Helleland ville ikke gi kommentar til BBC-dokumentar om norsk barnevern…Hvor er hennes kompetanse for å sitte i denne stillingen det er et hån for våre barn.Hun velger å holde seg unna hvorfor? Barne- og likestillingsministeren er ansvarlig for forbrukernes, familier, barns og ungdoms rettigheter, samt for diskriminering og full likestilling mellom menn og kvinner. Den som sover i Demokrati våkner i diktatur…Jeg sov for lenge men når er jeg våken…………….

Barne- og likestillingsministeren er ansvarlig for forbrukernes, familier, barns og ungdoms rettigheter, samt for diskriminering og full likestilling mellom menn og kvinner.Hvor er hennes oppgave med å gå inn å se hva forgår i vårt land…hun burde snu alle steiner å kjempe for rettferdighet og at barna får rett behandling og skal få leve sammen sine foreldre så lenge det ikke er vold,rus eller misbruk/overgrep fra foreldrene.Hva om hennes barn ble fratatt henne fordi hun er så mye borte fra dem? Det skjer jo selvfølgelig ikke, hun er jo vernet for disse maktovergrepene fra barnevernet! Fordi hun valgte å gå inn i politikken og bedrive sitt spill der med alle sine medspillere og kameraderi…..

Hvordan kan hun sove etter alt dette som kommer frem i vårt land…alle de barna som opplever alvorlige overgrepene i sine liv hva med deres barndom? Hva med deres foreldre og familiene deres? Kan ikke se noe som tilsier at hun har jobbet med barn/ungdom eller noen form for utdannelse inne det området ( se henne biografi under her) Det blir nå lagt inn kjærlighet i barnevernloven – Barn og unge skal bli møtt med trygghet, kjærlighet og forståelse, og det er viktig med familiene! Masse flotte ord men hvor er handlingen? Hvorfor går de ikke inn i de saker hvor barna allerede er blitt flyttet å ser på de med nye øyne, snakker med foreldrene ser på hva som virkelig var grunn for omsorgsorgovertakelsen!Det er flust med penger til å få inn mange kompetente mennesker som ikke er kjøpt av det offentlige!

Det MÅ jobbes med å tilbakeføre barna til sine foreldre ♥♥♥ Helleland var kulturministrer og der burde hun ha forblitt…Helleland denne jobben handler om barna – levende mennesker med følelser og behov for å bli sett, hørt og trenger menneskelig kjærlighet og som faktisk har rett til sine biologiske foreldre som elsker barna sine overalt på denne jord! Slutt å leke med andres liv! Barna har en rett til en fremtiden sammen med sine foreldre. Dette er alvorlige maktovergrepet som berører barna våres, hvor det blir brukt manipulering, løgner og de skapes foreldre-fremmedgjøring/PAS og samværssabotasje. Alt for mange barn er på vei til å falle i grus pga av barnevernets inkompetanse. Politikerne lukker øynene!!!

Er ikke våre barn like mye verdt her i Norge?

Nei tydeligvis ikke….Jeg er rystet over at vi tillater å ha en person ved denne stillingen som ikke vet hvordan barna har det når deres foreldre blir fratatt dem og hvordan dette skaper uro i kropp og sinn. Skadene blir psykisk og fysisk syk- om de overlever dette ;O( Så mange som tar sine liv etter år under barnevernet.Nylig en gutt på 19 år som ble funnet død i en offentlig leilighet(se under her) Det offentlige/barnevernet har så mange liv på samvittigheten om det finnes en samvittighet i dem da…. Dette koster Norge milliarder på milliarder dette maktovergrepet som begås mot våre barn av dette så kalte barnvernet.Hvorfor gjør ikke Norge noe for sine medmennesker???Hvor er neste kjærlighet? Hva gjør at de som jobber i politikken/kongelige/kjendiser eller i barnevernet er mer skikket til å være så mye bedre foreldre en oss andre?Om noen vet det så vil jeg gjerne få vite det! Det blir sagt at alle barna er statens og vi alle er staten…..Den som sover i Demokrati våkner i diktatur…Jeg sov for lenge men når er jeg våken…………….

Barneminister Linda Hofstad Helleland ville ikke kommentere BBC-dokumentar om norsk barnevern

https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/bbc-med-dokumentar-om-norsk-barnevern/3423521573.html

Familiens femårige kamp mot autoritet

https://www.bbc.com/news/world-europe-45637040

Stillheten i Norge♥♥♥Norges Skjulte skandale fra BBC

https://www.bbc.com/news/resources/idt-sh/norways_hidden_scandal?fbclid=IwAR3qUNhANIUzeY29qbtOptK7Lra5yx01PbiaoCG8yapetvcoSraqNelEK3A

 

Barn død etter å vært under barnevernets maktovergrep ;O( men mange blir ikke engang fanget opp å tatt med i denne statistikken her!

Hva med alle fra 2001-2018?

død underbv

 

Denne kom inn på facebook på fredag 3.8 2018  ♥ Hvil i fred ♥

død

Vi har ikke råd til å miste flere barn/ungdom

Biografi om Helleland, Linda C. Hofstad

https://www.stortinget.no/no/Representanter-og-komiteer/Representantene/Representantfordeling/Representant/?perid=LCH

https://www.regjeringen.no/en/dep/bld/organisation/minister-of-children-and-equality-linda-hofstad-helleland/id2586348/

https://resett.no/2018/08/05/bbc-med-dokumentar-om-norsk-barnevern/

Her ser vi hva som skjer med barna som blir satt opp mot foreldrene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s