Hør hvordan barnevernet i Ålesund tok 2 tvillinger på akuttvedtak og utsatte dem for alvorlig fare. Ansatte i barnevernet i Ålesund brukte mormors livssituasjon for 30 år siden, og at mor hadde vært i barnevernet som liten, som påskudd for å ta 2 tvillinger. Ingen tiltak ble utprøvd, ingen akuttsituasjon. Ansatte i Ålesund barnevern fjerner 2 premature tvillinger og sender dem med fosterforeldre som i all hast må returnere sykehuset dagen etter. Barnevernets ansatte løy om foster plassering som de hadde planlagt måneder i forvegen. På mødrehjemmet ble det bare gitt gode tilbakemeldinger til mors omsorgsevne, men rapporten til barnevernet var full av bekymringer. De løy til mor hele tiden. På Molde mødrehjem fikk de ingen hjelp, der ble de bare observert og filmet. Barne har nå problemer og ble i begynnelsen dopet ned om natten. Klage til fylkesmann førte frem og viste alvorlig svikt i både mødrehjem og fra ansatte i Ålesund barnehjem. Det ble åpnet tilsyn begge steder uten at noen ble holdt ansvarlige. I tingretten ble mor nektet å fremlegge fylkesmannens rapport, det var dagens situasjon som skulle være i fokus, hvoretter dommer tillot at barnevernet brukt mors tid i barnevernet og livssituasjonen til mormor for 30 år siden! Fosterforeldrene tjener godt, er delvis frikjøpt og nylig kjøpt nytt hus til over 5 mill!

Slå på lyden

4 546 visninger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s