Hva skjer med et barn når den blir fratatt sine foreldre og familien sin? Hvordan har den lille hjernen og kroppen det?Hvorfor hjelper de ikke familier hjemme? Hvorfor gis det ikke samme penge støtten til familiene som det gis til fosterhjem, beredskapshjem, institusjoner? Så kunne barna og familiene få hjelp hjemme? Det brukes 20 milliarder i året på barnevern! Hva med at pengene ble brukt på at barna kan komme hjem? Få hjelp til å være med sine nære og kjære- Mamma og Pappa. Dette vil koste samfunnet mye mindre om de hjelper hjemme! Jeg er et lite eksempel på det; jeg spurte barnevernet om hjelp hjemme pga ME/CFS syk og hadde 2 skuldre som jeg skulle operere den vinteren, da var min datter 9 år. Hun hadde behov for å bli fulgt til og fra skolen 2-3 ganger i uka, da vi hadde en litt vel trafikkert vei hun måtte krysse på skoleveien og jeg ville ikke at hun skulle gå aleine der.Vi kunne fått hjelp til butikk handling 1 gang i uka og avlastning i helgene pga min sykdom.Jeg tok ansvar og spurte om hjelp! Hmmm men nei da ble hun heller flyttet i fosterhjem, som ble frivillig tvang for vis jeg sa nei så ville de allikevel gjøre det! Jeg ønsket ikke at hun skulle flytte i fosterhjem til min Eldste datter da vi var i en konflikt og det ville heller ikke være bra for rollesituasjonen mellom oss, dette var også noe barnevernet var enig i! Denne konflikten tok uante høyder med løgner på løgner om meg. Vi hadde ingen sjans…. samme hva min datter sa eller jeg sa; hun ble flyttet vekk fra sin mamma med litt samvær som er blitt til null samvær!!! Selv om BV sa at dette heller ikke var bra at hun måtte stå i lojalitetskonflikt! NÅ Samværssabotaje! Nå er hun blitt dyttet inn i foreldre-fremmedgjøring/ PAS (link under) og på vei utover stupet…. Dette er super alvorlig og det offentlige kan selvfølgelig svært lite eller vil ikke vite noe om denne situasjonen barna blir offer for-De er faktisk bevisstløse!!! Dette er våre skattepenger,vi betaler for å ødelegge barna våres og familiene! Barnevernet flytter barna våres vekk til andre hjem/fosterhjem, der er jo alt så mye bedre…Hvor er kompetansen til de som jobber i barnevernet? Fosterhjemmet får lønn, ferier, avlastning etter behov, klær, tannregulering, briller, sykkel, hjelp til aktiviteter, hjelp til konfirmasjon m.m mens når jeg søkte om hjelp til SFO som da kostet 470,-pr mnd og som ville gjøre at hun kunne få hjelp til lekser og dagen ble litt lengre på skolen, så jeg kunne ligge lengre og være mer uthvilt til jeg hentet henne igjen. Fikk avslag et halv år etter hun hadde flytte i fosterhjem. Min datter ble spurt av barnevernet hvor hun ville bo, hun sa ; hjemme hos mamma og være hos søsteren i helgene og at hun ikke opplevde at mamma var så syk…men nei de valgte å flytte henne langt fra meg! Ingen hørte på henne da eller de første årene hvor hun uttrykte at hun syns dette var ubehagelig, å stå i midten av konflikten osv osv.(se sorgen hennes under her) Jeg har mange dokumenter fra barnevernet, som beviser hennes rop om hjelp! Nei…. barnevernet bruker ingen energi på hennes liv som blir så totalt ødelagt! Nå er hun foreldrefremmedgjort/PAS med år med hjernevask/løgner om meg! Dette har koster samfunnet flere million i året å flytte henne vekk fra meg og ja vis ikke mer…. Slik ser mitt regnestykket sånn cirka ut: 2 stk personer som skulle godskjenne fosterhjemmet (sikkert flere) -kurs for å bli fosterforeldre- veiledning hjemme i fosterhjemmet «Atlas»-talsperson for barnet x 4 pr år – 8 forskjellige tilsynsførere ved samvær a 4 timer + kjøring/henting – tilsynsperson for barnet 4 x pr år-tilsynsperson i hjemmet 4 x pr år – 4 stk advokater for barnevernet og 4 stk advokater til meg. Flere Sakkyndige personer når det har vært oppe i Fylkesnemnda, lekdommer, Fylkesnemndsleder og fosterhjemmet lønn.Ja og alle de som jobber med og for barnevernet! Tja i 5 år har hun bodd borte og har vel kostet oss i Norge vel ca 10 millioner….eller mer til! Nå er jeg frisk nok til å være hennes Mamma på fulltid og vi er 2 voksne personer som kan være her for henne.Hun kan bo hjemme og få være med sin mamma som hun virkelig trenger!Nei vi får ikke gjenforenes…barnevernet og fostermor/min eldste datter har bestemt at jeg ikke er bra nok for henne! Jeg får heller høre at jeg bare tenker på meg selv når jeg ønsker at henne skal bo hjemme! Det er faktisk jeg som er hennes mamma! Dette er blitt helt sinnssykt og barnevernet uttaler barna som «VÅRE Barn» dette fortalte saksbehandler på sist møte….Våre barn….! Hva koster ikke dette samfunnet både i smerte, sykdom og penger? Milliarder og hva med alle sen skader som selv-skading, PTDS, rus, vold, Psykiske og fysiske sykdom ja listen er laaaaang! Så har vi alle selvmordene som blir hysjet ned, der er det altfor mange sørlige tap!Ja mange foreldre tar også sine liv under denne makten barnevernet utøver- de skyver dem ut i det mørkeste mørket! Vi har ikke råd til å miste flere liv og liv kan ikke måles i penger!!!Husk det kommer erstatnings krav fra barna, fra den vonde tiden de hadde med maktovergrep og tapt barndom med sine foreldre…..Ja dette koster milliarder både under og etter barnevernet har bedrevet sitt hærverk på barna og deres familie! Så mitt spørsmål er til dere der ute, hva gjør at det offentlige aksepterer at dette skjer? Hvorfor ser de ikke at barna trenger sine foreldre? Hvorfor krenker de barna våres med å holde de vekk fra sine foreldre? Det handler jo ikke om penger…..for som dere ser, penger er ikke noen utfordring når det gjelder barnevernet…..Tvertimot! De samme personene kunne jo jobbet med familiene hjemme og rundt for å hjelpe dem på samme nivå som når de tar barna vekk fra foreldrene og familien! Det som også er forunderlig er at det er veldig sjelden det er rus, vold eller overgrep som er grunnen for at barna må flytte/omsorgovertagelse! Hvorfor gjøres ikke noe? Er barna våre ikke så mye verdt som politikernes? Er det pga sysselsetting og barna våres er blitt en handelsvare? Dette må stoppes ! VÅKN OPP DER UTE. Husk barna er vår fremtid og fortjener kjærlighet, respekt, støtte,omsorg. De trenger sin Mamma og Pappa ♥♥♥ dem er de viktigste i barnets liv!

♥♥♥

krenkelse

Her er noe min datter skrev til meg etter at hun hadde flyttet i 2013. Det ble det også slutt på da fostermor/min eldste datter så det som tilsniking av samvær ;O(  Totalt Stopp på brev,tegninger 

sorg

 

sorg 2

 

 

Jeg gråter hverdag over alle disse maktovergrepene som forgår på både barna og deres foreldre.Vær så snill våkn opp kjære medmenneske ♥♥♥♥♥♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s