Foredrefientliggjøring/PAS video under her med Terje Torgersen. Foreldrefiendtligjøring er det som skjer etter et brudd med foreldrene, om foreldre er i en konflikt ;O( Barna blir så stående i en lojalitets konflikt. Hmm verdens beste land og bo i ? er vi så sikre på det?sier han: Nei her forteller han om et land som ikke våger å ta tak i barneloven, det er kun et papir….En papir-lov! Under her kan dere høre det jeg har sagt hele tiden…..men som få eller ingen vill hjelpe meg med å bevise! Jeg har jo ingen ting å si, er jo bare ei «gal» mamma som vil sin datter sitt beste! Jeg vet og kan selv masse om dette, da jeg selv var et offer for denne Psykiske-mishandlingen i min egen barndom…»heldigvis» og trist sier jeg, så døde pappa da jeg var 12 år, så da slapp jeg å oppleve mer av dette spenningsfeltet – velge lag mellom mamma og pappa! Sårene er der, tro meg…. og nå i denne prosessen så blør og vesker mine sår for fullt…. Jeg ser min egen datter, hun er et offer for hva Fostermor begår mot henne, hvor hun setter henne opp i mot meg!!! med fullt samarbeid fra barnevernet. Nå har de skapt Samværsabotasje og dette sier Barnevernet og fostermor er min datter som har valgt….. etter 5 år med hjernevask!!! Tror de jeg er dum?Ansvarsfraskrivelse, de er ikke gode…Må ha hjerter av is-Ishjerter…. Nå er min datter blitt en linedanser og hvor hun må prøve å holde seg oppe med fostermor, der bor hun, hun får mat og ja hun har valgt lag som hun selv har sagt mange ganger til Barnevernet og til meg i 5 år ;O( Det er stillhet om dette tema i vårt samfunn, ingen våger og ta dette på alvor! Hva gjøres ? ingen verdens ting! Men en dag så kommer sannheten frem, trollet sprekker! Dette er et alvorlig psykiskovergrep en maktarroganse, en undertrykkelse, et maktovergrep, feighet og likegyldighet. Hva gjør ikke dette med våre barn når staten Norge tillater at dette bare blir skjøvet bort, dyttet under teppe, tier i hjel. Hvor er politikerne og vårt psykiskhelsevesen? Vi har så mye depresjon og psykiske-lidelser i Norge og foreldrefientlighet skaper intet godt miljø inne i hodene til våre barn, tvert i mot! Den som tier samtykker heter det!!! JEG ROPER FRA MITT HJERTE♥ HJELP BARNA VÅRES! Lytt til denne video, del videre så er dere med å så et frø. Barna er vår fremtid og fortjener at vi bryr oss om dem♥♥♥

Her skrev min datter til meg før fostermor stoppet alt av tegninger,brev og kontakt med meg!!!

mamma er best

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s