ( handel ) ) blitt den nye inntekts kilden for politikere respekt løst og ender opp som et diktatur ! En mørkt teppe brer seg over befolkningen , som Bv hver dag kidnapper barn fra trygge hjem og gode foreldre , det viser seg i alle saker utag kun noen få , at barnet har det trykt og godt i sine hjem , hvor disse barna og foreldrene blir skadet i sjelen grunnet påførte traumer av Bv , hvor dette igjen kan føre til at Bv får nokk en ondsinnet grunn og bruke mot offeret , dem tilbyr psykolog med krav om psykolog og bruker det mot foreldrene etter ent behandling , det vil si – barnevnet setter en sum på barnet , jo svakere dem anser dem for og være jo mer aktuelt for adoptiv foreldre – også grunnet høye bidrager som foreldre må betale , og statistikken sier oss at barn i fosterhjem får langt større skader i et forterhjem en å vokse opp med sine egne ! Bv angriper befolkningen som om vi skulle være tilbake stående , hvor vi har en helt annet kultur i Norge som tilsier at vi er godt skodd personer til omsorgs evnene for våre barn , selv om enkelte proner trenger støtte er ikke dette dermed sakt at dem har rett til å selge og omsette deres barn fordi Bv har aktuelle kjøpere på tapetet , vi et menneker og vi er ikke feilfrie , men skal ikke straffes av denne grunn – straffes daglig blir vi alle av et system som Bv som leker seg med menneke sjebner ved og leke politi lege og psykologer hvor retts systemet ikke er selvstendig i forhold til loven ( Bv må stoppes da dem ikke er humane og noe humant må på plass ) Bv følger ikke opp alle di tusen på tusener dem omsetter til vilt fremmende personer , et lyn kurs gir deg retten på kjøp av barn i Bv , helt uten kontroll system , hvor barn omsatt av Bv kan faktisk befinne seg i et såkaldt Vatikanet – penger er makt – og det følger bidrager med barnet – og staten betaler – Bv driver dobbel moral – det beste for barnet – er nå konstanterer er en illusjon hva barnets beste omhandler – hvor barn aldri får komme hjem til sine egne og til sin mamma og pappa – ingen politikker blir stilt til ansvar for hvor barna som er feil plassert befinner seg – og Bv fremstår som en spøkelses by hvor savnede barn danser rundt i deres arkiv – ved mødrehjem blir hele 70 prosent av barna fratatt sine foreldre dette er skyhøye tall , barn kidnappes også på skoler og i deres hjem av Bv – hvor det er 25 prosent foreldre som får se sine barn med gjennomsnitt 1 gang i måneden , altså det er barn som kun får se sine foreldre med 1 gang i måneden – dette er forhold Bv skaper og kreerer med sine mange påståtte grunner for og splitte familier og ødelegge gode familier rundt om i Norge – uten og ikke bli stilt for retten med sine makt overgrep mot barna ! Da Bv påfører barna både mer skade og større skader en det foreldre er i stand til – en annen ting er også at der det vikeligheten er behov for hjelp og granskninger er ikke Bv inne i bilde og sjekker ut ved og sørge for og også engasjere et politi ! Slik at Bv misbruker loven noe hele den norske befolkning er fult kalt over og slike forhold må in under di straffe rammer som gjelder. Hvor foreldre , familier , venner , sliter seg til grunne i en makaber kamp i et grusomt korrupt system hvor justis mord og psykiske overbelastninger grunnet savn og sorg er et faktum ! Amen

    Likt av 1 person

    1. Ja dette er så sant så san t det du skriver her. Takk for dette flott lange innlegget;O) Vi skal nå 9 Mars til Wien en hel gjeng menneskerettigheter forkjempere og demosterer mot Norsk barnevern, foran den Norske Amabssaden i Wien, forå vise til et dysfunksjonelt norske barnevern som ikke fungerer. Europa er sjokkert… Norske befolkning er feige og har det for godt, svært få våger å stå opp å vise til den urett som forgår i Norge ang barnevernet! Vi må ikke gi oss, stå opp vis til denne uretten Folkens! Takk igjen for dine flotte ærlige kraftfulle ord!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s