Jeg er Varsler! Jeg hadde sendt en bekymringsmelding til fylkesmann på Barnevernet 21. mars 2018, da jeg ser at de ikke følger opp min datter på 14 år i hvordan hennes livssituasjon er pr i dag. Jeg er ei bekymret mamma og BV har omsorgen for henne og hun bor i fosterhjem. Så under her ser dere gangen med mailkorrespondansen mellom saksbehandler og meg. Hvor resultatet blir full «samværsabotasje». Dette er et skrekkens eksempel på hvor mye makt barnevernet har og at de tar alt personlig. De er totalt inkompetente. Klarer ikke å se hva min datter trenger! Vi er bare 1 familie av 1000 vis som opplever dette maktovergrepet mot barna og deres familier.

Hei igjen xxxx                                                                                Sendt 2 mai 2018


Ja som vi avtalte på forgi møte hos dere,så skulle det det bli satt inn samvær med tilsynsfører.
Vi drar på ferie og hadde vært fint om det kunne ha vært samvær i Juni etter at min datter har avsluttet skolen  22 juni for sommer ferie! Er det mulig for samvær i Oslo og at det blir i helgene? Og på ettermiddagen er vel beste for alle?
Jeg var jo hos fostermor og hele gjengen forgi uke og det var kos.
Jeg ønsker også at vi bruker digital postkasse som vi også snakket om,da får jo jeg all informasjon fra dere der.
Monicha

Hei                                                                                                       svar fra  BV 3 mai 2018

 

Det er jo flott at vi kommer i gang med samværene igjen.  Det kan imidlertid ta litt tid å skaffe en tilsynsfører, men vi er i gang med å undersøke.  Jeg skal ta kontakt med fostermor og høre om det første samværet kan være i Oslo, men vi ble jo enige om at det skal være i nærområdet til jenta fremover.  Hvis vi ikke greier å finne tilsynsfører innen den tid du ønsker,  har du noe imot at jeg eventuelt blir med, hvis det blir f.eks i begynnelsen av juli?  Jeg skal ikke ha ferie i juli.  Jeg skal på fosterhjemsbesøk i løpet av mai og vil da snakke med din datter om hvordan hun ønsker å gjennomføre samværene.  F.eks. på en kafe.

 

Når det gjelder digital postkasse er det ikke noe i veien for at vi bruker det når vi sender deg et brev.  Men unntak når brevet har vedlegg.  Da går det ikke an å sende digitalt.  Så møteinnkallinger, samværsplaner osv kan jeg sende digitalt.   Det er ikke slik at du kan sende på SvarUt til oss.  Det vil komme etter hvert.

Saksbehandler hos BV xxxx

 

 

Hei igjen                                                                                   Sendt fra meg til BV 12 juni 2018

 
Ja nå er det faktisk gått over 8 uken siden jeg ønsket at du igangsatt samvær  med min datter og meg.Jeg sendte deg mail den 13 April på det.
Du har også vært på hjemme besøk i fosterhjemmet.Og du sa deg selv villig til å være med i samvær i begynnelsen av juli, da du ikke skulle ha ferie juli ,som du skrev til meg i mail 3 mai. Jeg bekreftet  at det var greit for meg. Jeg forstår ikke hvorfor det ikke har kommet ut en plan på dette nå, på hvor og når samværene med min datter skal være!
 
 
Monicha
(her er det ingen Hei i svaret)                                                                  svar fra BV 12 juni 2018

Før du hadde møte med barneverntjeneste og besøkte familien på xxxxx, skrev du en klage til fylkesmannen igjen.  Den har vi nå besvart, og det blir nå ikke noe samvær ennå.

 Saksbehandler hos bv xxxxx

 

Hei                                                                                                          sendt fra meg 12 juni 2018


Hvorfor blir det ikke samvær?  Forresten så ble den bekymringmeldingen på barnevernet til fylkemann sendt den 21 mars 2018. Da jeg opplevde at dere ikke tok min datter på alvor vedrørende skilsmissen i familien,noe jeg også ga uttrykk til deg og din leder i møte den 24 april,og jeg viste heller ikke da at Fostermor skulle flytte til xxxx med sine barn og min datter.
 
Dette ble enda et sjokk for meg,da jeg fikk vite det av fostermor i midten av April,rett før de flyttet til xxxx,da var allerede den bekymringmeldingen sendt. Jeg tok kontakt med  fostermor og fortalte henne også at jeg var bekymret for den situasjon og at jeg hadde sagt jeg ønsket å ha familieråd og at jeg hadde ytret ønske om det til dere i barnevernet! 
At dere mottok den etter at vi hadde møtte har vel ikke noe med saken å gjøre ang samvær med min datter? Hvorfor går dette utover min datter igjen? Hva blir fortalt til henne ang min bekymring sendt til fylkesmann på saksbehandling av deg og dere i barnevernet. Jeg er bekymret for min datter som igjen går utover hennes kontakt med meg!
Er dette å ha en god Omsorg for min datter?
 
Monicha
 (Fortsatt ingen hei)                                                                                  Svar fra BV 12 juni 2018

Jeg har ikke informert din datter om klagen din til Fylkesmannen.  Men det har kommet frem at du har en facebookside som du har lagt ut bilder av henne på, og også på instagram.  Din datter er kjent med dette.  Din datter ønsker p.t. ikke samvær med deg.  Ønsker du mer utdyping av dette, så må du ta kontakt med meg på telefon eller be om et møte.  Du har kanskje ikke lest svaret fra Østensjø barneverntjeneste til deg?

Saksbehandler hos BV xxxx

 

Ja som dere ser, så er det full samværsabotasje og furting fra Barnevernet/saksbehandler pga at jeg er bekymret for min datter og varsler Fylkesmann om dette!  De klarte også og lage 2 grunner for at ikke jeg skal ha samvær med min kjære datter NÅ! Bilder på min facebook profil og instagram…Wooow hun er min datter ,jeg har vel rett til å være stolt av henne å vise henne der inne? Fostermor og andre har jo bilder av henne rundt omkring…men det er jo greit! Dette har BV og fostermor lagt opp til hele veien…Adskillelse oss mor og datter ;O( Sette meg mamma på side linjen…….De holder henne vekk fra meg,og hva gjør ikke dette med min kjære datter? Hun blir mentalt kidnappet og traumatisert. Ingen som ser denne uskyldige ungdommen ;O(

ser ut

 

2 kommentarer om “Jeg er Varsler! Jeg hadde sendt en bekymringsmelding til fylkesmann på Barnevernet 21. mars 2018, da jeg ser at de ikke følger opp min datter på 14 år i hvordan hennes livssituasjon er pr i dag. Jeg er ei bekymret mamma og BV har omsorgen for henne og hun bor i fosterhjem. Så under her ser dere gangen med mailkorrespondansen mellom saksbehandler og meg. Hvor resultatet blir full «samværsabotasje». Dette er et skrekkens eksempel på hvor mye makt barnevernet har og at de tar alt personlig. De er totalt inkompetente. Klarer ikke å se hva min datter trenger! Vi er bare 1 familie av 1000 vis som opplever dette maktovergrepet mot barna og deres familier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s