Som om sangen er lagd til meg….Det finnes ikke nok tau til å holde meg nede…..Jeg må kjempe for min datters rettferdighet og rett til sin Mamma.Jeg kjemper for oss to Amina♥♥ for vårt liv i sammen.Mamma stopper ikke denne kampen før sannheten står i lysets sentrum. Jeg ligger i grøfta….ser stjernene som skinner for oss begge. Samme hvor vi er Amina, så er stjernene der, de blinker for oss ∗∗ Du er alltid i mitt hjerte-nær til evigheten. En dag vill du og jeg danse i sammen igjen, le og gråte, ja alt som livet er ….du flott yndig skjønningen til mamma. Det kan ingen ta i fra meg…min kjærlighet til deg Amina jenta mi. Tenker på deg hverdag og sender over styrke og kjærlighet i universet for at vår kjærlighet skal seire til slutt ♥♥ Mamma

mor og datter∗∗∗

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s