Endringer i barnevernloven fra 1. juli Hmm javel… tror ikke noe særlig på at det blir noen endringer! Det sies brent barn skyr ilden….Brent voksen skyr og ilden…… Du Linda Hofstad Helleland (H). barne- og likestillingsminister er enda verre en forgi minister…..;O(

snehvit

 

NEI…… Barnvernet ønsker ikke at jeg biologiskforeldre skal ha noe med sin barn å gjøre……Dette satt teamleder å fortalte meg  på møte hos barnevernet.Jeg må bare trekke meg unna, hun har nå ny mamma sa hun! Er ikke dette ondskap så vet ikke jeg? Godt jeg har opptak , så jeg ikke tror at jeg er gal og har funnet på dette selv……Jeg har ALLTID  med Trond på alle møter og ei venninne av meg. Heldigvis(eller trist) da får dem også oppleve denne Heksejakten de begår på meg, de får også se og høre hvordan jeg som mamma blir trakassert på det verste! Så ta ALLTID  opptak og hør på dette, skriv så mot referat til barnevernet m.m Alt som blir sagt og fortalt på møter er ikke det som står i referat, du må spørre etter dokumenter som handler om deg selv og ditt barn! Når jeg begynte å lese dokumentene så tenkte jeg hvor var jeg…..hvem handler dette om? som om jeg ikke har vært på disse møtene! Dette ble helt krystall klart for meg ….Jeg er sjokket over at mennesker som skal jobbe med barn og familiene begår sånne maktovergrep! Jeg begynte å ta opptak på møtene og leste dokumentene, da så jeg sannheten- om løgnene! Som min sønn og sa etter å vært med på møte hos barnevernet. Var vi på samme møte mamma? Jeg fikk heller ingen dokumenter før jeg spurte etter dem! Jeg var så naiv og tenkte ikke på å spørre etter dokumenter før mange år etter…Ups ikke bra for der står det mye fabrikkerte løgner som alltid vil stå der….Dette blir jo barnevernets sannhet og forfølger meg i alt jeg gjør! Har nå flere bibler med dokumenter…blir bra bok ut av det! Barnevernet tror blindt på når fostermor og andre i familien skriver bekymringmelding på at en er udugelig, psykopat, manipulerende, voldelig mamma osv osv ingen ting blir sjekket opp….Nei passer bra for barnevernet at dette blir stående! Eller alt fostermor sier er sant, selv om historiene hennes endrer seg……;O(  Men om venner eller meg mamma skriver bekymringmelding på at barnet bør ses og høres og at jeg mamma ønsker barnet det beste, da blir det dysset ned og snudd helt på hodet….  så kommer ord som: at jeg ikke ser barnet beste og at jeg er bare egoist, tenker bare på meg selv! Da jeg ønsker min datter det beste, ønsker hun skal bli sett og hørt, at hun skal få bo hjemme hos sin mamma. Jeg selv tok kontakt med barnevernet om hjelp pga jeg var syk. Barnevernets saksbehandlere roste meg opp i sky om hvor flott og stort det var av meg at jeg spurte om hjelp osv osv Samme som den onde stemora til Snehvit….forgiftet meg med masse flotte ord…. det varte ikke lenge før jeg ble tråkke på, spyttet på og trakassert på det verste!!! Så skjult agenda er noe de bruker fortalte saksbehandler selv i en you tub video om kongsberg barnevern vedr familieråd. Så folkens ikke stol på noe ang Barnevernet. Et velment råd fra ei som vet og har opplevd dette marerittet….Virkeligheten overgår fiksjon…..;O(

Løgner skridder frem på laaaaange ben-sannheten kommer etter aldri så sen…….!

Les også John Alvheims 10 bud

 

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/endringer-i-barnevernloven-fra-1.-juli/id2606170/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s