«Mamma er best ingen protest, den som står i mot må betale bot» skrev min datter 9 år til meg! Vis ung jente det!

mor og datter stjerner

Et resymé av hva som skjedde, 2013 da livet mitt falt i grus… Jeg ble fratatt min datter av Barnevernet pga at jeg var ME/CFS Syk og spurte om hjelp!
Jeg selv tok kontakt med barnvernet for at jeg trengte hjelp. Da var jenta mi 9 år.
Så ble hun tatt ifra meg, fordi de mente jeg ikke ga henne god nok omsorg, uten noen begrunnelser. Det er bare ord som får stå som en sannhet, uten dokumentasjoner. Hvorfor kunne ikke de ha hjulpet oss hjemme? Jeg trengte hjelp til å hente henne et par dager i uka og lekser og kanskje hjelp til handling 1 gang i uka. Ja, kanskje en sånn husmorvikar tenkte jeg. Ja, 10-12 Timer uka og avlastning i helger innimellom.Ellers så fungerte det fint med oss 3. Hun fungerte bra på skolen. Hadde venninner hjemme og på skolen. Bror bodde og hjemme. Han var 17 år.

Jeg var verken rusmisbruker, voldelig eller misbrukt henne. Jeg var ei mamma som ba om hjelp hjemme og var så uheldig å få en sykdom som var så tabu belagt ME/CFS. Syns ikke utenpå. Jeg fikk ofte høre å nå ser du så frisk ut Monicha, men inni meg var smertene store. Jeg sa ofte: Jeg har ikke vondt i trynet mitt.
Tenk om jeg hadde droppet å spørre barnevernet og holdt ut selv.Men jeg som alle andre i dette landet trodde på at et barneverne støttet foreldrene ikke trampet dem ned og havarerte familier på familier! 

Hadde jeg vist om  John Alvheims 10 bud

Dette er og har vært et sant helvete. Jeg gråter hverdag over av å bli holdt borte fra min egen datter fordi var er en ME syk mamma og selv tok kontakt med Barnevernet;O(
Dette ble straffen……
Karakterdrap, maktovergrep, løgner, trusler. Omsorgovertakelse og adskillelse, psykiskterror m.m.
Samvær kun 48 timer i året med tilsynsfører. Dette er umenneskelig. (4 timer 1 gang pr mnd) Jeg forstår ikke helt at jeg faktisk står oppreist i dag!

Jeg har faktisk blitt ganske så frisk. Har nå i lang periode gått igjennom en behandling på et privat sykehus i Stavanger, som har kostet meg 150.000 – 200.000. Penger kan ikke måles i det å være frisk. Nå ser jeg fremover og skal kjempe for at rettferdigheten skal seire og at min kjære datter skal kunne få oppleve sin mamma for den hun er og ikke igjennom løgner om meg.

Barnvernet gir aldri slipp. De får penger i bydelen for hvert barn de tar omsorgovertakelse. De får ca 1,5 millioner i året og fosterhjemmet får ca 500.000,- i året.Vi alle vet jo at penger har makt. Men det som er trist er at hun bor i et familiefosterhjem!!! Hos min egen datter på 33 år(som er i en konflikt med meg) Hun var den som skrev en bekymringmelding på meg, med hjelp fra sin far, hvor de lagde en livsløgn om meg.

Nå er jeg frisk nok, søkte om tilbakeføring i 2017. Advokaten min søkte om Samtale -prosesss, da det er et prøve tiltak som kan være en god løsning for tilbakeføring, men NEI, da mente barnevernet at det var for mye konflikter og uenigheter? Rart, for jeg har prøvd å rydde opp i denne konflikten i 4 år,men barnevernet har sagt at jeg må vente å se. Så går det over av seg selv…. Hmmm dette er helt absurd. Om det er konflikter/uenigheter så handler ikke det om denne uskyldige Jenta. Hun trenger Mamma! Jeg er frisk nok og da må Barnevernet se det som en positiv situasjon som de burde ha fulgt opp.Og ble faktisk frifunnet for det som var grunn for omsorgsovertakelse i 2014, men Barnevernet og fylkesnemnda lagde en ny grunn se under her- Fylkesnemnda sier det er betydelig mangler ved min emosjonelle omsorg om Amina flytter hjem til meg NÅ! Pga barnevernets synsinger om meg at jeg er i psykiskubalanse pga at jeg ikke samarbeider med dem?

fylkesnemda frikjent fra min sykdom

Barnevernloven § 4-21  sier at de skal følge opp barn og foreldre etter omsorgovertakelsen. Dette står det også i slutningen vi fikk fra Fylkesnemnda! Dette har barnevernet ALDRI gjort eller ønsket, de sa heller til meg på et Barneverns møte at du må bare akseptere at Amina har nå fått ny mamma og da må biologiske foreldre bare holde seg vekk!

«Barnevernet er en stat i staten og gjør som de vil»

Barnevernet har aldri brukt noen tid på å følge opp oss som loven sier. De fabrikkerer løgner og rotter seg sammen med fostermor. Barnevernet og fostermor (min eldste datter), det er kun en side av saken som kommer frem. Jeg blir ikke hørt og min datter blir ikke sett! Barnevernet er ensidige og med så mye makt.

Åpne hender for at min datter kan flytte hjem igjen og få slippe å bli mer traumatisert. Jeg og mange med meg har sendet bekymringsmeldinger til fylkesmann, hva gjør de? ingen verden-sting. 

Hun blir bare mer og mer fjern og kommet inn i en foreldrefremmedgjøring «PAS» mental kidnapping. Hun trenger å være ungdom uten å måtte tilpasse seg de voksne. Det er vi som skal være der og trygge henne. Mitt hjerte gråter over dette psykiske overgrepet som pågår og det er ikke bare vi som opplever disse maktovergrepene, men ca 95 % av alle barnevernssaker er grove overgrep fra Barnevernet og myndighetene i Norge!

Dette her skrev min kjære datter til meg i 2013, men hun ble aldri hørt. Hun ville bo hjemme hos mamma og være hos søster i helgene sa hun til saksbehandler, men lyttet de? Nei. De tok hennes vekk i fra meg mamma og ødelegger vårt biologiske-bånd. Nå i dag har vi ingen brev kontakt, tlf, hun gir meg aldri tegninger/brev eller tlf på bursdager m.m. Da min eldste datter sa at hun så det som tilsniking av samvær…. og dette tillater dette såkalt barnevernet?

 

 

sorg

Dette morsdags kortet fikk jeg rett før saken skulle opp i nemnda 2017, som hun nok hadde lagd på skolen(i smug) hun ga det til meg når hun og tilsynsfører/vakten kom på samvær rett etter skolen! 

Kort fra Amina

morsdagskort

morsdagskort2

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s