Ja jeg undrer meg hvorfor skjer det så mye vondt med oss mennesker imellom? Hva har skjedd på vår jord.Vi lever i frykt og sorg med penger som styrer som er blitt våpen en makt! Husker før så ble det sagt at det viktigste i livet vårt er helsen…..jaggu sa jeg smør…. uten penger ingen helse….Må jo ha penger for å bevare helsen.Penger er makt…ikke kjærligheten.Når jeg ser meg selv i speilet, så ser jeg 2 triste gråtefulle, sørgelige øyne, akkurat som om livsgnisten er på vei vekk…. Jeg har fått et liv å leve, men lurer på hva gjør det med meg, se all ondskap, samme hvor jeg snur meg- i aviser, på tv, på radioen, i byen, på facebook, familier, venner, naboer som ødelegger hverandre! Det gjør vondt i brystet og tårene ligger i øyekroken over den ødeleggelsen som skjer i vår verden og med vår moder jord. Mennesker dreper for fote, det voldes, lyves, stjeles, mennesker tortureres, voldtas, misbrukes, korrupsjon er blitt dagligdags kost rundt på alles bord…. en er kanskje utenomjordisk om en ikke er med i den klubben! Staten Norge er blitt et skuespill hvor alle later som alt er bra og vender de mennesker som trenger hjelp Ryggen! Ja det er så mye vondt. Hvorfor det? Se på filmer som lages i dag- jo mer vold jo bedre…Vold og elendighet selger….Det er blitt underholdningen vår….Hvorfor det? Når jeg selv sitter i et voldsomt maktovergrep under barnevernet så selger ikke det? Nei tvertimot….Kanskje jeg må lage en film…for sannheten overgår fiksjon! Bok blir det…..En dramagrøsser i flere bind….Hmm barnevernet ja… da skygger menneske unna, vill ikke høre, snakke eller ta i det! Hvor er empatien, medfølelsen for alle de som sitter i den sorgen og tapet av sine barn! Så mange barn og foreldre som sliter og dør faktisk…Tar sine liv.Det er som om liv ikke har verdi lenger…Det blir skrevet brev om hjelp for å få tilbake sine barn til å gå inn i enkelt saker som sendes til politikerne, fylkesnemnder, sivilombudsmenn, rådmenn, fylkesmenn,ordførere, kjendiser, psykologer ja listen er lang….Hvor er støtten og hjelpen? Avisen våger neste ikke å skrive noe lenger….Hvorfor sånn stillhet? Penger og redde for sine jobber….. Se på jorda vår den er under et sterkt press, den jobber som en galning for å holde seg oppe…og vi tror alt er evig…ingen har overlevd ennå! Vi alle ønsker å ha det godt, vi må tenke på det som kommer og at vi kan gi våre barn en god fremtid på vår moder jord! Alt for mange tenker bare på selv….og ser ikke skogen pga av alle trærne. Mange store Ego strukturer i vårt samfunn….Hva med våre barn og deres barn? Fortjener ikke dem å oppleve vår flotte jord, med skog, blomster, bier, rent vann, ren luft, ren mat Vi har glemt vår tilhørighet til vår jord, vår medmenneskelighet og kjærlighet. Jeg tenker selv ofte på alle de som ikke våkner i en seng, som ikke har mat på bordet, alle som lever i frykt, sorg, overgrep vold ja smerten er stor rundt om for mange, selv i Norge et av verdens «lykkeligste» land så lever mennesker i frykt i sorg og i fattigdom!Tenker på alle som lider sitt tap, sin sorg og er syke. Gamle som unge vi alle har et ansvar for å vise omsorg og kjærligheten. Jeg er bare lille meg, føler at jeg ikke får gjort noen verdens ting, kjenner meg maktesløs…ser også et land på vei inn i diktatur….Får ei ikke lov å fortelle sin egen sannhet, ei ytre sine meninger.Hvor er vår ytringsfrihet? knebles for sannheten…hva er det? Trues til taushet. Mange lover for ditt og lov for datt men har en penger så slipper en unna…Så er det også slik at den ene loven slår ihjel den andre….Nå er det sånn at en må være forsiktig med å ta bilder for å ikke støte andre, kan bli anmeldt om en glemmer det og legger ut bilder av sine nære og kjære på facebook! Satt på kaffe i Oslo, min kjære og jeg, vi overhørte ei jente i 12 års alderen som sa til sin bestefar når han tok bilder og filmet.Du må spørre meg først eller så kan du bli anmeldt ….Dette sa ei lita jenta..hva er det som skjer….Jeg satt her å så på Skoleboka til min datter (tatt for 5 år siden)….masse flott bilder av barna i skolegården inne som ute, men ingen snakk om lov eller ei! Jeg personlig syns det har blitt litt mye hysteri….. Jeg forstår ikke dette? Klart mye en skal høre før øra dette av…..Det er en ting jeg forstår og det er at barnevernet er hevet over alle lover og har alt for stor makt! Og har du penger så kan du slippe unna mye….Så summen = makt og penger, det som styrer vår verden/vårt land….det er også det som ødelegger. Et stor Paradoks! Så hadde jeg hatt masse masse masse penger så hadde jeg hatt makt til å gjøre noen gode endringer i vårt land…. Nemlig hjulpet alle de uskyldige barna og deres foreldre som er under barnevernets maktovergrep, gått til sak-saksøkt dem for den urett som de har begått og fått rettferdigheten til å seire! Så kunne jeg med masse hjelp fra flere fått endret på noe av denne ondskapen…..Ja noen ord i dagen fra meg og håper vi alle gjøre vårt beste for å hjelpe hverandre og vår moder jord ♥♥♥ Husk vi alle er bare på låns……Så en nydelig sang under her av Lille Bjørn Nilsen

 

♥♥♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s