Her er det en debatt fra 2016 om hvordan Norge begår sine maktovergrep mot familier på familier.Dette forgår ennå og de begår stor lovbrudd som de velger å lukke øynene for! Dette er en grusom handling og barnevernet begår med store ødeleggelser på barna og deres foreldre….. Her under er en viktig debatt som handler om det barnevernet som ikke fungerer,men som så mange tror fungerer. Hjelp våkn opp kjære medmenneske.♥♥♥

Nelson Mandela

 

Dette er fra hva jeg svarte etter debatten he he ble litt ivrig jeg……

Wooow de prater bare vås….De burde gå inne i enkelt saker å se hva som forgår virklig forgår. Det fabrikkeres dokumenter, det skapes løgner…….Bekymringmeldinger blir ikke sjekket for fakta….Barna blir ikke sett, Barnevernet bruker uthalings tid for å få barn til bli hjernevasket…Foreldrefiendtlighet/PAS dette kan barnevernet ingen verdens ting om! Barnevernet bruker fosterforeldrene til å skape splid mellom foreldrene som igjen gjør barna redde usikre,velger lag og blir sittende i en lojalitets-konflikt. Så hva er alvorlig omsorgssvikt? Dette er jo noe som skapes når barnevernet kommer inn å skal «redde» barnet fra hva.? Barna kommer ut på andre siden etter år under barnevernet i psykiskubalanse ,tar sine liv er rusmisbrukere.Er det dette barnevernet vi skal ha i Norge? NEI… Det er så sjelden verken vold,rus eller misbruk i de saker som barna har måtte flyttet hjemmene i fra/omsorgsovertakelse! Oftest så står det dårlig foreldreferdigheter, dårlig emosjonelle foreldreferdigheter, foreldrene er ikke veiledbare ja listen er lang og trist. Men det blir aldri jobbet med noe av det som de påstår foreldrene har, ei heller konflikter i familiene! Sier her at de hører på barna…vås, de hører bare på barna om det er noe som barnevernet ønsker å høre og eller får barna til å si! Barna må velge lag, blir hentet med makt, både av politiet og barnevernet som igjen blir alvorlig traumatiserte får store psykiske problemer, angst, PTSD m.m og alt for mange tar selvmord enten som ungdom eller som voksen.Ja selv foreldrene blir dyttet utfor stupet..Jeg er rystet over så liten kompetanse som disse menneskene har både her i debatten og i barnevernet. Så VÅKN opp ikke sitt og sov, tror på alt som blir sagt alle de fine ordene. Jeg skal gi dere saken min jeg så kan vi jo snakke etter det!
Ja som Einar Salvesen sier vi må gå inn der det ikke fungerer i den mørke flekken….følge opp foreldrene hjelpe til så barna kan få flytte hjem igjen. Som det står så fint i barnevernloven §4-16 Wooow hun Mari Trommald må jo være helt hjernevasket av barnevernet….Hun sier at er den sånn at vi ikke tror på rettsystemet i Norge. Nei det funker ikke barnevernet har all makt! Barnevernet er jo de som skriver prosesskriv og advokater og sakskyndige er kjøpt og betalt av barnevernet. Vi fikk ca 5 timer med vår advokat som skal gå igjennom flere hundre sider med saksdokumenter. Vi foreldre får kanskje 1 uke maks 2 til å forbedre en sak med vår advokat inn til fylkesnemnda mens barnevernet har 3 måneder og kan selvfølgelig bruker mer om de trenger….Og til deg Mari Trommald så er ikke fylkesnemnda en rett , det er et forhandlingsmøte» kalles det» og jeg har vært der og det var ikke mye til forhandling…Der lo og hånet de mine vitner deriblant Einar Salvesen som var mitt sakskyndig vitne på tlf. De trakasserte meg. Barnevernet fikk mye flere timer i boksen med sine vitner, en jeg og mine vitner.Ikke likeverd der nei! Og jeg trodde en skulle snakke sant ? og avlegge ed gjorde vi også. Det ble lagd diagnoser av meg av saksbehandler for barnevernet (psykisk-ustabil) ingen legeerklæring på dette! Og Fylkesnemndsleder brøyt ei heller inn, jeg ble kalt Ondskapsfull av BV, da jeg ønsker min datter hjem igjen, da jeg er frisk nok til å være mamma igjen! Lekmann hadde ikke lest prosesskriv fra Barnevernet, ei sakskyndig psykolog, Nemndsleder hadde skummet igjennom 200 dokumenter som hun sa! Så alt barnevernet sa ble sannheten. Selv det som vr det viktigste i saken Barnet som sitter i en stor lojalitetskonflikt ble ikke vurdert eller skrevet i prosesskrivet fra barnevernet. Når jeg nevnte det så ble det hånet og sagt den såkalte konflikten….. Jeg har ropt i 5 år om å få ryddet opp! Så har min uskyldige datter blitt offer for at vi voksne ikke rydder opp. Hun har måtte sitte i en alvorlig lojaliteskonflikt mellom fostermor/min eldstedatter og meg mamma ;O( Dette har pågått i årevis og ingen gjør noe, selv om alle er enig at dette ikke er bra for henne, bup, fylkesmann, leger, psykologer, jeg og barnevernet….Neida vi gjør ingen ting for denne jenta, eller jo vi holder mamman hennes vekk! Da er problemet løst! WOOOW sier jeg igjen! VÅKN opp
Flott dette Vibeke Løkkeberg sier at vi skal finne det som er sant….Hallo og hvordan skal en finne ut av det når bare en side blir sett! ;O( Hvor er begge sider av sakene,?Den er barnevernet og fosterhjem/institusjonene redd for skal komme frem i lyset…derfor har snart alle foreldre med samvær, med en tilsynsfører som våker over samværene så ikke sannheten skal komme frem .At barnet eller ungdommen skal få si det den opplever, har lyst til. i samvær så skal en ALDRI snakke om hva barna tenker eller føler. eller om den vill hjem eller ei…Hvorfor ikke det? Dere der ute…… Så ja Vibeke Løkkeberg sannheten kommer ikke frem det kan jeg skriver under på ;O( og helt sikkert mange med meg! Hun sa og så flott at barnevernet bør legges ned og noe annet må opp….Dette støtter jeg fult ut!

 

Skjer det ofte at barn blir akutt plassert blir hun Sidsel Katralen -Advokaten for Elden spurt om…Hææææ… Hvor hun svarer så flott og sant at 1 er for mye……! Hun viser et flott bilde av virkeligheten og ser dette på nært hold!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s