Slipp våre barn FRI la dem komme hjem til sine foreldre NÅ. De trenger sin Mamma og Pappa og resten av sin familie.Vær så snill våkn opp å hjelp oss til å få våre barn hjem igjen. Jeg ber på mine knær …..Jeg roper ut min sorg mitt savn for min kjære datter, hun er i mitt hjertenært og kjært som trenger å bli sett og hørt! Hvorfor hvorfor blir vi ikke tatt alvorlig, hvorfor blir vi ikke sett eller hørt??? Hvor er neste kjærlighet, empati og medfølelsen? Hva er vi redde??? Det er så mange barn i Norge som ikke får oppleve sine foreldre, sin Mamma og Pappa.Vi må kjempe stå sammen, å vise at dette akseptere vi ikke!!! Barna er uskyldige og er offer for dette som vår stat/barnevernet ja hele vår nasjon……..Det blir fabrikkert løgner på løgner, barna blir manipulerte og kommer i foreldrefiendtlighet på grunn av hva ……? Jo penger og makt.Er dette en verden vi skal ha??? Nei……Barn og foreldre tar sine liv. HJELP oss til å få Stopp på disse maktovergrepene- stå opp og bry deg om.Slipp våre barn FRI la dem komme hjem til sine foreldre NÅ. De trenger sin Mamma og Pappa og resten av sin familie.Jeg ber dere der ute hjelp oss å få våre barn hjem igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s