Les denne rørende og vonde opplevelse disse 2 foreldrene har måtte bli offer for.Det har vært tøffe år med masse motgang og som andre ikke vill forstå eller kan forstå! Så hva om du der ute lytter, ser og prøver å tenke deg selv hva det innebærer å miste sitt barn, det mest dyrbare og kjæreste en har.Bry deg om, snakk og strekk ut en hånd- Dette den skjulte sorgen…ingen som kommer med blomster, mat/kake eller tar en prat. Ei heller presten, nei barnet er jo ikke død!!! Nei men det er verre en det…for en går der i livet og får ikke oppleve sitt eget barn! Som lever vekk, langt vekk…..Den smerten kan ikke beskrives den er så Vond…..føles som om en skal rives i filler hver dag, smerter i brystet, hodet som er på høygir tanker om hvordan går det, hva gjør hun, spiser, skole, venner, syk, søvn… ja tankene er så mange! Vondt å være ute i livet i dagene, ser familier med unger, og jeg selv elsker barn og deres ærlige barnlighet. Det blir oftest et smil eller et hei og noe ord….Barn er så rene å uskyldig. Men når barn blir offer for barnevernet da begynner en kamp om å tilpasse seg, lure og utslette seg selv, så kommer lojalitetskonflikten mellom foreldre og fosterforeldrene.Barnet blir utslettet, identiteten hvem er jeg? En kamp som er uutholdelig og ødelegger barna på det groveste! Denne urett som foregår i vårt land! Jeg har måtte leve den stille vonde sorgen hvor jeg har møtt nye bekjentskap hvor jeg ikke våget å si noe om min datter at hun var tatt av barnevernet, skammet meg tiet og valgte å ikke fortelle om henne…trist men sant, jeg kjenner tårene nå når jeg skriver dette wooow helt uvirkelig alt det jeg har måtte tåle å leve og lever! All trakassering, fordømming og løgnene. Barnevernet som sier jeg må bare holde meg unna, hun har nå fått ny mamma og det må du aksepter….Hæææ er det mulig hørte jeg riktig? (har opptak) tenk dette sier ei som jobber i barnevernet??? Tankene går til min kjære datter, hva med henne, hva er hennes tanker savn og sorg, hva gjør dette med henne? En dag……

Noen ganger må man bare engasjere seg. Dette er en sak som mange kan ha mye å lære av. – Psykolog Ragnhild Elisabeth Pettersen

FONTENE.NO
Da Vibeke Morrissey og Ken Joar Olsen mistet omsorgen for den første datteren sin, var oppfølgingen en telefon fra jordmor om hvordan Vibeke kunne pumpe seg tom for melk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s